Nekur neiešu, neko nedarīšu, ēdīšu un dzeršu kolu. Un vēl man ir 3 gab. "Leģendas", kas pirmdien jāatdod bibliotēkā, tās vajadzētu pa šovakaru "piebeigt".
Vēl domāju,ko pati vispār gribu,it kā gribas iziet kaut kur pasēdēt,bet draudzenes strādā un rīt arī jāstrādā,ir iespēja ar vienu čali iet,bet kaut kā negribas,vot i sēžu un nezinu ko iesākt...
Palasiishu kaut ko, paskatiishos kaadu seriaalu, pastaiga ar sunci, tad sataisiisim gardumus un noiisinaasim must see filmu sarakstu. :) shodien pa mieriigo, jo gribas riit produktiivu dienu, balleejamais vakar bija ljoti labs, shodienai pietiks ar laiskoshanos.
ņam ņam, ja Tev tās filmas ir rakstītā veidā, tad vrb vari man privāti iemest sarakstu :)
Man pašai arī bija, bet ar roku rakstīts un pēc pārcelšanās esmu viņu pazaudējusi :(
Dziivojos pie mammas, pusslima... Paardomaaju attieciibas un censhos "sapurinaan" draugu,savaadaak es tik viena liekas censhos muusu attieciibaas, bet vinjam liekas viss kaartiibaa.
KristiinA, man ir, jaa, bet tur ir gan tieshaam labas, gan vienk taadas, kas ir bijushas kino, bet neesmu paspeejusi aiziet vai tml.,nav taa, ka visas tur ir mega labaas. Ja Tev taads der, tad nav probleemu. :)