Uzzināju ne pārāk priecīgas ziņas, tad nu sēžu tagad un jūtos šausmīgi dīvaini. Kad dzērājšoferi sapratīs, ka viņi neapdraud tikai sevi, bet citus arī?! Dusmas.
Unknown, nu re, viens atslēgas vārds un viss skaidrs. Es parasti to mašīnu saucu par lamatu un klusām skaitu lūgšanas, lai tiekam no punkta A uz punktu B. :D Tā jau man patīk, vispār ir kaut kāda saķere ar veciem Audi, bet nu.. Viss pārējais ir slikti!
dorothea, nu, parasti jau ar kolu dzeru kokčā (ja ir tāds sūdīgais viskijs, kāds man arī ir :D), bet arī ābolu sulu nesmādētu. Žēl tikai, ka tuvākais veikals ir tik pat tālu kā apsolītā zeme. On rocks nevaru iedzert ne sitama.
Jā, visi A-S sauc savas b4 vai b3 par lamatām, bet man savai lamatai ir tādi plāni, ka to par lamatu nevarēs saukt :D
Un, ja es pareizi tagad atceros, pa B4, tad viņu tur bij padaudz, lai izskaitļotu :D
Šis jau nav īstais? :D https://www.dropbox.com/s/g9u14xsiakizlf7/IMG_2271.JPG?dl=0 Būtu piemērtos vārds Lamatai, pietam tas ir b3 :D
OK, TV ieslēgšana viennozīmīgi nebija šī vakara pareizā izvēle.
Ieslēdzu uz kanālu, kur šobrīd rāda raidījumu par mazo krāniņu, dibenu un vēl sazin kādām problēmām. :D
TV offff.
Iemetiet kādu linku uz kādu foršu dziesmu :)
Jāizsit tā raidījuma ainas no galvas ;D
Unknown, nu nē, es neļautu draugam braukt ar tādu lūzni. Nē, nu protams, varbūt tur kāds izcilais motors ir iekšā, bet nu šaubos. :D Vispār atbaida vizuāli sliktas mašīnas, tad man vienalga, kas tur motortelpā notiek, jo izskatās slikti un punkts. #meiteņu_loģika