Varu piedāvāt mana vīra recepti.
Nepieciešam":
Tvaicēti rīsi 500 g.
Cūkgaļas krūtiņa (cik nu gaļīgu gribās tik ņem)
Viens liels sīpols
4 lieli burkāni
4 sarkanās paprikas
3-5 tomāti
Tomātu mērce (parasti aiziet 0.5 burciņa)
5 ķiploka daiviņas
Garšvielas
Sagriez gaļu, liec katliņā sautēties, kad gaļa jau paliek balta, liec klāt sasmalcinātu sīpolu, nemaisi, lai pasautējās, pēc minūtēm 5 apmaisi un liec klāt sarīvētus burkānu, atkal nemaisi, pasautē piecas minūtes un tāpat dari ar papriku un tomātiem. Kad jau gaļa palikusi mīksta, liek klāt tomātu mērci, garšvielas (pipari, sāls, vegetta). Atkal sautē kādas 5 minūtes. Seko līdzi, lai paprika būtu mīksta. Tikmēr citā katlā liek'vārīties ūdeni - 1.5 l. Kad ūdens jau vārās gaļu liek ūdenī un klāt ber rīsus. Tā vāra aptuveni 20-30 minūtes regulāri apmaisot. Īsi pirms beigām pieliek dažas lauru lapas, pāris piparus un ķiploka daiviņas (veselas). Kad jau noņem no plīts, ietin katlu lielā dvielī un ļauj visam ievilkties kādu pusstundu. Voilā. Plovs gatavs, ideāli garšo ar majonēzi. :)
Ceru, ka daudz maz saprotami uzrakstīju. :D