Labrīt! :)
Iespējams būšu apnikusi tām, kas aizpildījušas, bet, gadījumā, ja kāda vēl nav- būšu ļoti pateicīga! Nepieciešams diezgan iespaidīgs skaits aptuveni 1000! (t)
Varbūt kādi ieteikumi, kas saskārušās ar anketēšanu, kur vēl iespējams dabūt lielāku skaitu respondentu? Uz augstskolām jau esmu gājusi pie atsaucīgākajiem pasniedzējiem!
Varbūt kādi ieteikumi, kas saskārušās ar anketēšanu, kur vēl iespējams dabūt lielāku skaitu respondentu? Uz augstskolām jau esmu gājusi pie atsaucīgākajiem pasniedzējiem!
Augstskolas forumā publicē, sociālajos tīklos, tajā skaitā prakse.lv, ja ir pieejami, tad varbūt arī izsūti pa grupu e-pastiem. :)
Sany, var pildīt tāpat- pie statusa ieķeksēt to, ko ikdienā darīja pirms atrašanās bērna kopšanas atvaļinājumā, jo pēc tā jau gan jau turpināsi iesākto? Nāksies papildināt man anketu tomēr izskatās! :) paldies!
Aizpildīju.
Es gan vienā jautājumā nesapratu, ko nozīmē grands vai grants, turpmākajās anketās, ja tādas veidosiet, ielieciet, lūdzu, paskaidrojumu iekavās aiz vārda. :)
aneti, jā, izbraukušie nav iekļauti, nebūtu iespējams man savākt tik daudz jauniešus, kas izbraukuši, lai pierādītu rezultātu ticamību!
Ar izbraukušajiem būtu jāveic laikam intervijas, tas būtu efektīvāk! :)
Tik arī būs man tādus grūti dabūt pietiekami! :)
Sveikas! :) Atvainojos, ka vēlreiz paceļu diskusiju! Bet ļoti ceru, ka vēl kāda no cosmo.lv apmeklētājām nebija aizpildījusi un ir gatava izlīdzēt! Diemžēl vēl aizvien neesmu savākusi nepieciešamo respondentu skaitu, trūkst vēl ap 100!
Paldies jau iepriekš! Jauku vakaru! :)
Palasīju atbildes, paldies par iedvesmas pilnajiem ieteikumiem! Būtu super, ja kaut kas sakustētos jauniešu nodarbinātības jomā un vismaz algu līmenis kā arī attieksme no darba devējiem mainītos!