Atkal par matiem! :D Tātad interesē, vai pēkat speciālos līdzekļus matiem, kad ir paredzēts ilgstoši atrasties saulē? Kādus varētu ieteikt? :) Paldies!
Bez lakata vai platmales saulē neeju (pludmalē vai pie baseina) mati būs ātri beigti plus vēl sāļais ūdens piepalīdz. Ikdienā var palīdzēt tās pašas cepures, bet ja no matu līdzekļiem noteikti matu serumi īpaši akcentējot matu galus vai vasaras periodā lietoju leave in balzāmus.
Maniem matiem saulē un salsūdenī tieši stāvoklis uzlabojās (nespēju saprast, kāpēc..), nebija nepieciešams investēt kopšanas līdzekļos tik daudz, cik parasti :D
Nepeeru. Daudz esmu celojusi tiesi uz siltajaam zemeem un nekad neesmu ieveerojusi, ka mati buutu palikusi trauslaaki vai kaa citaadi bojaati. Liidz ar to, nav bijusi nepieciesamiiba pirkt speciaalos liidzeklus tiem.
Ja uztraucies par matiem, tad tiešām kā VIT@ saka, liec labāk cepures un lakatus, tiem līdzekļiem vismaz es neuzticētos!!!
Es gan gluži pretēji, mocu savus matus saulē, jo dievinu, kad tie izbalē dabīgi, tāpēc nēsāju izlaistus, ejot peldēties saslapinu un ļauju lai saule žāvē un balina :)
No vienas puses man ļooti nepatīk pēc okeāna sausie matu gali, bet no otras puses - esmu sajūsmā par gaišajām šķipsnām.
Parasti baseinā vai jūrā peldoties saņemu augstā copē, bet pēc tam izlaižu. Katru vakaru profilaktiskos nolūkos ielieku mitrinošu masku un mandeļu eļļu galiem.
Es gan gluži pretēji, mocu savus matus saulē, jo dievinu, kad tie izbalē dabīgi, tāpēc nēsāju izlaistus, ejot peldēties saslapinu un ļauju lai saule žāvē un balina