Es Happy days & nights biju domājusi iet, bet tajā dienā bija baigais sals, aizsalušas trubas, dzērienus līdz ar to nevarēja piedāvāt, aizgājām uz Kashu vienkārši brokastīs (starpcitu baigi labas tās brokastis). Bet, cik redzēju, likās mazs tas piedāvājums, nezinu, vai mēģināsim vēl iet..
No pēdējiem brančiem - biju Lighthouse grillbārā (Jūrmalā), man patika, bet likās ļoti dīvaini tas, ka maizīte bija tik, cik bija, un pēc tam vispār to nepapildināja...tieši bija ļoti garšīgs lasis, gribēju ar to mīksto, gardo maizīti, gaidīju, gaidīju un tā arī nesagaidīju, tikai stāvēja tukšs trauks un rupjmaize blakus, pffff. Pozitīvi tas, ka dzērieni ir iekļauti neierobežotā apjomā, vismaz kafijas dzērājiem tas likās baigi forši, man pašai vairāk par 1 tēju gan neprasījās, jo tā tiek pasniegta kanniņā nevis vienk 1 krūzīte. Un vislabākais ir tas, ka tur ir bērnu stūrītis ar bērnu izklaidētāju, kas ieinteresēja pat mūsu bariņa superaktīvo bērnu, jo parasti ir šī problēma - paēd, paliek garlaicīgi, sāk darīt muļķības aiz garlaicības.