labākās brunch vietas

Reitings 210
Reģ: 13.06.2014
labrīt.

Tuvojas weekends - interesē, kuras ir tās vietas, kur pašlaik dodaties uz branču? Nu kādas jaunas vietas ir piedāvājumā? Vai vienkārši iesakiet, kur jums patīk vislabāk? Kur plašākā un gardākā bufete?
Pati varu ieteikt Illy uz Blaumaņa ielas, Ostas Skatus...
15.10.2014 09:19 |

Reitings 824
Reģ: 22.02.2009
Viens no favorītiem ir LNB resotrāna Klīversala brančs. Pa 14 eiro vari izvēlēties no liela daudzuma ēdieniem, kuri ir visām gaumēm, kā arī iekļauts ūdens, morss, tēja un kafija. Esmu bijusi 3x un vienmēr viss ir bijis ļoti garšīgi. Personāls arī ļoti laipns un netīros traukus novāc tik ātri, ka pat nepaspēj pamanīt.

Vēl arī patika KID* brančs, jo daudzveidīgs piedāvājums un jauka atmosfēra.

Neieteiktu Aqua Luna (pārsvarā bija maize). Cenas/kvalitātes ziņā šķiet neatbilstošs Čarlstons, kurš pie tam tagad cenu pacēlis uz 16,50 eiro.

Šo sestdien došos uz Happy Days & Nights, pēc bildēm izskatījās diezgan forši. (l)
27.01.2016 22:36 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Es Happy days & nights biju domājusi iet, bet tajā dienā bija baigais sals, aizsalušas trubas, dzērienus līdz ar to nevarēja piedāvāt, aizgājām uz Kashu vienkārši brokastīs (starpcitu baigi labas tās brokastis). Bet, cik redzēju, likās mazs tas piedāvājums, nezinu, vai mēģināsim vēl iet..

No pēdējiem brančiem - biju Lighthouse grillbārā (Jūrmalā), man patika, bet likās ļoti dīvaini tas, ka maizīte bija tik, cik bija, un pēc tam vispār to nepapildināja...tieši bija ļoti garšīgs lasis, gribēju ar to mīksto, gardo maizīti, gaidīju, gaidīju un tā arī nesagaidīju, tikai stāvēja tukšs trauks un rupjmaize blakus, pffff. Pozitīvi tas, ka dzērieni ir iekļauti neierobežotā apjomā, vismaz kafijas dzērājiem tas likās baigi forši, man pašai vairāk par 1 tēju gan neprasījās, jo tā tiek pasniegta kanniņā nevis vienk 1 krūzīte. Un vislabākais ir tas, ka tur ir bērnu stūrītis ar bērnu izklaidētāju, kas ieinteresēja pat mūsu bariņa superaktīvo bērnu, jo parasti ir šī problēma - paēd, paliek garlaicīgi, sāk darīt muļķības aiz garlaicības.
28.01.2016 10:36 |

Reitings 30
Reģ: 19.09.2015
paskaties branchotaji.lv tur kaut kas arī bija :D
02.02.2016 23:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits