Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Imunitates stiprinasanai.

Reitings 649
Reģ: 29.01.2009
Uzreiz atvainosos par garumzimju neesamibu kops datora parinstalesanas.

Mans jautajums par imunitati kopuma un ja nu kada ir saskarusies ari ar manu problemu - hronisku stomatitu - welcome.

Tam, kuras tikai par imunitati - ko jus izmantojat imunitates stiprinasanai? Tas, ko es ikdiena lietoju ir veseligs uzturs, augli, darzeni, kiploki, smiltekski, ogas, ingvera un medus tejas utt, bet laikam manam organismam par maz,

Kapec par to vispar saku intereseties - vienmer skitis, ka esmu loti veseliga, nemedzu slimot - ne gripas, ne iesnas, ne klepus utt.., bet hronisks stomatits (tagad jau rudens sezona treso reizi) gan ar mani draudzejas regulari jau gadiem.. tad nu beidzot saku piedomat, ka jauzlabo imunsistema, jo tas tiesa mera izsitas no tas, jo pedeja pusgada laika vairakas reizes nacies lietot antibiotikas, kas imunitati tikai pazemina. Man ieteica alvejas sulu, kas ir loti vertiga un veseliga, ka ari imunitati stiprinosa, bet diemzel nedrikstu vinu lietot.. varbut ir vel kas lidzigs, mazak par citroniem un kiplokiem dzirdets imunitates stiprinasanai? Padalieties, gudras damas :-)
14.10.2014 23:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits