Poga*, nu tad lieki neuztraukšu sevi. Amendaa, nestruto? Varbūt auskars bija pieķēries pie ādas un kaut kā to grozot, atnāca vaļā pušums. Varbūt alerģija, bet, ja tev ausīs ir oriģinālie auskari, tad nevajadzētu būt.
Labvakar :)
Es tikko atbraucu mājās no treniņa. Pirms sporta biju tik miegaina un nogurusi, bet tagad vienkārši tāds relax. Drīz jāiet gatavot sev vakariņas. :)
Amendaa man taa arii bija, kad izduuru papildus caurumus kaadu 16 gadu vecumaa, mamma pamaniija ka es katru vakaru tiirot velku auskarus araa, pateica, ka ja es taa dariishu tad nelausu pushumam sadzit, takaa galvenais aptiiriit apkaart bet aaraa pashu auskaru nevelc.
Amendaa, ja struto, būs sāpīgi. Zinu, ka daudzi ir caurumus aizaudzējuši šī iemesla dēļ. Man sāka strutot arī ap to pašu laiku. Kad piepampa, izņēmu auskarus laukā un ieliku sudraba. Ausis pašas sadzija, bet turpināju arī dezinficēt. Ja esi gatava riskēt, vari izmēģināt šādu variantu.
Man arī ieteica labāk ilgāk par mēnesi pastaigāt ar šiem auskariem.. ļoti jau negribētos aizaudzēt un tad atkal durt, mēģināšu turpināt cītīgi tīrīt ar klinģerīšu tinktūru un pasataigāšu ilgāk ar tiem auskariem, cerams jau drīz sadzīs. :)
jā, piparene, jau 2 cilvēkus nevar atrast, tāpēc raujas tie, kas ir, Kurš nāktu, tas nekam nederot, bet tie labie speciālisti nav tik viegli pārvilināmi. Tā nu nemaz nezinu, kad būs mājās.
Šorīt satiku kaimiņieni no blakus dzīvokļa, noburkšķēja kaut ko, ka man esot jāiztīra priekškoridors, nu tas, kas uz 4 dzīvokļiem daudzstāvenēs.
silti iesaku painteresēties par apsaimniekošanā iekļautajiem pakalpojumiem. Es šitā pēc gada uzzināju, ka sētnieks to telpu "kopj" katru dienu. :D Lieki teikt, ka tālāk par 1. stāvu viņš nebija bijis. Nācās zvanīt uz "rīgas namu apsaimniekotājs" atbildīgajai Taņai vai Ļudai un taisīt razborkas :D Nākošajā dienā sētnieks telpu sakopa, bet laikam atkal uz gadu :D