Nihonto, man tā negadās. Pret mani arī šāda tipa vīrieši izturas ar cieņu, tāpēc nevaru sekot tavam ieteikumam.
rauj viņam bikšupriekšu vaļā un ņem mutē
kādai šmarai ire jābūt lai veči šādi izturētos
Nihonto, tu kāda normālā vietā arī esi strādājusi? jeb tikai ar celtniekiem un urlām kaut kādiem?
Nihonto man ļoti atgadina S80, tas pats pilnīgs IQ trūkums nu nulle..rupjība, neudzinātība un prastums pa visām vīlēm spiežas laukā.
Un ja tu mani - veikala formā, bez meikapa, pie kases sēdošu un klientam pasakošu tikai ''Ladbien'' vai ''Kā varu palīdzēt?'' uz ko man atbild ar pilnīgi neadekvātiem komentāriem, vari nosaukt par lētu šmaru, kas izaicina vīriešus, tad tu manās acīs esi vēl zemāka par to kretīnu, kurš bildēja sievu seksa laikā un rādīja bildes visiem veikalā strādājošajiem vīriešiem.
Tak nav ko sevi mierināt. Tā nav ka smukās un gudrās ir vienas. Tā vnk nemēdz būt. Tur tarakāni galvā.
Katrā sievietē ir savs šarms, odziņa, vai nezinu vēl kā to jānosauc. Katra izstaro savu , līdz ar to, katra esam visādā ziņā unikālas.
Skaistumam nav mērlentes, ir tikai iedomāti uzburti sabiedrība uzskati.
Man jau liekas ka vīrietim svarīgāks ir rakasturs, izskats ir tikai bonus.+
Ja ir sievietes kurām ilgstoši neveicas ar vīriešiem lai gan izskatā nav problēmas, tad visdrīzāk problēmas ir raksturā, jo tās labās ātri izķer, un pat tās apaļās ar labiem raksturiem ātri izķer, paliek vienas lielākoties tās kurām ir sava veida problēmas ar rakstutru.
''Nenormālās vietās'', t.i., lielveikalos ''ar urlām'', kā tu pati tagad izsakies, es piestrādāju studiju gados. Pēc tam gadiem ilgi esmu strādājusi vienīgi labos ofisos, un tādēļ arī saku, ka atšķirība starp zemajiem amatiem un vidējiem, nemaz nerunāsim par augstajiem, ir milzīga.
Sievietes, kas ir samērā parastas izskatā, pat apaļīgas, ne tik koptas un izsmalcinātas, visas kā viena ir ar vīriem vai vismaz draugiem pie sāniem. Bet tās, kas ir skaistās, modeļu augumiem, izsmalcināto izskatu, bieži vien ir vienas.