Superkončas vienas, parastās attiecībās

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Vienkārši tāds novērojums no manas dzīves, manu draugu, kolēģu, paziņu. Sievietes, kas ir samērā parastas izskatā, pat apaļīgas, ne tik koptas un izsmalcinātas, visas kā viena ir ar vīriem vai vismaz draugiem pie sāniem. Bet tās, kas ir skaistās, modeļu augumiem, izsmalcināto izskatu, bieži vien ir vienas. Un ne jau tāpēc, ka būtu izvēlīgas maitas vai tamlīdzīgi, bet vienkārši nevar dabūt vīrieti. Vakar runāju ar vienu tādu konču, viņa ir fantastiski skaista, bet laimīga nav, jo vīrieša nav. Vai esat ko tādu ievērojušas?
14.10.2014 16:51 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Nihonto, man tā negadās. Pret mani arī šāda tipa vīrieši izturas ar cieņu, tāpēc nevaru sekot tavam ieteikumam.

++++++++
Patiesībā es piekrītu, ka pret sievieti izturas tā, kā viņa sevi pasniedz.
Ja uzvedība ir izaicinoša un vulgāra, tad arī attieksme tāda būs.

rauj viņam bikšupriekšu vaļā un ņem mutē

Ļoti inteliģenta sieviete. Brīnās, par piedauzīgiem piedāvājumiem, no vīriešu puses.
14.10.2014 20:46 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
kādai šmarai ire jābūt lai veči šādi izturētos

Normāls vīrietis ne pret vienu tā neizturēsies.

Nihonto savi viedokli pauž visai histēriski un uzbrūkoši, bet pa lielam piekrītu. Tas, protams, nav attiecināms uz visiem un jebkurā situācijā, bet atšķirības ir manāmas. Ja tās neredz, tad cilvēks droši vien ir visu mūžu pavadījis vienā no pusēm un otro īsti pat nav redzējis.
14.10.2014 20:47 |

Reitings 254
Reģ: 05.09.2014
Kubiete, tad kāpēc man nekad normāli vīrieši nav neko nepiedienīgu teikuši? Vienīgi dažādi veikalu idioti un celtnieki klientu vidū, neviens cits nekur visā dzīvē neko nepiedienīgu nav teicis. Kā tu vispār vari būt tik neaptēsta? IQ zemāks kā manam sunim.

Bet savā ziņā jau tev taisnība - zemo amatu ieņēmēji pret visiem citiem zemos amatos izturas vienādi, jo visi ir viena kaluma ļaudis un jūtas kā ģimene. Tiem ''augstāko slāņu'' ļaudīm gan klanās, cik var, vai vismaz muti valda. Ja man šķita nenormāli, ka vīrietis ar sievu un bērnu mani 3-4 mēnešus katru piektdienu aicina uz bāriem, tad kolēģes man teica, ka tas ir pavisam normāli, divas bija ar viņu arī gulējušas. Un arī dāvanas no klientiem viņas ņēma, un jēlas piezīmes sauca par ''komplimentiem,'' plikšķināja acis un stāstīja visām, jo tas esot tik jauki. Tā šie zemās šķiras ļaudis arī dzīvo un sadzīvo viens ar otru, un viņiem tas šķiet normāli un pat skaisti. Un daudzām te arī tas šķiet normāli un skaisti. Nu ko, tad apsveicu. Nav vairs laika ar jums te runāt, arrivederci.
14.10.2014 20:52 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Atbilde autorei. Kā reiz teica Miks haknells - tām kurām vīriešu uzmanības vienmēr ir pārpārem nerodas nepieciešamība būt gudrām.
14.10.2014 20:53 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nihonto, tu kāda normālā vietā arī esi strādājusi? jeb tikai ar celtniekiem un urlām kaut kādiem? :D
14.10.2014 20:55 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man jau liekas ka vīrietim svarīgāks ir rakasturs, izskats ir tikai bonus.
Ja ir sievietes kurām ilgstoši neveicas ar vīriešiem lai gan izskatā nav problēmas, tad visdrīzāk problēmas ir raksturā, jo tās labās ātri izķer, un pat tās apaļās ar labiem raksturiem ātri izķer, paliek vienas lielākoties tās kurām ir sava veida problēmas ar rakstutru.
14.10.2014 20:56 |

Reitings 27552
Nihonto man ļoti atgadina S80, tas pats pilnīgs IQ trūkums nu nulle..rupjība, neudzinātība un prastums pa visām vīlēm spiežas laukā.
14.10.2014 21:01 |

Reitings 254
Reģ: 05.09.2014
Nihonto, tu kāda normālā vietā arī esi strādājusi? jeb tikai ar celtniekiem un urlām kaut kādiem?

''Nenormālās vietās'', t.i., lielveikalos ''ar urlām'', kā tu pati tagad izsakies, es piestrādāju studiju gados. Pēc tam gadiem ilgi esmu strādājusi vienīgi labos ofisos, un tādēļ arī saku, ka atšķirība starp zemajiem amatiem un vidējiem, nemaz nerunāsim par augstajiem, ir milzīga.

Un ja tu mani - veikala formā, bez meikapa, pie kases sēdošu un klientam pasakošu tikai ''Ladbien'' vai ''Kā varu palīdzēt?'' uz ko man atbild ar pilnīgi neadekvātiem komentāriem, vari nosaukt par lētu šmaru, kas izaicina vīriešus, tad tu manās acīs esi vēl zemāka par to kretīnu, kurš bildēja sievu seksa laikā un rādīja bildes visiem veikalā strādājošajiem vīriešiem.
14.10.2014 21:04 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nihonto man ļoti atgadina S80, tas pats pilnīgs IQ trūkums nu nulle..rupjība, neudzinātība un prastums pa visām vīlēm spiežas laukā.

Kubiete Nebūs :D
14.10.2014 21:05 |

Reitings 27552
Un ja tu mani - veikala formā, bez meikapa, pie kases sēdošu un klientam pasakošu tikai ''Ladbien'' vai ''Kā varu palīdzēt?'' uz ko man atbild ar pilnīgi neadekvātiem komentāriem, vari nosaukt par lētu šmaru, kas izaicina vīriešus, tad tu manās acīs esi vēl zemāka par to kretīnu, kurš bildēja sievu seksa laikā un rādīja bildes visiem veikalā strādājošajiem vīriešiem.

par maximu nezinu, es tur p[at neieperkos. Bet nekad neesmu stradajusi tatads vietas kur šitādi apgrozās. Nekad!!!!!! Ta ka viss ar tevi skaidrs madām:D
14.10.2014 21:07 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Tak nav ko sevi mierināt. Tā nav ka smukās un gudrās ir vienas. Tā vnk nemēdz būt. Tur tarakāni galvā.

+

Katrā sievietē ir savs šarms, odziņa, vai nezinu vēl kā to jānosauc. Katra izstaro savu , līdz ar to, katra esam visādā ziņā unikālas.
Skaistumam nav mērlentes, ir tikai iedomāti uzburti sabiedrība uzskati.

Piedod... bet kā man besī šitie teksti... :D Cilvēki kas šādi runā,visbiežāk runā pretrunās.Novērots ;) No vienas puses saka šitādus tekstus, bet realitātē, kad ierauga meitenes ar "defektiem" vai citiem vārdiem sakot- tās, kuras zemākas par vidējo pelēko ,tad "Uj, tā nu gan nesmuka! " :D
14.10.2014 21:07 |

Reitings 27552
Man jau liekas ka vīrietim svarīgāks ir rakasturs, izskats ir tikai bonus.
Ja ir sievietes kurām ilgstoši neveicas ar vīriešiem lai gan izskatā nav problēmas, tad visdrīzāk problēmas ir raksturā, jo tās labās ātri izķer, un pat tās apaļās ar labiem raksturiem ātri izķer, paliek vienas lielākoties tās kurām ir sava veida problēmas ar rakstutru.
+

ja sieviete ilgi ir viebna, nu ir vina defektīva.
14.10.2014 21:08 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man paziistamaas vientuljaas iedalaas 3 kategorijaas - pirmajaam nekas cits kaa karjera neieteresee un vinjas nemaz beernus gjimeni neveelaas un buut vienaam ir apzinaata izveele, lai var bez beedaam braukt komandeejumos, maaciibaas pa pasauli, otraas ir raksturaa ar putniem, treshajaam ir stulbas prasiibas. Jaa, jaa - tieshi stulbas, nevis augstas. Piemeeram, dazas grib aareeji macho, kas neesaa uz rokaam, bet uzvedaas kaa otra sieviete, dazaam prasiibaas ietilpst pat vismazaakie siikumi ieskaitot matu sakaartojumu, konkreeta dzejnieka darbu lasiishanu utt. Iemesli ir daudz un dazaadi.
Turklaat ne vienmeer taas, kas liekaas skaistas citaam sievietem, liekaas skaistas arii viirieshu aciis.
14.10.2014 21:12 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vismaz man ir tā kad ja es redzu tādu meiteni/sievieti ''konču'' negribās iet klāt un iepazīties, jo liekas ka būs iedomīga un nemaz negribēs ar kādu no zemāka ''slāņa'' puisi iepazīties.
es galigi sevi neierindoju koncu statusa :D , bet ka jau mineju, ieprieks Viņa ir forša, jautra un draudzīga, kaut arī apkārtējiem liekas iedomīga.
Nereti gadas kluba/baaraa ar draudzenet izklaidejoties, pienak klat virietis, ta klusi, kautrigi uzruna, redzu, ka nervozee. Es uzreiz smaids pa visu gimi un turpinu - sveiki. skatos, ka meklejat kompaniju. varam kadu glazi visi barinja iedzert.
uzreiz virietis atplaukst un klust savadaks. un atkal seko teksts, bet man likas... :D
tacu zinu sievietes kuras uz viriesiem skatas kaa uz niecibam, nepatik tada attieksme. Kaut man viriets nesimpatize nu nemaz, es nebusu leciga, tapat laipni smaidisu un paplapasu. kapec man sabojat otram omu.
14.10.2014 21:16 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
''Nenormālās vietās'', t.i., lielveikalos ''ar urlām'', kā tu pati tagad izsakies, es piestrādāju studiju gados. Pēc tam gadiem ilgi esmu strādājusi vienīgi labos ofisos, un tādēļ arī saku, ka atšķirība starp zemajiem amatiem un vidējiem, nemaz nerunāsim par augstajiem, ir milzīga.

Ieksheejaa inteligjence dazkaart nav atkariiga no amata. Taa nu ir, vai arii taas nav. Esmu uzaugusi briesmiigaa rajonaa apkaart tiem visiem celtniekiem, urlaam utt. Vinju starpaa bija arii patiikami, pieklaajiigi cilveeki, kuri nemeetaajaas ar jeeliibaam un iztureejaas pret citiem ar cienju. Tai pashaa laikaa esmu dzirdeejusi paaris dakteru privaataas sarunas, peec kuraam man likaas ka ausis nokaltiis un nokritiis. Deelj daziem indiviidiem nav jaabaazj visus vienaa maisaa.
14.10.2014 21:17 |

Reitings 27552
Ieksheejaa inteligjence dazkaart nav atkariiga no amata. Taa nu ir, vai arii taas nav. Esmu uzaugusi briesmiigaa rajonaa apkaart tiem visiem celtniekiem, urlaam utt. Vinju starpaa bija arii patiikami, pieklaajiigi cilveeki, kuri nemeetaajaas ar jeeliibaam un iztureejaas pret citiem ar cienju. Tai pashaa laikaa esmu dzirdeejusi paaris dakteru privaataas sarunas, peec kuraam man likaas ka ausis nokaltiis un nokritiis. Deelj daziem indiviidiem nav jaabaazj visus vienaa maisaa.+++
14.10.2014 21:18 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Sievietes, kas ir samērā parastas izskatā, pat apaļīgas, ne tik koptas un izsmalcinātas, visas kā viena ir ar vīriem vai vismaz draugiem pie sāniem. Bet tās, kas ir skaistās, modeļu augumiem, izsmalcināto izskatu, bieži vien ir vienas.

Patiesībā, izklausās tā pasniegts, it kā tā būtu kāda briesmīga traģēdija, ka viņas, ''parastas izskatā, pat apaļīgas'' ir tikušas pie vīriem, draugiem un ģimenes. Tā, it kā izskats būtu pats svarīgākais un it kā kaut kādām skaistajām būtu jābūt priekšrokai un kaut kas pienāktos tāpēc vien, ka purniņš smuks. Acīmredzot, nekā cita arī nav, kā tikai ģīmis.
Man šādu novērojumu nav - man pazīstamās sievietes visas ir simpātiskas(arī tad, ja nav modeles), gudras un viņām nav problēmu ar vīriešiem.
14.10.2014 21:19 |

Reitings 7682
Bet ja viņam jau 30, 40, un viņš joprojām mūrē un būvē, tad ar šo cilvēku tām superskaistulēm ar izcilām karjerām vienkārši nebūs kopīgu tēmu, ko apspriest. Tie ir pilnīgi dažādi cilvēki. Esmu strādājusi klientu apkalpošanā, un pie mums ļoti bieži nāca ēst daudz dažādu celtnieku, es ļoti labi zinu šo cilvēku kategoriju.
es gan zinu vairakus celtniekus, vienkarsi superius viriesus. Jautrus, draudzigus, ar saviem hobijiem, interesantus un runat ar vinjiem var par visu, klusuma brizu nav, loti forsi pavadits laiks ja sanak saskrieties.
14.10.2014 21:20 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Manas superkoncu pazinas ir ar viriem, gan berniem, gan darbu. Ir ari, kuras nav atradusas savu lielisko. Nepiekritisu,ka skaistas ir vientulas un riebigiem raksturiem ( ari nekoncas ir riebekles ). Par to, ka puisi baidas ietklat glitajam, piekritu, iz dzives redzets.
Un ka viena dziesma dzied ne rodisj krasivoj a shestlivoj.:)
14.10.2014 21:22 |

Reitings 7682
Nav man baigi sportisks augums( bet strādāju pie tā), neesmu nekāds smukpuisītis un man ir brilles (tās man ir iedzinušas pamatīgus komleksus kur palīdzēja arī kursa biedri). Strādāju ne pārāk prestižu darbu, bet viņš man patīk un saņemu pietiekami.
Esmu kluss, mierīgs, nopietns, nestaigāju pa klubiem un bāriem, alkoholu vispār nelietoju tāpēc mana vecuma meitenēm es neinteresēju.

a kura vieta te jakomplekso?
14.10.2014 21:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits