Vēlos dzirdēt viedokļus!

Reitings 196
Reģ: 30.07.2014
Sveikas.

Kāds vispār ir jūsu viedoklis par plastiskajām operācijām? Ne par to, vai jums pašai būtu vai nebūtu, jūsuprāt, tāda vajadzīga.
Bet par citiem cilvēkiem. Vērtējot no malas. Ir cilvēki par kuriem jūs varat teikt.... Jā, šeit ir labas izmaiņas!!(operācijas dēļ) vai jebkurā gadījumā jūs esat pret tāda veida operācijām??
14.10.2014 15:58 |

Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
Atbalstu tikai gadījumos, kad saaistīts ar kādu baigāko defektu novēršanā, kas radušies kādu nenormālu traumu gadījumā vai iedzimtu defektu... bet tiešām kad ir kaut kas tiešām iespaidīgs... kad teiksim cilvēkam suns nokož nost degunu, vai ja ir kādi sejas apdegumi radušies kādā negadījumā, vai super mega pārciesta kāda avārija kad seja sadragāta vai kā tā... nezinu vai tas īsti skaitās plastiskā operācija vai kā.. bet nu gan jau domu sapratāt... :)
14.10.2014 16:42 |

Reitings 196

Kas nu kuram defekts. Piemēram... šeit nevarētu teikt, ka meitenei sākumā bija kādi defekti, bet viņa tika apsmieta skolā deguna dēļ un nejutās labi, viņa ļoti gribēja labi justies, vecāki atļāva un sponsorēja viņai plastisko operāciju. Manuprāt, rezultāts labs!

Nezinu, vai jūs to liekat kategorijā ,,defekts,, bet ja jūs teiktu, ka iepriekš viņa izskatījās labāk, tad es nesaprotu...
14.10.2014 16:46 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
manā skatījumā tas deguns ir defekts , es sev tādu negribētu ....
14.10.2014 16:50 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Par pēdējo bildi - es neredzu nekādu atšķirību starp deguniem.
14.10.2014 16:51 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
AnnaAnna, man jau šķiet, ka tajā bildē lielu lomu spēlē tas kā viņa ir saviebusies, arī iedegums un galvenokārt jau pašpārliecinātība, ko viņs ir ieguvusi līdz ar šīs operācijas veikšanu. Man arī otrajā bildē tas deguns liekas milzīgs un tāds nekāds, ko nu?
14.10.2014 16:53 |

Reitings 196
Jā, pamanīju arī, ka otrajā bildē daudzas citas izmaiņas ir arī, bez deguna izmaiņām. Bet manuprāt, pats deguns izskatās daudz labāk, man otrajā bildē tas noteikti neliekas milzīgs, bet normāls. Pirmajā bija šķībs nedaudz un liels.

galvenokārt jau pašpārliecinātība, ko viņs ir ieguvusi līdz ar šīs operācijas veikšanu.

bet tas taču arī pozitīvi! :)

Annie savādi! :D
14.10.2014 16:58 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Tā no malas skatoties, tad liekas, ka ar plastiskajām operācijām tāpat kā ar tetovējumiem- grūti apstāties. Nu vismaz man te tādi daži gadījumi paziņu lokā. Bija skaistas, normālas meitenes, bet kā sāka sevi uzlabot, tā neapstājas. Nu jau diemžēl man tas izskatās skumji. Bet toties efektīvi- pūlī noteikti viņas izceļas. Un ir jau kam patīk.
14.10.2014 17:01 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Bet stirpi līdzīgu rezultātu viņa būtu ieguvusi ar pārējiem uzlabojumiem un nelielu darbu ar sevi, nav uzreiz jāķeras pie radikāliem līdzekļiem, jo nu nav tur nekādas baigās izmaiņas tam degunam, nu nav.
14.10.2014 17:03 |

Reitings 196
Hippie Chick

Nu mums domas krasi atšķirās :D Man gan šķiet, ka rezultāts labs salīdzinoši!:) Un redzu diezgan būtiskas izmaiņas deguna gala izmērā un formā.
14.10.2014 17:09 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
Nu, plastiskās operācijas atbalstu, ja ir kāds defekts, trauma, kroplība, slimība. Tā ir medicīniska procedūra un tam tā arī ir domāta, lai palīdzētu cilvēkam atgriezties sabiedrībā. BET operācija dēļ visādiem iedomātiem defektiem, ar mērķi padarīt vecu ķēvi par spriganu gazeli, uzpumpēt pupus, nodzīt pakaļu, apzāģēt degunu u.c. neatbalstu. Kaut kāda šop-alkoholiķu izvirtība. Tikai darbs ar sevi tam var palīdzēt.

AnnaAnna – deguns kā deguns. Meitenei vajadzēja iemācīties sevi aizstāvēt un izkopt savus talantus. Ja apsmietu par garām rokām – ko tad darītu ? Apzāģētu ? Otrā bildē meitene ir smukāka, jo bildē mazāk ēnas un nešķobās, kā arī ir sakoptāki mati, nosauļojusies, bez ziliem lokiem zem acīm.

Atsevišķs stāsts ir par tiem ķertajiem, kas veic operācijas ar mērķi kļūt par barbiju, ķirzaku u.c. iedomu tēliem. Vnk trakie.
14.10.2014 18:46 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Esmu par, ja cilvēkam kopš dzimšanas ir kāds defekts vai tāds ir iegūts dzīves laikā. Piemēram, tā pati zaķa lūpa, kas var tikt pārmantota no vecākiem. Tikai un vienīgi PAR plastisko operāciju, lai ievērojami uzlabotu šo cilvēku dzīves kvalitāti!

+
Mans arī, personīgais viedoklis. Sākumā jau bija tikai plastiskā ķirurģija , novēršot iedzimti veidotus un citādi radītus defektus, kas cilvēka dzīvi, pašapziņu iekšēji pasliktina. Esmu neskaitāmi lasījusi tos stāstus, kuri apsmieti skolā/dzīvē , dēļ iedzimtām nepilnībām.Šausmas, bet ,tāpēc jau ir alternatīva, kaut ko mainīt uz labo pusi.

Attiecība uz kosmētiskā ķirurģija, tā nemainīs tavu dzīvi. Tas neatrisinās personiskās problēmas, vai arī ,ja izskatīsies citādi. Bet tas visdrīzāk sniegts lielāku pašapziņu, un pievienos sajūtu labklājību. Necenšos nosodīt tādus cilvēkus, bet nereti sevi pieķeru, ka tik un tā - dabiskais ir dabiskais un mākslīgais ir mākslīgais.
Jo dabīgāks cilvēks, jo labāk pāredzams, visās ziņā.
14.10.2014 20:00 |

Reitings 196
deguns kā deguns

Iespējams arī, ka Amerikā tā apsmiešana ir smagāka, nekā Latvijā. Ja cilvēciņš kaut mazākajā mērā atšķirās no lielākās daļas ,citiem, tad tiek regulāri apsmiets un tik tālu, ka ir pat grūti mācīties un dzīvot. Lai izprastu to, cik psiholoģiski grūta ir šī apsmiešana dažreiz, ieteiktu noskatīties filmu Cyberbully. Par vidusskolas apsmiešanām. Bez iemesla. Un cik tālu tas var novest cilvēku.

Atsevišķs stāsts ir par tiem ķertajiem, kas veic operācijas ar mērķi kļūt par barbiju, ķirzaku u.c. iedomu tēliem. Vnk trakie.

Man, personīgi, pat nav nekas pretī, ja cilvēks vēlas būt īpašs tādā veidā. Bet pirms tam gan vajadzētu tam cilvēkam pastaigāt pie psihologiem. Varbūt problēma ir sevis pieņemšanā un varbūt ar speciālista palīdzību izdodas domas mainīt un cilvēks iemācās pieņemt sevi kāds ir un pazūd tās dīvainās tieksmes.
15.10.2014 14:21 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Atbalstu visa veida, taču ja nepārspīlē. Lūpas pārsvarā izskatās muļķīgi,, bet iespējams tām kurām uztaisīts ar mēru nemaz nemanam, ka ir uzlabotas. Tāpat ar krūtīm un visu pārējo, ja taisītas ar mēru domāju, nemaz nevajadzētu būt redzamam, ka ir kas mākslīgi uzlabots.
15.10.2014 14:24 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
tas deguns ''pirms'' izskatās briesmīgi, es sev arī tādu operētu.
15.10.2014 14:28 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Atbalstu.
15.10.2014 14:36 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
es atbalstu- kapeec gan lai to nedariitu, ja cilveekam ir veelmes un iespeejas ?
tieshi nesen skatijos kkaadu krievu raidijumu par to kaa dziivo oligarhu sievas. Tas sievietes bija paaicinatas uz raidijumu,lai pastastitu kaa iepazinaas utt. vairakums iepazinas ar saviem viriem,kad vini bija tikai karjeras saakumaa un nebija oligarhi un pasham ari visadi biznesi utt. tur auditorijaa daudzas sievietes vinjaam bruka virsuu par to, ka vinas nav iistas sievietes, ka algo maajsaimnieces un peerk sev daargas dreebes, ka labaak buutu labdarbiibai ziedojushas.
gan jau, ja pashaam buutu nauda, ne to vien pirktu un dariitu.
Taapat kaa ar plastiku, biezhi vien taa ir skaidiiba. Un taas, kuras piesauc naturaalo skaistumu utt, ja tiktu pie liekas naudas netikai kruutis ,bet arii tresho kaaju pieliktu
15.10.2014 14:45 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es atbalstu, ja tiešām defekts pasliktina dzīves kvalitāti.. gan fiziski.. gan arī garīgi. :)

Protams, ir virkne pacientu, kas uzskata, ka, piemēram, krūšu palielināšanas operācija uzlabos attiecības ar vīru.. tādos gadījumos labāk sākumā apmeklēt cita veida speciālistu :D
15.10.2014 14:49 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
es atbalstu- kapeec gan lai to nedariitu, ja cilveekam ir veelmes un iespeejas ?

++
Lai katrs dara to, ko grib.
15.10.2014 14:50 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ar mēru un ja ir vajadzība- viss ok! Var gan pašapziņu uzlabot, gan cilvēks brīvāk justies cilvēkos. :) Bet ja tās ir kaprīzes vai iedomas, ka kaut ko vajag mainīt, tad nu ir labi, ja ir cilvēki, kuri atrunā, jo citādi rodas tie plastisko op. upuri, šausminošie rezultāti...
15.10.2014 14:52 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es ar atbalstu. Neko sliktu vai nosodosu neredzu, Ja sieviete grib veikt krusu operaciju. Visu ar meru tik, parkacatas lupas, krutis neizskatas smuki.
Dabiskais skaistums ir labaks par 0izmera krutim, jaiemil pasam sevi un bla bla bla.
15.10.2014 14:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits