Nu jau gandriiz gadu kaa esmu atpakal, bet atlausos seit padaliities savaa pieredzee sakaraa ar dziivesvietas mekleesanu utt.
Ideja braukt prom, bija diezgan spontaana.. Es tikko biju pabeigusi koledzu, draugam ar darbiem arii iisti negaaja kaa gribeetos, taapeec, izleemaam, ka gribam aizbraukt kaut kut, pameeginaat laimi citur, kaa saka. :D
Par labu UK izleemaam taapeec, ka mums tur dziivoja viens paziistams paariitis.. Viniem bija paliels 2istabu dziivoklis, liidz ar to, vieta atradaas arii mums abiem. Tacu, pirms paarvaacaamies, saakumaa aizlidojaam tikai paciemoties, lai saprastu vai taa vieta ir iistaa, kur veelamies buut. Viss mums patika, peec paaris meenesiem ar visiem koferiem jau bijaam prom.
Piebildiisu, ka ar anglu valodu man tad nebija diez ko labi, liidz ar to, saakumaa es darbu tur nemekleeju, maaciijos valodu. Draugs atrada looti labu darbu un aatri, paveicaas! Turklaat, ne caur agentuuraam, bet gan sludinaajumiem.. Nezinu kaa citiem, tacu, mees saprataam, ka nekaadas jeegas no taam agentuuraam nemaz nav, kaut gan visur tika sasuutiits cv, zinu nekaadu nebija.
Peec paaris meenesiem, mees noleemaam pasi mekleet savas maajas.. Ar to mums gruuti gaaja.. Ja nemaldos, kaadu meenesi mekleejaam. Galu galaa taradaam, viss bija forsi. Nu, liidz briidim, kad sapratu, ka mana vieta tomeer ir LV un es atgriezos atpakal! :D