Šodien esmu pamocījusies ar sāpēm un joprojām štukoju, varbūt tableti iedzert. :D
Un nopirku to matu līdzekli, ko te meitenes pirms tam ieteica. Neesmu izmeiģinājusi, bet jānoprovē būs.
Un vēl mani pamatīgi nokaitināja viens cilvēks ar savu būtību. :D Rupjš bez gala, bezkaunīgs, izrāda necieņu pret visiem, kur nu var, piemēslo pasauli, cik viņa spēkos, runas veids ir vienkārši katastrofa, pat sakāmais šķiet tik.. nu.. priekškam, bet, ja kaut ko vajag, tā uzreiz acis lielas kā pogas un asti iežmiedzis man pie kājām sēž, lai gan dabūjis jau no manis pāris pieklājīgus verbālos pātagu cirtienus. Pats domā, ka modelis, kam tikai solārija iedegums pietrūkst un, ka visām patīkot... njā. :D Bet.. es cenšos saprast un neļaunoties, bet, ja redzu visādas izdarības, kas man galīgi nav pieņemamas.. nu tad nevaru noturēties vienmēr. Nesen apkopēju, kurai pilnas rokas spaiņiem, līdzekļiem un slotām izgrūda caur durvīm, jo gribēja pirmais iet pa durvīm. Protams, pofigā gāja tālāk, kamēr metos palīdzēt apkopējai un pēc publiskās nokaunināšanas vispār uzmeta lūpu un nerunājaar mani kādu laiku, līdz atkal savajdzējās kaut ko.
Savādāk, diezgan vienmuļa diena.