Es starpcitu, staajos skolaa pat latv.val skolotaaju. Tiku, bet paardomaaju. Bet par spiiti visam, veeljoprojaam gribeetu, lai arii cik diivaini tas neliktos.:D
2 gadi magistratúrá un varétu bút kjímijas/biologijas/geográfijas skolotája.ja vajadzétu, to arí izvélétos mácít
bet visvieglák ir mácít matemátiku, jo tur viss ir skaidrs, citos priekshmetos pieljaujamas atkápes - piem vésturé uz katru faktu var paskatíties no dazhádiem viedokliem.
Esmu skolotāja. Pasniedzu visus priekšmetus un visvairāk dzīvi, jo strādāju pirmsskolā! Vislabāk patīk valoda un mūzika. Ar sakostiem zobiem paciesu mākslu, jo pati neatbalstu ka tā būtu jāmāca, tai jābūt vnk personības pašizpausmei, ne pēc definīcijas ka kuru otu sauc un kā ar kuru otu krāsot.
Strādāju pirmsskolā vislabāk patīk matemātika,daba,veidošana. Skolā strādāt ir nācies, bet negribētu...ja vajadzētu tad mācītu matemātiku, latviešu valodu.
Labprāt gribētu mācīt visus priekšmetus līdz 4.klasei. Fakts, ka tev 4 gadus ir pašai sava klasīte un visiem vari iedot labākās pamatzināšanas, manuprāt, ir baigi forši.
Esmu skolotāja :) Mācu vēsturi un sociālās zinības.
Vsp vēl drīkstu mācīt - ekonomiku, politiku un tiesības, kulturoloģiju, reliģiju vēsturi un vēl kaut kas bija...
Ceru kādreiz mācīt kulturoloģiju. Tas ir mans sapnis!