Vidusskola :)

Reitings 306
Reģ: 23.08.2014
Sveikas, vēlētos paklausīties Jūsu pieredzi par to kā Jums ir gājis vidusskolā, kā tikāt galā ar mācību apjomu, kā beidzāt gadu, kā saņēmāties, lai vispār kaut ko darītu.. Jo, varbūt liekas, ka vidusskola nav nekas īpašs, bet tāpat ir grūti..

Piemēram, man pašlaik darbu apjoms ir bezjēgā un es jūtos kā darbu ražojamā mašīna!!! Nogurums un bezspēks.
13.10.2014 18:20 |

Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Vidusskolas posms mani tracināja, jo likās, ka mūžīgi mācīšos, ka laiks stāv visu laiku vienā vietā. Es ļoti iespringu uz mācībām un daudz stresoju. Man bija problēmas ar veselību tā visa dēļ. Tagad es saprotu, ka no tā nekādas jēgas nebija..
Vidusskola ir garām, tagad studēju un vairs tā neiespringstu uz skolu.
13.10.2014 20:02 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Spilgtākās atmiņas no vidusskolas laikiem man ir par ballītēm un randiņiem, par mācībām kaut kā mazāk. :D
Bet vispār man ne visai patika vidusskolā, pamatskolā bija foršāk. Vidusskolā gribēju pāriet uz citu skolu, vienkārši bija sajūta, ka gribu kaut ko citu, visi paziņas bija pret, līdz ar to paliku skolā ,kurā vairs nebija vēlēšanās atrasties. Tā nevēlēšanās atspoguļojās atzīmēs, stundu kavēšanā un jebkādā citā nepatikā pret mācībām. Bet tieši tie vidusskolas gadi, neskaitot skolu, gan bija traki forši :D
13.10.2014 20:06 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Tas gan.
Stulbākais,ko var darīt-iekalt bez izpratnes.
13.10.2014 20:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits