Vidusskola :)

Reitings 306
Reģ: 23.08.2014
Sveikas, vēlētos paklausīties Jūsu pieredzi par to kā Jums ir gājis vidusskolā, kā tikāt galā ar mācību apjomu, kā beidzāt gadu, kā saņēmāties, lai vispār kaut ko darītu.. Jo, varbūt liekas, ka vidusskola nav nekas īpašs, bet tāpat ir grūti..

Piemēram, man pašlaik darbu apjoms ir bezjēgā un es jūtos kā darbu ražojamā mašīna!!! Nogurums un bezspēks.
13.10.2014 18:20 |

Reitings 277
Reģ: 27.07.2014
Man arī ir tāda problēma, kā Odrijai. Pēdējais gads, bet nevaru saņemties, atzīmes noslīdējušas, jo šad un tad neesmu kārtīgi iemācījusies uz kādu kontroldarbu. Vienkārši aizmiegu ar grāmatu.. Nav veselīgi, bet savu miegainību nomācu ar enerģijas dzērieniem.
13.10.2014 19:11 |

Reitings 924
Reģ: 02.09.2014
Nav veselīgi, bet savu miegainību nomācu ar enerģijas dzērieniem.

nav tas labākais variants.
13.10.2014 19:16 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Gan pamat, gan vidus, gan augstskola sevi baigi nenodarbinaju ar macisanos, bet tikai vieglas galvas del.
Diemzel ir prieksmeti, kurus ari paslaik vaji parzinu, bet nu zinaju, ka tajos eksamenus neliksu, tapec ari baigi nepardzivoju.

Nedaprotu, kas ir tas megasmagums videne. Pastasti, piemeram, kadi ir tie majas darbi vai kas, ko skolotaji tik loti prasa, ja saki, ka katrs skolotajs doma, ka vina prieksmets vienigais un svarigais.
13.10.2014 19:16 |

Reitings 15092
Bez jebkāda sarkasma un uzbraucieniem man tiešām interesē, kas tik ļoti ir mainījies šo vairāk kā 10 gadu laikā, kopš pabeidzu vidusskolu, ņemot vērā, ka esvēl piederu tai paaudzei, kura neizmantoja googli un 101 interneta resursu darbu sagatavošanai.

Jā, es apzinos,ka man ir viegla galva, atlika vienreiz izlasīt un jau svarīgāko zināju + man vienmēr ir bijušas baigās haļavas. To, kas man patika, apguvu viegli. Uz to, kas nepatika, neiespringu un kaut kā uz 4 nokārtoju.

Bet man vidusskola tiešām vairāk asociējās ar tusiņu nevis zubrīšanos. Un man prieks, ka man ir tieši tādas atmiņas par skolas laiku.
13.10.2014 19:22 |

Reitings 110
Reģ: 12.09.2014
Manā gadījumā pamatskola bija elle, negribu pat atcerēties. Vidusskolā pārgāju uz citu skolu, satiku tur superīgus klasesbiedrus, superīgus skolotājus un pabeidzu bezmaz vai kā labākā skolniece klasē. Tās ir manas patīkamākās atmiņas no skolas laika. Tāpēc manuprāt, ļoti daudz kas ir atkarīgs no apkārtējās atmosfēras.

Tagad, kad eju augstskolā, atkal ir sācies elles periods, pie kā pati esmu vainīga, ka izvēlējos šīs studijas.
13.10.2014 19:30 |

Reitings 1165
Reģ: 13.05.2014
Vidusskola bija labi laiki, vidusskola ir easy ,ja salīdzini ar to,kas nāk tālāk ;) tiešām vidusskola ir chill. Tagad skatos atpakaļ un domāju,cik viegli bija.
13.10.2014 19:33 |

Reitings 306
Skolā veltu laiku tikai sev un smadzenēm, nekādas apkārt čekošanas, pamatskolu beidu bez jebkādiem google moodle , tagad arī neizmantoju netu skolas vajadzībam, izņemot e-klasi un ja kāds darbiņš caur word jātaisa, nu ir tā skolas programma pagrūta, vismaz manā skatījumā.. mājās pildu mājasdarbus, kd tikai atkārtoju.. stundā uzsūcu visu..taču es vairāk domāju, kapēc ir tāds nogurums, atnāku mājās pazubros un viss esmu beigta.
13.10.2014 19:39 |

Reitings 15092
Bet nu nevar būt, ka tā ir ar visiem vai lielāko daļu priekšmetu...
Vai arī Tu ļoti iespringsti uz izcilām atzīmēm?
13.10.2014 19:41 |

10 gadi
Reitings 10290
Vai nu Tev jamain attieksme, vai jalieto vitamini. Nu, tas nav normali, ka cilvekam ap 18 gadiem ir taaads nogurums, it seviski, ja saki, ka nezubries pargrieztam acim.
13.10.2014 19:47 |

Reitings 306
Es neiespringstu.. iespringstu patreiz uz matemātiku, literatūru, angļu valodu.. tur jācenšās, jo piemeram matemātikā katru mēnesi jāizpilda viens lielais MD uz 5 lpp, jānodod, tad viens lielais eksāmens un vēl katru d parastie mājasdarbi par tēmu.. literatūrā daudz jālasa, jātaisa daudz radoši darbi, paralēli vēl brivprātīgi obligātās aktivitātes.. angļu valoda ir ielaista 10 un 11. klasē, jātiek līdzi, jo mācamies kaut kādu augstākā līmeņa grāmatu, tā arī nesaprotam kapēc, ja eksāmenā šāds limenis nav nepieciešams..

Un tā kā esam 12tā klase, tad jāorganizē pasākumi, jāvelta laiks visam tam, visam jābūt forši un skaisti un bieži arī tas dzen stresiņā, jo mēs taču esam 12tie un visi paļaujas..

Nu nav tā, ka es neko nesaprotu , ir vienkārši LIELS nogurums un es nesaprotu kapēc.. tik ļoti spēj ietekmēt to nesabalansēts uzturs, pārmērīga kafijas lietošana un smēķēšana?? Ballēt es neeju vispār un alko nelietoju!
13.10.2014 19:47 |

Reitings 1165
Reģ: 13.05.2014
Odrija - atslābsti, atpūties, vidusskola nav nekas traks,tev nav jājūtās beigtai,tiešām neiespringsti tik daudz un viss būs labi.
13.10.2014 19:48 |

Reitings 306
Paldies, man to daudzi saka, esmu kluvusi kaut kāda kritiskā, liekas, ka ar vienu nesmuku atzīmi skolu nepabeigšu un eksāmenus nenokārtošu, tā nevar būt trauma no vecākiem, jo spiediens no viņu puses nekad nav bijis, pati esmu tikusi galā.
13.10.2014 19:50 |

Reitings 434
Reģ: 19.06.2014
tā kā gāju skolā, kur apmeklē pārsvarā tikai matemātikas un citus eksaktos priekšmetus, tad kavējumu bija daudz, bet pabeidzu izcili arī humanitārajos priekšmetos.
nekad neesmu iespringusi skolā. matemātika vienmēr ir gājusi bez liekas piespiešanās, tāpat arī fizika, bioloģija, bet tādi priekšmeti kā vēsture, literatūra, māksla tika apmeklēti tikai uz kontroldarbiem, jo vienkārši neredzēju jēgu tur atsēdēt.
kopumā skola bija fantastisks laiks, mana skola ir lieliskākā skola, kurā vispār var iet. kā reiz drīz salidojums (l)
13.10.2014 19:51 |

Reitings 223
Reģ: 28.06.2014
Sveika, Odrija*!

Man arī pašlaik problēma, ka ir liels nogurums un bezspēks. Nevaru saņemties mācībām, ir tikai oktobris, bet parādu čupa tikai krājas un krājas, šī doma mani beidz vēl lielākā bezspēkā. Briesmīga sajūta un pat nezinu kā to labot, es vnk nespēju vairs saņemties. Kā izlaidos pagājušā gada semestrī tā līdz šim brīdim... Raudāt gribas, sev mēģinu iestāstīt, ka ir vnk. jāsāk darīt! :(

Varbūt kāda var dalīties ar pieredzi kā saņemt sevi grožos, jo nekad, nekad dzīvē vēl neesmu tā izlaidusies kā šobrīd. Sevi nepazīstu, bet nu tur jau pie vainas arī manas lielās simpātijas pret kādu cilveku, kurš diemžēl nejūt to pašu ko es, tpc vēl jo vairāk nespēju koncentrēties. Vienīgais, ko daru ir aktīvi sportoju.

Izmisums.....
13.10.2014 19:52 |

Reitings 15092
Nu vienīgais, ko varu ieteikt - izvērtē prioritātes.
Man gan nav ne jausmas tagad par visiem līmeņiem un obligātajiem eksāmeniem, bet kad es mācījos, tad man bija ļoti labas atzīmes humanitārajos priekšmetos, kas man patika un padevās bez piepūles.
Kaut kādai algebrai un fizikai vnk liku mīksto, jo zināju, ka to man nekad nevajadzēs.
Un citos priekšmetos izbraucu uz haļavu tā, lai būtu ok atzīmes atestātā. Man nebija ne vēlmes, ne vajadzības būs teicamniecei visos priekšmetos.
13.10.2014 19:53 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Ajj, atceroties vidusskolu. Nu TIK forši gadi! Viss gāja kā smērēts! :) Bija naktis, kad paliku līdz diviem augšā, lai savilktu galus kopā, bet esmu baigi priecīga, ka tas tā bija :) UN, ja kaut ko nevari, tad labi zini, ka VARI! 10. un 11. klasē vispār nemācījos bioloģiju, atzīmes bija visu laiku 6, galīgi neinteresēja. Šeku reku 12. klases sākumā izlasīju vienu tekstu... ieinteresēja.. un 12. klasē vieni 10 bio kd bija :D Baigajā zvērā tur aizgāju, bet arī pārējo neatstāju novārtā :)

Esmu ļoooti apmierināta par to, kā pabeidzu vidusskolu :) Klase arī bija riktīgi forša, jaukākie gadi, kādi man patlaban bijuši :)
13.10.2014 19:55 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Oj, es katru reizi, kad no riitiem, pa celam uz darbu, redzu beernus, kas dodas uz skolu, nopriecaajos par to, ka man tas viss jau aiz muguras! :D
Es vispaar esmu diezgan slinka, liidz ar to, maaciibaas biezi vien man sagaadaaja lielas gruutiibas.. Neliegsos, loooti daudz naacaas "spikot".. :D Bet, ja nu bija tiesaam kaut kas "jaaiekal", tad centos sanemties un to izdariit. Neatceros, ka skolas gadi butu man sagaadaajusi kaadas lielas probleemas.
13.10.2014 19:55 |

Reitings 306
Valodas un bio interesē, sports arī, taču eksaktos priekšmetus velku kā varu, jo galīgi neinteresē tās formulas
13.10.2014 19:58 |

Reitings 460
Reģ: 18.09.2014
motivācija pabeigt vidusskolu ir nestrādāt nākotnē maksima... Tikai un vienīgi :D Plus vēl jāzubras krievu valoda un angļu valoda, lai šeit var liekt muguru.... un ja pa grūtu tad šaut uz uk :D
Lai gan pie dirsas tā izglītība :D Galvenais pazīšanās un ko spējīgs esi izsist :D
Zinu ļoti daudz jaunus cilvēkus ar augstāko pat tehnisko... kas strādā pa 350eiro mēnesī ntos gadus.... tad vispār kāpēc mācīties ja nemācoties arī var nopelnīt vismaz 350eiro :D
13.10.2014 19:59 |

Reitings 434
Reģ: 19.06.2014
Valodas un bio interesē, sports arī, taču eksaktos priekšmetus velku kā varu, jo galīgi neinteresē tās formulas

nav tā, ka centies tās iekalt, nevis pieej visam ar izpratni? man bija tāda problēma, ka sākumā visu iekalu un nekas nesanāca, bet tad palasīju grāmatā izskaidrojumu un viss pieleca, pat iepatikās
13.10.2014 20:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits