Neatbalstu bērnu regulāru sišanu, jo uzskatu, ka visu var atrisināt ar vārdiem, ja pat tiek mazlietiņ piedraudēts ar siksnu, varbūt 1x uzšauts pa dibenu būs mācība pārējām reizēm, bet netaisos kaut ko aizradit tām kas to dara, viņu berni, viņu dzīve, gan jau viņām ir savi uzskati par šo visu.
Esmu no tiem "retajiem" gadījumiem, kam sišana radījusi traumu, jo tiku pērta ar iemeslu un bez iemesla, tētim bija problēmas ar alkoholu, un es biju viņa dzēruma agresijas "upuris". Trauma izpaužas tādejādi, ka vienkarši bail no vīriešiem, nevis tā, ka "Ak kungs, rekur vīrietis, jābēg", bet vienkārši neuzticos un cenšos vienmēr saskatīt kaut ko negatīvu katrā.
Itkā nekāda baigā aizvainojuma pret tēvu nav, vienkārši tagad ar viņu galīgi negribu kontaktēties un dziļi sirdī ,tomēr jūtu to rūgtumu, jo dēļ visa tā esmu kļuvusi noslēgta, kautrīga un nesabiedriska, cenšos kaut kā sevi pārvarēt. :)
Šī nebija žēlošanās, bet vienkāršī viela pārdomām, tām, kas uzskata,ka sišana jau neko nenodara, varbūt kādam tā ir, bet zemapziņā tas viss tik un tā paliek. ;)