Vīra darba kolēģe.

Reitings 37
Reģ: 13.10.2014
Sveikas, Cosmietes.

Ik pa laikam ienāku šajā grupā forumā, lai palašitu kā iet citām, palasu ebay diskusiju un tagad nācās piereģistrēties pašai, jo....

Ar savu draugu esam kopā 2 gadus, dzīvojam kopa no pirmās dienas, es no viņa īrēju uz mēnesi istabiņu, jo pārvācos uz citu pilsētu. Laika gaitā viņš sāka izrādīt pastiprinātu interesi par mani - vakariņas, vīna vakari, mazas dāvaniņas utt., līdz pēc mēneša, kad biju gatava pārvākties viņš teica, ka nē, ka nebūs nekādas pārvākšanās, vai nevēlos palikt kopā ar viņu. Protams 2 gadus biju viena, pilnai laimei trūka kāds, kurš par mani rūpējās un paliku dzīvot ar viņu. Tad nu tagad esmu jau 6. grutniecības mēnesī, kad biju 3. mūsu attiecībās iestājās krīze, es biju ar vecākiem ceļojumā uz mēnesi, viņš mājās - sākās sarunas, ka varbūt to bērnu nevajag, kaut viņš bija un tagad ir tik laimīgs par mūsu mazuli, vienvārdsakot visu mēnesi mani terorizēja un es viņu.
Tad nu piektdien bijām aizgājuši pie manas māsīcas uz dzimšanas dienu, kur viņš netipiski daudz iedzēra un nākot mājās man sāka stāstīt, ka ar savu darba kolēģi, vasarā tajā laikā, kad es biju prom, esot bijis kaut kādā pasākumā, pēc tā pasākuma viņš bija pie viņas, viņa viņam gatavojusi vakariņas. Par darba kolēģi esmu dzirdējusi viņa ir 20 gadus vecāka [ar mani un viņš brīvprātīgi darbā viņu apmāca strādāt ar jaunām iekārtām, jo ja viņa to iemācīsies, tad viņa varēs kandidēt uz leilāku algu.

Mani nomoka jautājums - vai man ir vērts satraukties vai nē? Mūsu attiecībās viss šobrīd ir ideāli, bet tomēr, kādēļ vajadzīga draudzība ar vientuļu 40 - 50 gadīgu sievieti?? kuru vins tagad grib aicināt uz mūsu mājām, atmaksāt viņai par vakariņām???

Atvainojos, ja neskaidri uzrakstīts, vienkārši šis manī grauž jau dažas dienas.
13.10.2014 13:24 |

Reitings 37
Nesaprotu, kādēļ sievietes vienmēr ir tik greizsirdīgas.

Laikam tadelj, ka esmu stradajusi uznjemumaa, kur ir apkart bijushi tikai viireishi un ljoti jauki, nebriivi un briivi, simpatiski, ari mus vienoja kopejas intereses, bet cienjaa pret savu partneri un cienjaa pret sievieteem, kuras ir vinjiem maajaas, nekad negaaju dzert kafiju, teeju divataa, ne jau ka kadas simpatijas, bet tas bija automatisks likums - gribi draudzeties, iepazistinat gimenes, luudzu dari to, bet ne divataa!!
jaa ok, lai vinji iet darba laikaa pusdienaas,runaa savas interesejoshaas teemas, bet majas ir maajas, maajas tomer es gribu savu viiru sev un viss. Es sapratsu, ja mes butu 2 uz neapdzivotas salas, ka nebutu ne draugi ar ko satikties partunaties, bet taa visa mums ir, parsvara katrs ejam dzert kafijas ar draugiem, draudzenem, bet ne ar vientuljaam darba kolegjem.
13.10.2014 18:39 |

Reitings 37
.Gruuti pateikt kaads ir tavs viirietis, mans viirietis noteikti neielaistos nekaadaas runaas,ja buutu balss pacelsana,rupji vaardi utt

jaa, laikam shis ari butu muusu sarunu rezultaats, ja es atkal paceltu to teemu. Man bija ljoti interesanti palasit Tavus komentarus, jo esi mana favourite shaja forumaa un vienmer lasu visu ko saki Tu.

Es nejuutu lielu miilestiibu no tava viira puses pret tevi-kaut kas ,kaut kur ir aizsliideejis.

Es arii vairs nejuutu, saka, ka ir, dara visu labi, bet viss ir taa mainijies kopsh augusta, izjutu ko nozimee but ignoretai, izjutu, ko nozime, kad otrs var uz dienam izslegt telefonu, izjutu, ko nozime nezinja, izjutu to visu, ko sievietei nevajadzetu izjust....Pat ieksheeji nejutu vai taas kazas ir vajadzigas, drizak taa tada veelme no vinja maates, jo vinja ir ljoti veca un vinjaspraat mums jaaprecaas, kamer vinja dziiva, bet tas jau kvalitaati musu attiecibas neuzlabos....
13.10.2014 18:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Laikam vistrakaakais visaa ir tas,ka lai arii juuti to ,ka kaut kas nav,gribaas to cilveeku patureet ar visiem speekiem...Man veel pavisam nesen bija siis sajuutas!Jums noteikti ir jaaizrunaajaas!Tas nonems to lielo smagumu no sirds!
13.10.2014 18:51 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nevis probleema ir tai sievietee, jo vinjas vietaa var buut jebkura cita, bet gan tieshi probleemas juusu attieciibaas. Ja veelies saglabaat attieciibas, tad labaak izrunaajies ar savu viirieti par to, kas vinjam pietruukst un ko juus abi vareetu mainiit attieciibaas, lai abi buutu laimiigi, nevis taisiit skandaalu par koleegji X, jo taas ir tikai sekas. Jums nevis bija kriize, bet veel jo projaam taada ir.
13.10.2014 18:58 |

Reitings 37
Krista, jaa to es zinu, ja taa nedomaatu, tad es nesedetu visu dienu forumaa un nemeginatu mekleet risinajumu shim visam... zinu,, ka shii sieviete ir vienkarshi sekas muusu probleemai, ieilgushas sekas....

Runat? Ka jau teicu, saruna beidzaas vakar, kad teicu, ka man nav pienjemamas gluzhi sis attiecibas, vins saka, tadelj jus vajag iepazistinat un tu redzesi cik vinja ir jauka, kad jautaaju kas notiks, ja es neveleshos turpmaak redzet sho sievieti musu majas - tu jau man nenoteiksi ar ko draudzeties un ko nee... sodien, kad teicu, ka nee ka labak bus ja mes 3 jataa satiksimies, tadejaadi sieviete nejutiisies viena un neerti muusu draugu kompanijaa, un ka es nejutisos eerti, ka vins pievers visu uzmanibu vinjai - atbilde ir nuuuuu jaaaa jaau tu taa domaa..... tad jau ta darisim.... es vnk nevaru, jo vairak runaju par sho visu, jo vairaak bruuku kopaa, jo pie katra strida, kas mums bus es nevareshu pienjemt kaadu jaunu draudzeni savas majas....
13.10.2014 19:05 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Padomaa, ko taa sieviete komunikaacijaa ar tavu viirieti sniedz vinjam taadu, ko tu nesniedz. Varbuut taa ir atziniiba, sapratne, uzklausiishana bez nosodiijuma, izsmieshanaas kopaa utt. Patiesiibaa tikshanaas ar vinju tev var atbildeet uz sho jautaajumu. Tikko kaa sapratiisi, kas vinjam pietruukst un saaksi to sniegt, taa arii paleenaam taa sieviete ieguus mazaaku lomu vinja dziivee. Ultimaati no seerijas: "Man tas nav pienjemams" pie nokaiteetaam attieciibaam ir kaa ellja ugunii, jo vismazaakais maajiens tiek uztverts kaa liels drauds un izraisa pretreakciju.
13.10.2014 19:09 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
krista21+++Loti labi teikts.Es tam izgaaju cauri ,un varu teikt tikai vienu-nenozeeloju nevienu minuuti,jo loti labi sapratu,kur bija mana vaina-tiesi taa to vareetu nosaukt!
Tu vareetu arii zaudeet sajaa "speelee"-izrunaajoties trijataa,bet tad buutu miers...skaidriiba beidzot!
13.10.2014 19:17 |

Reitings 37
es zinu, kas vinjus saista - vinjus saista darbs, vinjs ir darbaholikis un vinja tieshi vinjam no 10 citiem cilvekiem paludza, vai vinjs nevar vinju apmacit stradat ar programmam, lai vinja varetu nakotnee skatities uz karjeras iespejam. Man tas darbs ir melna bilde, esmu meginajusi iesaistiities, bet musu saruna beidzas ar to, ka runa vinjsh, es uzdodu jautajumus tikai un man nav sava viedoklja par to, jo es to neizportu.... taa ir viena lieta, kas vinjus saista un muus nee. Es jau taa meginu majas visu vienmer mierigi, turu daudz ko sevii, jo tas nav cilveks, kursh izrunasies, vins drizak pateiks, ka esmu dramu sataisijusi, kur vinja nav jataisa, mes nejutam viens otru un lidz ar to taa ir ljoti, ljoti liela problema...
13.10.2014 19:18 |

Reitings 37
vienigais, kas tagad mani nomoka - kaa es savakshos, kad vins atnaks majas? tas tak reaali manii sezh un grauzh, bet vins par to negribes runaat, laikam japaed, jaiet vannnaa un jalasa graamata lai telotu majas mierigo atmosferu.... esmu nenormali emocionala, viss naak uz aaru caur asaraam...
13.10.2014 19:23 |

Reitings 129
Reģ: 21.07.2010
iesaku noskatīties, viela pārdomām http://labaidienai.blogspot.com/2014/10/pardomam.html
13.10.2014 21:53 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
un kur tas topošais vīrs strādā? varbūt tomēr vari mēģināt palūgt, lai arī tev ko pamāca, jo vēlies būt tuvāka viņam.. domāju, ka viņam kas tāds varētu patikt.
13.10.2014 23:51 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Neizlasīju komentārus, bet radās jautājums - no kā tu baidies? Ieteiktu šo sievieti gaidīt ar nepacietību un parādīt sevi no labākās puses. Neizrādi, ka tev ir sāpīga vai nepatīkama viņas klātbūtne. Labāk staro viņai sejā un pasaki, ka labprāt satiktos ar viņu vēlreiz. BET nezaudē modrību. Pavēro vīru viņas klātbūtnē un, ja redzi, ka kaut kas nav, tad iespied viņu stūrī un liec visu izstāstīt.

Tomēr... man šķiet tik dīvaina un nepareiza tāda neizrunāšanās, kaut kā iekšā turēšana un tamlīdzīgas muļķības starp diviem cilvēkiem, kuri vēl pie tam drīz kļūs par vecākiem.
14.10.2014 00:12 |

Reitings 37
Nu mes runajam par to un beigas es atkal paliku par to, kas taisa draamu, ne par ko... Es jau saaku mierigi, teicu, ka es nevainoju nevienu, ka taa ir mana problema, ka man gruti daudz ko pienemt jaunu, ka esmu emocionala un kad saku runat par to tad protams - nemaz nenoklausijas teica, ka es esmu vieniga ko vins mil un ka man jaizbeidz shitas viss, ka tas nav izturami, ka vins nekad ne ar vienu nav gulejis, ka vinjam nav interese ne par vienu.... To jau es gribeju dzirdet tikai mierigaka tonii....
14.10.2014 00:50 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Varbūt tu pārāk bieži un daudz viņam šo piemini.
Ja nekā nav bijis starp viņiem, tad varbūt tu tiešām esi nokaitinājusi to vīrieti ar savām runām un aizdomām.
Tomēr, tik un tā, dīvaini, ka viņš mierīgu runas veidu un mēģinājumu izrunāties apzīmē ar vārdu - drāma. Kaut gan ja jau visu pateicis,
teica, ka es esmu vieniga ko vins mil un ka man jaizbeidz shitas viss, ka tas nav izturami, ka vins nekad ne ar vienu nav gulejis, ka vinjam nav interese ne par vienu
tad jau atliek vien ticēt un beigt uztraukties.
Ļoti viegli, starp citu, ir dzīvot pēc "ja būs gājējs, tad aizies" shēmas. Tiešām iesaku.
14.10.2014 02:16 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Es tomēr ieteiktu uzmanīties, jo tas nav pieļaujami,ja vīrieti vakariņo pie citas. Oki, šoreiz nekas nenotika, bet kas zin kā būs citreiz,ja atkal uzaicinās. Tomēt jābūt robežām un mājās vīrietim pie sievietes nevajadzētu braukt. Ja arī vnk sievietes un vīriešu draudzība,tad tur agri vai vēlu tāpat var iezagties,kas cits.
Protams,ja viņiem nekas nav un viņš viņu neuztver kā sievieti,tad izskatīsies pēc slimas paranoiķes, kura visu laiku streso, bet to jau nevar īsti zināt. Viņi jau varēja neitrālā teritorijā paēst neviss braukt uz mājām:D
Esmu dzirdējusi arī gadījumus,kad sieviete mēģina iepazīties ar otru sievieti,lai būtu tuvāk savam izredzētajam..un kad vīrietis savu simpātiju arī mēģina sev,kaut kā iekārtot tuvāk, līdzās. Tas gan ir visai dīvaini ,kad aicina uz mājām un piespiest esošo sievieti pusdienot ar personu ,kuru nemaz negrib redzēt , dzirdēt un jau tagad ir saprotams,ka no Tevis plūdīs negatīvās emocijas un nebūsi sajūsmā par viņas atrašanos Tavās mājās.
14.10.2014 08:17 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ļoti viegli, starp citu, ir dzīvot pēc "ja būs gājējs, tad aizies" shēmas.

+++

Protams, tas nenozīmē, ka savas attiecības nevajag kopt :) Bet jā, atkrīt galvassāpes par kolēģēm.
14.10.2014 09:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits