Vīra darba kolēģe.

Reitings 37
Reģ: 13.10.2014
Sveikas, Cosmietes.

Ik pa laikam ienāku šajā grupā forumā, lai palašitu kā iet citām, palasu ebay diskusiju un tagad nācās piereģistrēties pašai, jo....

Ar savu draugu esam kopā 2 gadus, dzīvojam kopa no pirmās dienas, es no viņa īrēju uz mēnesi istabiņu, jo pārvācos uz citu pilsētu. Laika gaitā viņš sāka izrādīt pastiprinātu interesi par mani - vakariņas, vīna vakari, mazas dāvaniņas utt., līdz pēc mēneša, kad biju gatava pārvākties viņš teica, ka nē, ka nebūs nekādas pārvākšanās, vai nevēlos palikt kopā ar viņu. Protams 2 gadus biju viena, pilnai laimei trūka kāds, kurš par mani rūpējās un paliku dzīvot ar viņu. Tad nu tagad esmu jau 6. grutniecības mēnesī, kad biju 3. mūsu attiecībās iestājās krīze, es biju ar vecākiem ceļojumā uz mēnesi, viņš mājās - sākās sarunas, ka varbūt to bērnu nevajag, kaut viņš bija un tagad ir tik laimīgs par mūsu mazuli, vienvārdsakot visu mēnesi mani terorizēja un es viņu.
Tad nu piektdien bijām aizgājuši pie manas māsīcas uz dzimšanas dienu, kur viņš netipiski daudz iedzēra un nākot mājās man sāka stāstīt, ka ar savu darba kolēģi, vasarā tajā laikā, kad es biju prom, esot bijis kaut kādā pasākumā, pēc tā pasākuma viņš bija pie viņas, viņa viņam gatavojusi vakariņas. Par darba kolēģi esmu dzirdējusi viņa ir 20 gadus vecāka [ar mani un viņš brīvprātīgi darbā viņu apmāca strādāt ar jaunām iekārtām, jo ja viņa to iemācīsies, tad viņa varēs kandidēt uz leilāku algu.

Mani nomoka jautājums - vai man ir vērts satraukties vai nē? Mūsu attiecībās viss šobrīd ir ideāli, bet tomēr, kādēļ vajadzīga draudzība ar vientuļu 40 - 50 gadīgu sievieti?? kuru vins tagad grib aicināt uz mūsu mājām, atmaksāt viņai par vakariņām???

Atvainojos, ja neskaidri uzrakstīts, vienkārši šis manī grauž jau dažas dienas.
13.10.2014 13:24 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
No draudzīgam darba pusdienam līdz seksam birojā uz galda, teorētiski, arī nemaz nav tik daudz soļu. Nu un ko? Nelaist vīru uz darbu? Vai parkvalificēt par, nezinu, ceļu būves strādnieku, lai, nedod dievs, nevieni brunči tuvumā nav?

Ir atšķirība ja pusdienas notiek ārpus mājas, bet vakariņas mājās, mierīgā atmosfērā ar vīna glāzi... "nejauša" provokācija un gatavs.
Ja ir abpusējas simpātijas tad daudz nevajag.
13.10.2014 15:12 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Piekrītu 57days , man liekas, ka no mušas jau uzpūsts zilonis pirms laika. Un nepiekrītu tam, ka vīrietim var uzticēties, bet sievietēm nē. Uzskatu, ka, ja vīrietis gribēs, piekrāps, ja negribēs, tad tā sieviete varēs kārties kaklā vai darīt jebko, bet viņš tāpat nepadosies. Tavā vietā ne tik daudz uztrauktos par to sievieti, bet uzlabotu attiecības un piestrādātu pie tām tā, lai vīrietim nebūtu vēlme pavadīt laiku ar citām sievietēm.
13.10.2014 15:24 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
nee, Melns, tapeec, ka virishiem vajag but miletiem, jums ajag justies miletiem, siltaam vakarinjaam galdaa esst un skatiities futbolu un reize sieva veel minetu uztaisa pa virsu tam visam, vienaa laikaa, ja attiecibas saak sashkjobiities, biezi virietis meklee kaadu kas vinju spes saprast, vins tad atradiis kaadu, kura ir visu laiku smaidiiga, laimiiga, kura par katru sikumu netaisa traci, kura neparmet, ja virietis aiz sevis zekjes nesavaac netiras, kura i pabaro, i pasaka, ka sieva tevii nespeej noverteet labo, ar kuru ir kopejas intereses un bez taa visa, vinja tomer labi izskatas, actinjas taisa vienreiz, otreiz un tresho reizi viss, gudraa sieviete un vientuljaa ap 40 ir tikusi pie jauna vecha.

Nu, teorētiskā bāze tev par visiem 200% pareiza! Cepuri nost. Tieši desmitniekā! Atliek tikai praktisko pusi "pievilkt", kas, es saprotu, nav tik vienkārši kā teorija, bet tā atbilde jau tepat vien ir:
Tavā vietā ne tik daudz uztrauktos par to sievieti, bet uzlabotu attiecības un piestrādātu pie tām tā, lai vīrietim nebūtu vēlme pavadīt laiku ar citām sievietēm.
13.10.2014 15:28 |

Reitings 37
Melns, peec shadas teorijas esmu dzivojusi vienmeer, beet tas ir kaa sniegs uz galvas, kad uzzini, ka briidi, kad virietis nebija drosh par sevi un musu atteicibaam uzplauka jauna draudziba, kura plaukst un zelj veel vairaak. Un es koncentreejos uz savaam attiecibaam, kuraas ir ienakusi jauna draudzene par kuru es esmu dzirdejusi, kaa labu kolegji, bet par arpusdarba vakarinaam neko nezinaju. Tadelj teikt, ka es nekoncentrejos kaa uzlabot attiecibas butu aplami, jo noignoret sho draudzibu es nevaru. Jebkada veidaa vinja skar mani, manu virieti un nu jau tiek aicinata uz musu draugu pasakumu.

Es ticu, ka shai sievietei, bez viira, ap 40 - 45, ir tikai labaakie nodomi pret tadu virieti kaa manu - tikai draudziba, kursh ir veiksmigs karjeraa, ar kuru vinjai ir interesanti, kursh lai vai kaa, pozicionee sevi kaa miloshu viru un nakamo teevu, bet tomer es nevaru but akla un telot, ka esmu gatava savas majas ielaist sievieti bez ne mazakajam aizdomam.
13.10.2014 15:39 |

Reitings 198
Reģ: 24.08.2014
Nu man godīgi sakot, nav ko šai tēmā Tev uzrakstīt( bet gribējās, tādēļ arī es uzrakstīšu)
Tik tiešām Tu nēēsi apskaužāmā situācijā. Un es Jums novēlu lai Jums viss ir labi attiecībās, un ar bērniņu arī lai viss ir labi! :)
Par to satraukumu, laikam jau gan ka vajadzētu nedaudz par to uztraukties, ja gribi ar viņu palikt kopā, to nedrīkst pieļaut! ;)

Tik tiešām lai JUMS VEICĀS!!! :))
13.10.2014 15:41 |

Reitings 37
Paldies, leopards.
13.10.2014 15:42 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
a es nesaprotu to sievieti?!!!! cik debílai jábút lai, zinot, ka vírietim draudzene ar noslieci uz drámu taisíshanu un nervozéshanu, stávoklí, piekristu iet pie vinja ciemos? zinot ka toposhá máminja 100% nervozés, jo zina, ka vinjas vírietis laiká kad bija saskjobíjushás attiecíbas skréja pie vinjas...

tá sieviete maigi sakot debíla. pat ja tur neká nav/nebija, vinjai bútu jásaprot, ka meitene visu uztvers saasináti, vinjas acís bús konkurente. nu ko líst pára dzívé, ípashi kad sieviete gaida bérninju un stresi nafig nav vajadzígi?

par víriesha unikálajám práta spéjám vispár kluséju. 3 ménesí piedávát abortu, skriet z vakarinjám pie draudzenítém un lielít tádas draudzenítes sievai... pat ja tikai draudzíba - visu var k-ká maigák pasniegt sievai - nevis, uzaicinája mani uz vakarinjám divatá, svechu gaismá, tagad iepazístináshu vinju ar saviem draugiem, nemaisies pa kájám...
13.10.2014 15:53 |

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Es noteikti neljautu kautkaadai baabai kaaju spert manaa maajaa, ja man tas izraisiitu kaut cik negatiivas emocijas. Uz kafe lai aizvded un aizej paskaties, kas taa taada ir. Vecis savos 37 uzvedaas kaa aapsis. Savas sievietes veelmes jaliek pirmajaa vietaa. Nestreso.
13.10.2014 15:56 |

10 gadi
Reitings 1582
Varu Tevi drusku nomierināt. Lai vai kā tur ir, ar to otro sievieti, tomēr, ja viņam jau pirms Tevis nav bijuši bērni, tad ļoti ticams, ka, ja ne tagad, tad - pēc laika tas tavs 37gadīgais jauneklis :-) tomēr sapratīs, ka tai, otrajā dzīvē, viņam turpinājuma pēcnācēju izskatā nebūs. Tomēr daudziem vīriešiem un TAjĀ vecumā tas IR pat ļoti būtiski. Piedod, bet pakniebties - tas ir viens, bet par savām vecumdienām arī jāpadomā ir. It īpaši jau nu viņa vecumā. Tajā vecumā un nedaudz vēlāk daudzi sajūtas nenovērtēti. Sievietes to sauc par 40gadu krīzi, bet tas pāriet. Ne vienmēr, bet - parasti.
13.10.2014 15:57 |

Reitings 37
Mis Take, par to esmu domaajusi un to vispaar nespeeju saprast.... Ipashi tada vecumaa..
13.10.2014 15:59 |

10 gadi
Reitings 1582
a es nesaprotu to sievieti?!!!! cik debílai jábút lai, zinot, ka vírietim draudzene ar noslieci uz drámu taisíshanu un nervozéshanu, stávoklí, piekristu iet pie vinja ciemos? zinot ka toposhá máminja 100% nervozés, jo zina, ka vinjas vírietis laiká kad bija saskjobíjushás attiecíbas skréja pie vinjas...

tá sieviete maigi sakot debíla. pat ja tur neká nav/nebija, vinjai bútu jásaprot, ka meitene visu uztvers saasináti, vinjas acís bús konkurente. nu ko líst pára dzívé, ípashi kad sieviete gaida bérninju un stresi nafig nav vajadzígi?

par víriesha unikálajám práta spéjám vispár kluséju. 3 ménesí piedávát abortu, skriet z vakarinjám pie draudzenítém un lielít tádas draudzenítes sievai... pat ja tikai draudzíba - visu var k-ká maigák pasniegt sievai - nevis, uzaicinája mani uz vakarinjám divatá, svechu gaismá, tagad iepazístináshu vinju ar saviem draugiem, nemaisies pa kájám...

Tūlīt no visām pusēm lidos sapuvuši tomāti, bet es tomēr pateikšu. Bez liekas bravūras, bet - normāli atzīta un oficiāli noformējama poligāmija un tās, otrās, sievietes ar visām problēmām visticamāk autores vīra redzeslokā nemaz nebūtu. Būtu jau sen pie vietas - pie sava kkāda cita veča sāniem.
13.10.2014 16:02 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Jūs tam vecumam tā piesējāties, it kā viņai būtu 85.. :D Ja sieviete par sevi rūpējas, tad 45 gados var izskatīties labāk par dažu labu 20-gadnieci. Un ja vīrietim ir 37, tad principā viņi ir vienaudži un nekāda baisā vecumu starpība tur nav.

Kā jau pat te ir noskaidrojies, ir tūkstošiem sieviešu, kam laulība, kopdzīve vai bērni nav traucēklis, lai sistu kanti aizņemtam vīrietim, tā ka arī tas nepārsteidz.

Lielākais lops šajā stāstā ir vīrietis, kurš uzvedas absolūti neadekvāti un nerēķinās ar savu stāvoklī esošo sievieti... diemžēl...

Ko darīt? Vecais, labais ieteikums - mierīgi izrunāties, bez drāmām un scēnām. Nekas cits prātā nenāk.. Neredzu vajadzību viņu aicināt uz senu draugu pasēdēšanu.
13.10.2014 16:05 |

Reitings 37
Zakji, ir jau runaats, staastiits ka es jutos, kad saku es jutos slikti - ko tu taisi draamu, izdomaa ne no kaa???

Tadelj jaizrunajas sheit... jaievelk elpa un jadzivo talak... :)
13.10.2014 16:09 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kad atbraucu, tad viss pa vecam, izskaidroja, ka bija nobijies, ka bērns nozīmē laulība un būt kopā uz mūžiem,
Tiku lidz shai vietai un apmulsu. Pag, vinjam liekas, ka berns ir kautkada prece kuru pieskir uz laiku?Diezgan logiski, ka kopejs berns kautkada limeni saistis vecakus uz muzu.
Un tagad vinjs nav nobijies jo...saprata, ka tas tiesham nenozime but kopa uz muzu, vai saprata, ka tas ri tas ko vinjs velas.
13.10.2014 17:24 |

Reitings 7682
Palasiju talak. Ja jau velas jus sapazistinat, varbut nav tik traki? Ja vinjs tadu ideju kategoriski noliegtu(begtu ka velns no krusta :)), tad varetu sakt satraukaaties :)
Ja pareizi piefikseju tad vinjs ar vinju satikas kad bijat katrs sava valsti ja? NU varbut vinjam tiesham bija skumji, garlaicigi vai fig vinj zin kas un satikaas, paeda uz vinjas rekina :) Un ja saki, ka jums atkal satiekoties, vinjam visas ieprieks sarunatas mulkibas bija no galvas ara. Iespejams, ka si sieviete smadzenes paskaloja tev par labu :)
13.10.2014 17:34 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
bērns, laulība- tas vēl nenozīmē dzīvosiet mūžīgi un vēl laimīgi kopā.
Runāt par atbrīvošanos no bērna- es ilgi nedomātu un mantas savāktu un prom. Bērni man ir ļoti svarīgi.
13.10.2014 17:34 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Peec visa lasiitaa loti labi var just,ka viiram ir simpaatijas pret darba koleegi.Saprotu ,ka tev ir loti gruuti,gruuti satureet savas emocijas,varbuut redzi arii visu saasinaati.Iesaku satikties jums trijataa,nejaukt ieksaa draugus!Vislabaakais buutu izrunaaties taa inteligenti!
Es nejuutu lielu miilestiibu no tava viira puses pret tevi-kaut kas ,kaut kur ir aizsliideejis.
13.10.2014 17:42 |

Reitings 7682
Vai arī tieši otrādi - sapazīstinās ar sievu, vakariņu laikā notēlos abi, ka viens otram neinteresē, iegūs sievas uzticību un turpmāk varēs neslapstīties un nemeklēs aizbildinājumus tam, kādēļ viņi abi redzēti kafūzī 5dienas vakarā pēc darba, kādēļ tas un kādēļ šitas. Esmu aizdomīga uz visu
Ja sieviete vel butu gatava uz ko tadu, neticu, ka virietim butu velme un pacietiba taa nonemties. Nu katra zinja nezinu nevienu normalu virieti kuram tadas mahinacijas tuvas.
13.10.2014 17:45 |

Reitings 254
Reģ: 05.09.2014
Nesaprotu, kādēļ sievietes vienmēr ir tik greizsirdīgas. Nu bija viņš tur vakariņās, uzaicinās tagad pie sevis, nekas īpašs. Nevajag tā dramatizēt, it kā tagad vispār aizņemts vīrietis var vienīgi ar vīriešiem sarunāties. Cik man nav bijis gadījumu, ka šādas greizsirdīgas sievas izjauc draudzību. Nesen arī - bija kolēģis, mēs abi aizraujamies ar ielu fotogrāfiju, šad tad (4 mēnešos reizes 5 varbūt) aizgājām kopā bildēt ielas. Un viņa taču man gan uz feisbuku sāka rakstīt, gan zvanīt sāka, apvainot ka guļu ar viņas vīru. Vienkārši wtf. Tā kā viņiem ir bērns, tad mēs ar to vīrieti izlēmām visus kontaktus vnk pārgriezt, lai neviena matus no galvas neplēš par niekiem. Ne pirmais šāds gadījums manā dzīvē un, domāju, arī ne pēdējais.
13.10.2014 17:51 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Te nu buutu tas briidis,ka nevajadzeetu neko teelot,bet tajaa pasaa laikaa ,runaat taa mieriigi,bet godiigi pateikt ko domaa,kaa juuties.Gruuti pateikt kaads ir tavs viirietis, mans viirietis noteikti neielaistos nekaadaas runaas,ja buutu balss pacelsana,rupji vaardi utt
13.10.2014 17:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits