Vīra darba kolēģe.

Reitings 37
Reģ: 13.10.2014
Sveikas, Cosmietes.

Ik pa laikam ienāku šajā grupā forumā, lai palašitu kā iet citām, palasu ebay diskusiju un tagad nācās piereģistrēties pašai, jo....

Ar savu draugu esam kopā 2 gadus, dzīvojam kopa no pirmās dienas, es no viņa īrēju uz mēnesi istabiņu, jo pārvācos uz citu pilsētu. Laika gaitā viņš sāka izrādīt pastiprinātu interesi par mani - vakariņas, vīna vakari, mazas dāvaniņas utt., līdz pēc mēneša, kad biju gatava pārvākties viņš teica, ka nē, ka nebūs nekādas pārvākšanās, vai nevēlos palikt kopā ar viņu. Protams 2 gadus biju viena, pilnai laimei trūka kāds, kurš par mani rūpējās un paliku dzīvot ar viņu. Tad nu tagad esmu jau 6. grutniecības mēnesī, kad biju 3. mūsu attiecībās iestājās krīze, es biju ar vecākiem ceļojumā uz mēnesi, viņš mājās - sākās sarunas, ka varbūt to bērnu nevajag, kaut viņš bija un tagad ir tik laimīgs par mūsu mazuli, vienvārdsakot visu mēnesi mani terorizēja un es viņu.
Tad nu piektdien bijām aizgājuši pie manas māsīcas uz dzimšanas dienu, kur viņš netipiski daudz iedzēra un nākot mājās man sāka stāstīt, ka ar savu darba kolēģi, vasarā tajā laikā, kad es biju prom, esot bijis kaut kādā pasākumā, pēc tā pasākuma viņš bija pie viņas, viņa viņam gatavojusi vakariņas. Par darba kolēģi esmu dzirdējusi viņa ir 20 gadus vecāka [ar mani un viņš brīvprātīgi darbā viņu apmāca strādāt ar jaunām iekārtām, jo ja viņa to iemācīsies, tad viņa varēs kandidēt uz leilāku algu.

Mani nomoka jautājums - vai man ir vērts satraukties vai nē? Mūsu attiecībās viss šobrīd ir ideāli, bet tomēr, kādēļ vajadzīga draudzība ar vientuļu 40 - 50 gadīgu sievieti?? kuru vins tagad grib aicināt uz mūsu mājām, atmaksāt viņai par vakariņām???

Atvainojos, ja neskaidri uzrakstīts, vienkārši šis manī grauž jau dažas dienas.
13.10.2014 13:24 |

Reitings 37
Lollipop, mēs dzīvojam valstī, kur abortu tasa līdz 24. nedēļai. Un jā, vecumam nav nozīmes, īpaši ja viņam pašam ir 37.... tādēl esmu izmisumā, jo zinu, ka izsalkusi un gudra sieviete par virieti cinisies kaa vilks.
13.10.2014 13:49 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Lai aicinātu pie sevis uz draugu vakaru, abiem ir jābūt draugos ar personu, manuprāt. Ja tik ļoti grib jūs abus sapazīstināt, tad satiekaties kafūzī, neitrāla gaisnotnē un parunājiet. Pēc tam vari izsecināt, kādi viņai nolūki.
Es neaicinātu uz draugu vakaru pie sevis ciemos cilvēku, kuru nepazīstu. Man tas liktu justies neērti pašai savās mājās.
13.10.2014 13:51 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
Esi satikusi to kolēģi ? Daža laba gan daudz saistošāka sieviete, kā jauniete. Tā tiekt gan izskats, gan prāts, gan prasmes un pārliecība. Cita savukārt jau ap 35 gadiem kļūst par mātišķo tipu, kas kolēģiem pagatavos vakariņas un vēl līdzi uz mājām iedos. Ne jau visas ir gribošas pumas. ir kam darbojas cits aprēķins: ne vairs gultā ievilināt, bet darbā noturēties/ pavirzīties.

vairāk skaties uz jūsu attiecībām, mazāk uz citām.
13.10.2014 13:51 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Es droši vien runātu ar vīrieti. Ja viņš izvairītos no sarunas, tad ķertos vērsim pie ragiem un tiešos tekstos iztaujātu to kolēģi vakariņu laikā. Galu galā, ja vīrietis ir cūka, tad man ir tiesības to zināt.
Bet man nav tāda vai līdzīga situācija bijusi. Katrā gadījumā, nepatīkami.
13.10.2014 13:52 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
dzīvojam valstī, kur abortu tasa līdz 24. nedēļai

????!?! :o kur kas tāds ir iespējams?! Tas taču jau ir gandrīz dzīvotspējīgs bērns! bet nu Ok, ne par to ir šobrīd stāsts/diskusija..
13.10.2014 13:52 |

Reitings 37
lapsīgā, jaa, runaajam, bet piepildijumu sarunau neguvu - teica, ka vinja vnk ir jauka klege, vecaka par 20 gadiem par mani ( kas noteikti ir parspilejums), ka gribot iepazistinat, ka nekaa tur nav un ka viss ir manas iedomas....

iespejams, ka prblema ir manii, varbuut mani neinteresee tehniskaas lietas, ko vinji darbaa dara un vinjam ir shada draudzene ar kuru par to parunaat, kopejas intereses utt, kas arii ir diezgan apbedinoshi, jo apzinaties, ka tavam virietim nav intereses ar tevi runat....
13.10.2014 13:53 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Manuprāt, draugam vari uzticēties par to, ka nekas starp viņiem nav noticis, jo ne jau tev aiz muguras viņš viņu taisās ielūgt pie sevis.
Ja viņam būtu jūtas pret šo sievieti un/vai pēc tām sporta spēlēm būtu šis tas pikantāks norisinājies, tad taču neriskētu aicināt jūsu abu mājās tavā klātbūtnē, kad vari pārtvert jebkuru skatienu un žestu.

Vientuļai sievietei gan īpaši neuzticētos. Bet, manuprāt, tām vakariņām ir jānotiek, lai viņš nejūtas parādā vai pat papildus vainīgs par to, ka draudzene nav atļāvusi viņai ciemoties, jo tad viņš meklēs citas iespējas kā atmaksāt. Un tās tu ar ērgļa aci pārraudzīt nevarēsi.
13.10.2014 13:54 |

10 gadi
Reitings 10604
Es droši vien runātu ar vīrieti. Ja viņš izvairītos no sarunas, tad ķertos vērsim pie ragiem un tiešos tekstos iztaujātu to kolēģi vakariņu laikā. Galu galā, ja vīrietis ir cūka, tad man ir tiesības to zināt.

++
13.10.2014 13:54 |

Reitings 37
Lori, par sadzives lietaam esmu aizdomajusies arii, bet man ir bijusi laba maate un vecmaaminja, kura ieaudzinajusi 3 lietas - majai vienmer jabut kartiba, tirai veljai izmazgatai un vienmer jabut uz galda brokastim, vakarinjaam un pudienam.
13.10.2014 13:55 |

10 gadi
Reitings 10604
Vai arī tieši otrādi - sapazīstinās ar sievu, vakariņu laikā notēlos abi, ka viens otram neinteresē, iegūs sievas uzticību un turpmāk varēs neslapstīties un nemeklēs aizbildinājumus tam, kādēļ viņi abi redzēti kafūzī 5dienas vakarā pēc darba, kādēļ tas un kādēļ šitas. Esmu aizdomīga uz visu :D
13.10.2014 13:56 |

Reitings 974
Aborts līdz 24. nedēļai, pipec. Tas gan ir par traku...
13.10.2014 13:56 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Cukurvāvere, man arī šis uz šoku parāva.
es nekādā gadījumā neaicinātu to sievieti uz draugu vakaru, un ja draugs to nesaprot, tad viņš ir egoists - lai padomā, kā jutīsies tu citu priekšā, jo draugi var nodomāt nezin ko. Ja tik ļoti grib iepazīstināt, to taču var izdarīt jebkuru citu dienu.
13.10.2014 13:57 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Nu bet kāpēc nevarētu tikties neitrālā gaisotnē visi 3 kopā? Es negribētu izbojāt sev vakaru ar draugiem, ielūdzot to sievišķi un tad visu laiku šķielējot uz viņu, lai saprastu, kādi viņai nodomi..

Reitings 37
Stormborn, bija man doma ljaut vinjai naakt, nu teoretiski esmu piekritusi, jo man vajadzeja laiku apdomaat, kas nu buus... bet mani biedee ka uz to skatisies musu gimenes draugi un ja vini vis vakaru pavadis runajot, jo vinja bus taa kura nevienu nepazis, es varu izvilkt savu brunju masku un iet karaa tur pat uz vietas :D

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
lapsīgā, viņš ļoti gribot mani ar viņu iepazīstināt, jo viņa esot tik jauka.... trakākais, kad aicināt tieši tad, kad mums paredzētas vakariņas ar draugiem, mēs reizi 2 mēnešos rīkojam vakariņas pie kādas no draugu gimenēm, šoreiz musu karta un vins grib vinu aicinaat, es domaaju kaa to saprastu citi...???

Taisnību sakot, ja kkas būtu bijis, visticamāk, slēptu un ciemos ar Tevi iepazīties neaicinātu. Mēs reizēm pat neieraugām kkādu problēmu situācijās, no kurām mūsu sievietes uztaisa traģēdiju, kas bieži vien līdz galam nav saprotams. Ir pašam arī tā bijis, kad es zinu un esmu par sevi pārliecināts jautājumā, ka tas cilvēks (cita sieviete) man ir interesants līdz zināmai robežai (kā cilvēks, kuru vajag nedaudz uzmundrināt, utml.), kas pilnīgi nedraud attiecībām. Tomēr sievietes pārāk bieži ir līdz galam nepārliecinātās par savu vīriešu labajiem nodomiem un spējām pretoties kārdinājumiem no malas. Tā iemesla dēļ diemžēl rodas lieki strīdi un domstarpības.
13.10.2014 13:59 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Nu redz , viņa ir 20 gadus vecāka par Tevi, bet ne jau draugu ;) Es uzskatu, ka pilnīgi iespējams ir fakts, ka 37 gadīgs vīrietis samīlās "pieredzējušā un dzīves gudrā" sievietē ap 45. Kura kā jau te tika minēts - pabaro, palutina un vēl gultā dara tāaaaadas lietas, ka vīrietim vairs neko citu nevajag. Ieteiktu nopieti izrunāties. Savās attiecībās nespēju iedomāties ieganstu, kāpēc kādam no mums būtu jādodas pie pretējā dzimuma uz vakariņām. Pat mēnesi esot prombūtnē.
13.10.2014 13:59 |

Reitings 974
Palaidu garām, ka tas ir draugu pasāciens! Ja tur ir kāds vientuļš, vecāks vīrietis, varbūt nav nemaz tik slikta ideja? :D
Nu es jau arī esmu diezgan aizdomīga pret visu, bet jāpieļauj iespēja, ka sieviete ir ok cilvēks. Atceries arī, ja liksi viņai justies neērti vai bildīsi ko nepieklājīgu, tavs draugs vienkārši jutīsies vainīgs un viņai vēl vairāk parādā.
13.10.2014 14:02 |

Reitings 37
bellakilla, es kad runaaju viss uz tadas robezhas, ka sakshu raudaat, ka esm stulba un nesaprotu kaa var but draudziba starp vinjiem, jo vins saka kas tad tur tads ir??? vinja ir tikai veca koleegje. ka grib tik ljooti iepazistinat, es saprastu, ja vinjai butu viirs, draugs, bet nav nekaa, vinja ir viena, kadas intereses mums varetu but ar vinju?? Parasti tak tiekaas paari, es nezinu, es jūtos kā no marsa nomesta - ticu, bet viss neliekās kopā....
13.10.2014 14:03 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ņemot vērā, ka vīrietim ir šis bīstamais vecums - 35 līdz 40 gadi - es būtu jo īpaši uzmanīga, bet es arī esmu aizdomīga uz visu un ļoti greizsirdīga :D
13.10.2014 14:06 |

Reitings 37
Stormborn, tur jau taa lieta, ka muusu visi gimenes draugi ir ar sievaam, viiriem un berniem. Es negribu but taa, kura juutas neerti, ne jau sava egoisma deelj, ka man jaajutas vienmeer erti, bet tadelj, ka es nemaaku savas emocijas turet iekshaa, ja jutishu, ka visa uzmaniba tiek veltiita no vinja puses mūsu vientuļajai viešņai, es nevarēšu pateikt - es jūtos slikti, ejam mājās, man būs jāsavaldās, ko es bieži nemāku... es varu vienkārši sākt raudāt, kas būs šausmīgi no maas puses.
13.10.2014 14:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits