Sveikas, Cosmietes.
Ik pa laikam ienāku šajā grupā forumā, lai palašitu kā iet citām, palasu ebay diskusiju un tagad nācās piereģistrēties pašai, jo....
Ar savu draugu esam kopā 2 gadus, dzīvojam kopa no pirmās dienas, es no viņa īrēju uz mēnesi istabiņu, jo pārvācos uz citu pilsētu. Laika gaitā viņš sāka izrādīt pastiprinātu interesi par mani - vakariņas, vīna vakari, mazas dāvaniņas utt., līdz pēc mēneša, kad biju gatava pārvākties viņš teica, ka nē, ka nebūs nekādas pārvākšanās, vai nevēlos palikt kopā ar viņu. Protams 2 gadus biju viena, pilnai laimei trūka kāds, kurš par mani rūpējās un paliku dzīvot ar viņu. Tad nu tagad esmu jau 6. grutniecības mēnesī, kad biju 3. mūsu attiecībās iestājās krīze, es biju ar vecākiem ceļojumā uz mēnesi, viņš mājās - sākās sarunas, ka varbūt to bērnu nevajag, kaut viņš bija un tagad ir tik laimīgs par mūsu mazuli, vienvārdsakot visu mēnesi mani terorizēja un es viņu.
Tad nu piektdien bijām aizgājuši pie manas māsīcas uz dzimšanas dienu, kur viņš netipiski daudz iedzēra un nākot mājās man sāka stāstīt, ka ar savu darba kolēģi, vasarā tajā laikā, kad es biju prom, esot bijis kaut kādā pasākumā, pēc tā pasākuma viņš bija pie viņas, viņa viņam gatavojusi vakariņas. Par darba kolēģi esmu dzirdējusi viņa ir 20 gadus vecāka [ar mani un viņš brīvprātīgi darbā viņu apmāca strādāt ar jaunām iekārtām, jo ja viņa to iemācīsies, tad viņa varēs kandidēt uz leilāku algu.
Mani nomoka jautājums - vai man ir vērts satraukties vai nē? Mūsu attiecībās viss šobrīd ir ideāli, bet tomēr, kādēļ vajadzīga draudzība ar vientuļu 40 - 50 gadīgu sievieti?? kuru vins tagad grib aicināt uz mūsu mājām, atmaksāt viņai par vakariņām???
Atvainojos, ja neskaidri uzrakstīts, vienkārši šis manī grauž jau dažas dienas.