skola

Reitings 26
Reģ: 27.04.2014
Ir sācies jaunais mācību gads.. pirmais mēnesis ir pagājis, līdzar to, radies jau pirmais iespaids par cilvēkiem, kas ir blakus. (skolā, klasē)
Ir daudz un dikti dzirdēts par to, ka nav vēlams veidot attiecības ar klases biedriem vai kādu no skolas.. jo tad, kad šķiras, nav patīkami, ja tas cilvēks ir jāredz katru dienu.. Ko Jūs par to domājat? Kāda ir Jūsu pieredze? :)
13.10.2014 10:03 |

Reitings 804
Reģ: 19.10.2014
cherry_girl7, man arī 17 gados nebija attiecību. Jā, bija puiši, bet ne tādi nopietni, lai tās vispār varētu nosaukt par attiecībām. Arī 18 gados nebija. Un arī man visi teica, kā tādai meitenei kā man var nebūt drauga. Bet nebija un viss, jo es neesmu no tām, kas veido attiecības tikai attiecību dēļ vai tāpēc, ka tas ir stilīgi. Bija daudz pielūdzēju, bet neviens nebija ne manā gaumē, ne manis vērts. Tāpēc arī dzīvojos viena, taču lieliski izbaudīju šos gadus, nekādu galvassāpju vai lieku problēmu, kā tolaik bija gandrīz visām manām draudzenēm.
28.10.2014 20:02 |

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
man ir 17 un nav bijis puisis. Kāpēc? laikam tapēc ka ikdienā ir pietiekami daudz problēmu, un vienkārši neatliek laika lai kaut kur ietu un iepazītos ar puišiem un kur nu vēl pašām attiecībām.
28.10.2014 20:06 |

Reitings 535
Reģ: 28.12.2012
Dreamer, zinu pāri, kas skolā gāja vienā klasē, un vēl tagad, 3 gadus pēc beigšanas, joprojām ir kopā un ļoti laimīgi kopā :)
28.10.2014 20:08 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ja jau kāds tiešām iepatiksies un izrādīs viņš Tev uzmanību un Tev tas viss būs patīkami, neatteiksies taču visticamāk jauna meitene no tā visa... Izbaudi!

Bet romāni, tikšanās, tas jau viss forši un normāli. :) Draudzējos arī vidusskolā neilgus laikus ar 3 dažādiem puišiem no skolas. Divi no tiem bija viens otram labi draugi. :D Trešais bija gadu jaunāks par mani :D Interesanti vispār tas viss :D Nu bija arī raudāšana, kad pagāja 2 mēneši un "attiecības" pajuka:D It sevišķi par vienu puisi,sāpēja sirsniņa toreiz, ka viņš vairs neskatās uz mani skolā, ignorē, es tur dusmojos, šim apnika mani pārmetumi, un tad atkal citreiz iekarsa sirsniņa, kad uzsmaidīja man un atsāka rakstīt pēc "šķiršanās" :D Visādi kiš-miš notikumi.:D Bet galu galā pārdomājot to visu reāli, nonācu pie derīgiem secinājumiem, sāku palēnām no džekiem kā radījumiem saprast- kādi viņiem domu gājieni un kādas fiškas viņiem ir aktuālas!
28.10.2014 20:09 |

Reitings 1045
Reģ: 29.05.2014
Es 10.klasē biju kopā ar savu klasesbiedru, tajā pašā klasē arī izšķīrāmies un 3 gadus vēl nodzīvojām klasē draudzīgi, kopā smējāmies un runājām. :D Tas viss ir atkarīgs no pašiem cilvēkiem, ja tu baigi visas šķiršanās pārdzīvo un esi no tām meitenēm, kas visu laiku čīkst un pīkst par to,cik viss ir slikti, tad nu labāk neveido, nebūs labi.
28.10.2014 20:12 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Bet kaut kā sev biju noteikusi, ka negulēšu ar nevienu no skolas, kaut vai ļoti patika puisis. Bija tās iekšējās bailes, atvērties pavisam, līdz galam un pēc tam tikt pazemotai un pamestai. Un tas noteikums man pret sevi bija ļoti vērtīgs! ;)

Ja Tevi viegli var aizskart citu izteikumi, viegli un cieši mēdz pieķerties cilvēkiem, noteikti neiesaku likties gultā ar kaut kādu paralēlklasesbiedru ar kuru draudzējies piem. mēnesi. Padraudzējaties vismaz pusgadu, tad jau redzēsi, vai mainās/ nemainās viņa attieksme pre Tevi... ;) Tajā vecumā puiši, teiksim ~98% ir nenopietni un māk sastāstīt pilnas ausis, lai tikai gultā ievilktu. Pēc tam var pasmieties par Tevi vai izlikties, ka nepazīst.
28.10.2014 20:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits