Attiecību spēlītes.

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Aprakstīšu nedaudz to situāciju kāda man šobrīd ir izveidojusies. Tiekos ar puisi nu jau ceturto mēnesi, viss ir labi, forši, vienīgais priekš manis, kas ir nepatīkami, ka puisis pašā sākumā jau pateica, ka nopietnas attiecības nevēloties, bet ar laiku, tad redzēšot kā būs. Nu jau kā man pašai liekas, ka tas laiks ir pagājis, ka viņam vajadzētu saprast vai viņš grib būt ar mani kopā(kaut arī viss liecina par to, ka mēs esam, tikai mēs par to nerunājam).
Un jā ir tā, ka viņš neļauj normāli baudīt attiecības,viss ir labi līdz kaut kādam brīdim, kā, piemēram, kad pienāk brīvdienas, mēs tās nepavadām kopā.Viņš pats it kā neļaujas, lai viss paliktu nopietnāk, ir labi, bet, tad atkal viņš ietur distanci un uzliek man kaut kādus pārbaudījums. Dara tā, lai man būtu par viņu jācīnās, kas man pašai priekš sevis nav pieņemami, jo es neesmu nekad ne par vienu cīnījusies, puiši parasti man ''krita" pie kājām un par mani cīnījās, tāpēc man šī situācija vēl, jo vairāk nepatīk.Un tgd tieši šajās brīvdienās, viņš atkal bija ar saviem draugiem, kur man viena pazīstamā, kas ar viņu labi kontaktējas pateica, ka viņam pietrūkstot spontanitātes,ka gribas kaut ko aizraujošu. Un jā, ka viņš taču ir mednieks, viņam vajag iekarot..
Visu šo laiku es centos būt ar viņu, atkausēt viņa sirdi, būt mīļai, jaukai kāda es arī esmu.Un pats stulbākais ir tas, ka viņš ir sapratis, ka jau ir mani iekarojis un, kad viņš gribēs ar mani tikties, tad arī mēs tiksimies, tāpēc pēkšņi tēlot vēso un, piemēram, nedod ziņu arī nebūs jēgas, jo viņš pats nedos, jo zinās, ka to izdarīšu es.
Tad nu man rodas jautājums, cik, tad ir ilgs tas iekarošanas process, ko man, tad tgd vajadzētu darīt? Tēlot pēkšņi nepieejamo?
13.10.2014 10:02 |

Reitings 305
Reģ: 29.01.2009
Ir kaut kā līdzīgi bijis, bet tad vienā brīdī saproti, ka priekš kam censties, ciest un mocīties, ja otram tas nav svarīgi.. beigās vēl atrod citu meiteni.. tad nu pārsāpi, satiec citu puisi, kurš Tevi ciena, mīl kāda esi un netaisa nekādas spēlītes.
13.10.2014 13:24 |

Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
jums seksualas attiecibas ir jau bijushas?
13.10.2014 13:27 |

Reitings 2230
oo, atcerējos, ka man tā bija pirmajās attiecībās :D Izklausās, ka čalis nemaz nezin, kas ir attiecības, kur viens otru respektē. Viņam šis ir tikai priekš ego spodrināšanas.
Būs puikam aplauziens tad, kad (ja) Tev pieriebsies šī muļļāšanās un pacelsi asti un aiziesi.
13.10.2014 13:38 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
piekriitu visam augshup mineetajam. labaak uzmet tagad, veelaak buus veel gruutaak..
13.10.2014 14:20 |

Reitings 59
Reģ: 15.05.2012
Biju indentiskā situācijā. Piekrītu Gurri1 teiktajam.
13.10.2014 19:06 |

Reitings 129
Reģ: 21.07.2010
iesaku noskatīties, viela pārdomām http://labaidienai.blogspot.com/2014/10/pardomam.html
13.10.2014 21:53 |

10 gadi
Reitings 3698
Bet problēma arī ir tajā, ka viss jau ir aizgājis par tālu, esmu viņā saķērusies līdz ausīm un atmest visam ar roku arī negribu.

Te ir atslēgas vārdi! Bet nu ko tur.. Uz tavu jautājumu atbildot:

Pati visu saprotu, bet nu šeit es vairāk gribēju dzirdēt, vai jums ir nācies būt spontānām puišu dēļ un cik ilgi bija visa tā iekarošana,nevis vai mums ir lemts būt kopā vai nē.

Pašai nav bijis, bet draudzene bija situācija identiska tavai. Sākumā tika pateikts, ka neko nopietnu nevēlas. Bet tajā pašā laikā diezgan daudz laika pavadīja kopā (pie tam arī nereti brīvdienas). Ar ko tas beidzās? Raudāšanu spilvenā, kā puisis varēja meiteni piekrāpt ar citu, jo takš nekas neliecināja par attiecību izbeigšanu.
Puisis, protams, tur nekādas attiecības nesaskatīja un vēljoprojām ir kopā ar meiteni, pie kuras aizgāja.
13.10.2014 22:02 |

Reitings 2
Reģ: 16.10.2014
Man bija lidziga situacija. Sakas viss spontani, ka vienvakara sakars ar domu, ka talak nekaa nebuus.vins negribeja neko nopietnu. Es ne savu viedokli uzspiedu, ne milumu neko. Vienvakara sakars ieilga, vienkarsi tikamies un darijaam lietas :D. Ar laiku man vins iepatikas, gribeju jau attiecibas veidot, bet iisti neizraadiju to. Tapagaja laiks, vins pats saprata, ka grib but kopaa, sagajam kopa un tulit jau bus gads, kad esam laimigs paris. Dzivojam kopa. Viss forsi.

Es domaaju, ka esi neitrala, izbaudi kopa busanas laiku un par neko citu neuztraucies. Ja jau vins pats stasta, ko dara, kaa pavada laiku, bez tevis, tad jau interese ir, nav tik launi.
16.10.2014 01:14 |

Reitings 137
Reģ: 01.10.2014
Ja pašai šķiet, ka viņš to uztver nopietni... Noliec viņu izvēles priekšā! Izrunājies ar viņu nopietni! Pasaki- dzīvojam kopā, sākam ko nopietnu, vai beidzam spēlēties! Vai ja tagad ļauj viņam turpināt izdarīties kā šis grib, saproti, ka pati visticamāk piekrīti gaidīt brīdi, kad viņš Tevi pametīs.
16.10.2014 03:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits