Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecību spēlītes.

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Aprakstīšu nedaudz to situāciju kāda man šobrīd ir izveidojusies. Tiekos ar puisi nu jau ceturto mēnesi, viss ir labi, forši, vienīgais priekš manis, kas ir nepatīkami, ka puisis pašā sākumā jau pateica, ka nopietnas attiecības nevēloties, bet ar laiku, tad redzēšot kā būs. Nu jau kā man pašai liekas, ka tas laiks ir pagājis, ka viņam vajadzētu saprast vai viņš grib būt ar mani kopā(kaut arī viss liecina par to, ka mēs esam, tikai mēs par to nerunājam).
Un jā ir tā, ka viņš neļauj normāli baudīt attiecības,viss ir labi līdz kaut kādam brīdim, kā, piemēram, kad pienāk brīvdienas, mēs tās nepavadām kopā.Viņš pats it kā neļaujas, lai viss paliktu nopietnāk, ir labi, bet, tad atkal viņš ietur distanci un uzliek man kaut kādus pārbaudījums. Dara tā, lai man būtu par viņu jācīnās, kas man pašai priekš sevis nav pieņemami, jo es neesmu nekad ne par vienu cīnījusies, puiši parasti man ''krita" pie kājām un par mani cīnījās, tāpēc man šī situācija vēl, jo vairāk nepatīk.Un tgd tieši šajās brīvdienās, viņš atkal bija ar saviem draugiem, kur man viena pazīstamā, kas ar viņu labi kontaktējas pateica, ka viņam pietrūkstot spontanitātes,ka gribas kaut ko aizraujošu. Un jā, ka viņš taču ir mednieks, viņam vajag iekarot..
Visu šo laiku es centos būt ar viņu, atkausēt viņa sirdi, būt mīļai, jaukai kāda es arī esmu.Un pats stulbākais ir tas, ka viņš ir sapratis, ka jau ir mani iekarojis un, kad viņš gribēs ar mani tikties, tad arī mēs tiksimies, tāpēc pēkšņi tēlot vēso un, piemēram, nedod ziņu arī nebūs jēgas, jo viņš pats nedos, jo zinās, ka to izdarīšu es.
Tad nu man rodas jautājums, cik, tad ir ilgs tas iekarošanas process, ko man, tad tgd vajadzētu darīt? Tēlot pēkšņi nepieejamo?
13.10.2014 10:02 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es Tavā vietā netērētu laiku..
13.10.2014 10:04 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Atrodi sev normālu čali.
13.10.2014 10:06 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Es Tavā vietā netērētu laiku..

Pēc bērnudārza izklausās viņa izturēšanās, laikam tikai savu ego grib celt.
13.10.2014 10:06 |

Reitings 1620
Tad nu nedod zińu,vienkārši "pazūdi", ja vińš tā arī pats nedod zińu, tad nafig tev vińu, pats vainīgs būs, kad Tevi pazaudēs.
13.10.2014 10:09 |

Reitings 471
Bet problēma arī ir tajā, ka viss jau ir aizgājis par tālu, esmu viņā saķērusies līdz ausīm un atmest visam ar roku arī negribu.
13.10.2014 10:09 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Nekādu attiecību jums nav, esat tikai gultas biedri.
13.10.2014 10:11 |

Reitings 1620
Tad visu dzīvi vińam skriesi pakał, kamēr vińš Tevi pametīs vai nokrāps?
Vińam patīk, ka vińam skrien pakal, tas arī viss.
13.10.2014 10:11 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Es vispār nesaprotu šito spēlēšanos un teātri kopumā. Nopietnas attiecības/nenopietnas attiecības - kāpēc visam ir jāpiekarina birku? Ja divi cilvēki grib būt kopā un pavadīt kopīgi laiku, viens otra sabiedrībā jūtas labi, tad nafig tam ir jāatrod kāds apzīmējums? Tas liekas stulbi un bērnišķīgi - patēlošu a ka nu tagad vēso, lai tik vīrietis nepadomā, ka mums viss nopietni veidojas. Kāpēc kādam ir jāskrien pakaļ kādam? Jūs gūstat baudu no Toma&Džerija spēlītēm? Ja pēc 4 kopā pavadītiem mēnešiem kādam jau ir garlaicīgi, tad vienkārši nav lemts, nesaderat jūs kopā. Varbūt mazāk vajadzēja tēlot to jauko un mīļo būtni un vairāk vajadzēja būt pašai?
13.10.2014 10:13 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tu vari neatmest ar roku, bet tas viss turpināsies tik ilgi kamēr viņš neatradīs sev foršo sievieti, kas viņam patiks, būs nepieejamāka un interesantāka, un Tu viņam būsi vienaldzīga, pametīs kā suni. Tas ir visticamākais scenārijs. Bet tam pašai jāiziet cauri :) lai gūtu mācību :)
13.10.2014 10:13 |

Reitings 1620
Kur vispār bija prāts kaut ko veidot, ja vińš jau no paša sākuma pateica, ka neko nopietnu negrib un tā piebilde, ka - varbūt vēlāk, vai ar laiku ... Tas vienkārši bija tāpēc, lai vińš varētu ar Tevi gulēt, iedeva veltas cerības, kuras pat noteikti netaisās piepildīt.
13.10.2014 10:15 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Nu, es Tavaa vietaa baudiitu savu briiviibu.. Ietu atpuusties, iepaiitos ar jauniem cilvekiem. Respektiivi, neiecekleetos uz to, ka ir taads vins, ja jau vins pats ir tik aturiigs.
13.10.2014 10:16 |

Reitings 235
Reģ: 20.08.2014
Diemžēl neizsklausās nopietni. Ja jau viņam tevi vajadzētu, tad arī brīvdienas un katru brīvu brīdi gribētos pavadīt kopā.

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Kur vispār bija prāts kaut ko veidot

Gan jau tipiskā cerība, ka es būšu īstā, vienīgā, kura spēs viņu izmainīt..

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Lollipop, tā nav spēlēšanās, vīrietis tak skaidri pateica nopietnas attiecības nevēlas, tātad izturas ar distanci, kad viņš jūt, ka meitene kļūst pārāk mīlīga un pieķeras, loģiski, ka viņš vēl vairāk distancējas jo tas nav patīkami, bet sekss un tās tikšanās viņam gan patīk :) vainas apziņa viņā ar nav ne vismazākā, jo jūtas viņam nav un skaidri ir pateicis savu nostāju, kā vīrietis viņš ar neattiecas, tas ir, mīļi, uzmanīgi utt...jo ir pofigs un negrib lai tu paliec galīgi traka un pēc tam sāc čakarēt smadzenes, takā tā ir tikai Tav iztēle ka ir kaut kāda spēlēšanās! Nav nekādu spēlīšu.

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Kāda jēga tērēt savu laiku ar kādu, kuram nemaz neesi vajadzīga?
13.10.2014 10:20 |

Reitings 471
Skarbi.
Bet es nemaz nevaru visu uzrakstīt, kā īsti viss ir bijis pa šo laiku, vienu varu teikt, viss tiešām liecina par attiecībām, gan tas, ka ar viņa vecākiem esmu iepazīstināta, ar viņa draugiem, tikai tagad pēdējā laikā pavadījām vakarus divatā, mierīgi sēžot un skatoties filmas, bet brīvdienas ir katra pavadīšana pa savam, bet tai pašā reizē, viņš dod par sevi ziņu un pastāsta visu ko darīja sīkumos, kaut arī es viņam neprasu nekādas atskaites.
Pati visu saprotu, bet nu šeit es vairāk gribēju dzirdēt, vai jums ir nācies būt spontānām puišu dēļ un cik ilgi bija visa tā iekarošana,nevis vai mums ir lemts būt kopā vai nē.
13.10.2014 10:25 |

Reitings 1620
Es biju stulbi spontāda, vistizlāko lietu dzīvē izdariju. Braucu, pie nu jau ex drauga pēc savām mantām, vińš man piedāvāja aizbraukt uz klubu patusēt, lauzos, lauzos līdz piekritu... Beigās man vairs nebija telefona, kuru biju atstājusi pie vińa, jo man nebija ne kabatu, ne somińas un sabojāju attiecības ar saviem tuvākajiem radiem. Bet tagad viss ir labi un to es tik atceros, kā lielāko dzīves kłūdu.

(Tas ir galīgi ārpus Tavas diskusijas tēmas, bet man laikam vienkārši tas ieskrēja prātā ar vārdiem- spontāna rīcība)
13.10.2014 10:36 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
viss tiešām liecina par attiecībām

Tu noteikti savā prātiņā esi visu salikusi tā,lai tev tas liecinātu par attiecībām.
ka nopietnas attiecības nevēloties

Un jā ir tā, ka viņš neļauj normāli baudīt attiecības

Vrb tāpēc,ka viņš uzskata,ka to nav? Nav attiecību, nav ko baudīt.
kad pienāk brīvdienas, mēs tās nepavadām kopā

Viņš pats it kā neļaujas, lai viss paliktu nopietnāk, ir labi, bet, tad atkal viņš ietur distanci un uzliek man kaut kādus pārbaudījums. Dara tā, lai man būtu par viņu jācīnās,

Nu baigais mednieks :D :D
Nu man pēc attiecībām neizklausās, nezinu kā pārējām.
Bet var just,ka tev jau baigi gibētos, bet čalim ne visai,jo ja - ir siltas jūta pret otru cilvēku, viņš viņam neliks nekādus pārbaudījumus un nespelēs nekādas spēlītes, ko filmās saskatījies.
Attiecībās ir divi cilvēki, bet pagaidām pēc tevis pašas rakstītā, izklausās,ka tikai tu baigi alksti viņu, bet viņš alks,lai tu skrietu pakaļ viņam un tas,ka reāli esi pieejama. uzsvilpj un tu esi klāt -
Visu šo laiku es centos būt ar viņu, atkausēt viņa sirdi, būt mīļai, jaukai kāda es arī esmu.Un pats stulbākais ir tas, ka viņš ir sapratis, ka jau ir mani iekarojis un, kad viņš gribēs ar mani tikties, tad arī mēs tiksimies, tāpēc pēkšņi tēlot vēso un, piemēram, nedod ziņu arī nebūs jēgas, jo viņš pats nedos, jo zinās, ka to izdarīšu es.

Atbildot uz jautājumu:
bet nu šeit es vairāk gribēju dzirdēt, vai jums ir nācies būt spontānām puišu dēļ un cik ilgi bija visa tā iekarošana,

Mn nav nācies līst uz vēdera, lai tikai pieturētu puisi un piespiestu viņam būt ar mani attiecībās. Mana pieredze rāda,ka ja vīrietim sieviete patīk- viņš ir gatavs uz visu viņas dēļ. Kāda vēl pakaļskriešana vai kaut kas tml.
13.10.2014 10:36 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
MiuMiu.. nu tas ir tikai loģiski, ka Tev ar to vīrieti ir bijuši īpašāki momenti. Ir naivi uzskatīt, ka piegulētājas tik iemet un izmet no gultas :)

Tas jau ir sava veida mazohisms... gaidīt, kad puisis pats pasūtīs 5 mājas tālāk vai arī egoisms - censties panākt, lai otrs cilvēks sāktu mīlēt..

Gurri, manuprāt, visai trāpīgi uzrakstīja:
Tu vari neatmest ar roku, bet tas viss turpināsies tik ilgi kamēr viņš neatradīs sev foršo sievieti, kas viņam patiks, būs nepieejamāka un interesantāka, un Tu viņam būsi vienaldzīga, pametīs kā suni.

MiuMiu, es šos skarbos vārdus nerakstu, lai Tevi aizvainotu. Manuprāt, Tu esi jauka meitene, ar sirdi krūtīs.. tāpēc arī pelnījusi blakus sev vīrieti, kurš Tevi ciena un mīl :) Visu šo izniekoto laiku Tu varētu pavadīt ar potenciālo līgavaini, ne vīrieti, kurš ar Tevi kavē laiku, kamēr nav atradis precamu dāmu :(
13.10.2014 10:38 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Lai kāda draudzene tev palasa to,ko sarakstīji un paklausies,kā tas izklausās no malas. Tad varbūt sapratīsi,ka velti tērē laiku ar šādu tipu. Vispār pēc teksta radās iespaids,ka tu viņam tāda neesi vienīgā. Ja tev tās ir pirmās "nopietnās" attiecības,tad domāju,ka tā arī turpināsi skriet viņam pakaļ un lūgties pēc uzmanības,līdz vairs nebūs spēka un sāksi saprast,ka vairs tā nevari,t.i.,beidzot gūsi mācību un cerams uzaudzēsi pašapziņu,lai turpmāk nepieļautu saiešanos ar šādiem "vīriešiem".
13.10.2014 12:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits