Veselībai, imunitātei un svara zaudēšanai - GODŽI OGAS!

Reitings 317
Reģ: 06.11.2012
Sveikas! ;)

Vēlējos uzzināt vai kāda no JUms uzturā ir lietojusi godži ogas??
Internetā salasījos dažadas interesantas lietas, vēlējos uzzināt vai tā ir tiesa, kāda ir sajutis izmaiņas tās ēdot?:)

Godži ogas:
Uzlabo garastāvokli, palīdz cīnīties ar depresiju.
Sekmē svara zaudēšanu.
Sekmē vīriešu potenci, paaugstina sieviešu libido.
Uzlabo vielmaiņu.
Palīdz novērst pāragru novecošanu, piemīt anti-novecošanas darbība.
Uzlabo ādas stāvokli.
Uzlabo miegu, palīdz cīnīties ar bezmiegu.
Palīdz pārvarēt menopauzes negatīvās sekas.
Palīdz uzlabot melatonīna līmeni.
Palielina izturību, palīdz atjaunos spēkus.
Sportisti lieto godži ogas, lai uzturētu sevi formā.
Samazina cukura līmeni asinīs.
12.10.2014 17:21 |

Reitings 66
Reģ: 05.10.2014
Godži garšīgi atstāt uz nakti jogurtā, piebriedīs kā rozīnes, čia sēklas arī, tikai nepiebriest, bet saželē.

Var nopirkt Gemosā.
12.10.2014 20:13 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Vakar dzirdēju vienā raidījumā Varis Vētra runāja par svaigēšanu un godži ogas arī pieminēja...

Būtībā, NU JA SAŅEMĀS un ēd tikai svaigus produktus, tad var nomest vairākus kg un pašsajūta esot daudz, daudz labāka :) Nav smaguma sajūtas kuņģī, galva skaidrāka, iespējams jauns celulīts/ strijas neaug... Tikai reti, kurš ir gatavs pāriet uz svaigēšanu pavisam! Bet ir tā vērts, ticu, ka patiešām daudz labāka pašsajūta ir svaigēdājiem.
12.10.2014 20:23 |

Reitings 664
Reģ: 29.01.2009
mana draudzene godzi ogas aplej ar karstu udeni un dzer kaa teju. esmu pagarshojusi un garshoja labi, taa skabeni
12.10.2014 20:34 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 29.01.2009
Man garšo, šad tad lieku klāt brokastu putrām. Tās ir tibetas bārbeles ogas. Uzturvielām bagātas jau ir, bet izslavētas tāpēc, ka vēsturiski palīdzējušas izdzīvot cilvēkiem apvidos, kur svaigu augļu un ogu trūkums. Mums pie tādas pārtikas pārpilnības nav nekāds brīnumēdiens, uztura dažādībai ļoti labas.
12.10.2014 20:42 |

Reitings 81
Reģ: 22.07.2014
Es šis ogas lieku ingvera tējā. Neesmu lietojusi atsevišķi, bet ingvera tējā viņas netraucē. Man tante ieteica tādu variantu, saka, ka imūnsistēmai palīdz. :)
12.10.2014 21:45 |

Reitings 317
Reģ: 06.11.2012
Es godži ogas ēdu žāvētas, jo reti, kur varu atrast svaigas viņas, cerams, ka efekts tāds pats vien ir :) Kad ēdu tāpat, tad diezgan grūti saēst, jo dikti cietas viņas ir bet, kad pielieku klāt biezpenam vai putrām uzreiz viņas kļūst mīkstākas :)

Paldies, par ieteikumiem! Tad nu es turpināšu viņas ēst, varbūt būs izmaiņas veselībā :)

Man liekas, ka ir cilvēki, kas svaiģēšanu var ievērot, bet ir kas to nespēj. Man paziņs gribēja pāriet uz svaiģēšanu, bet tik slikti sāka justes mēnesi tā ēdot. Tad ārsts viņai pateica, ka visi vitamīni ir zem katras kritikas un, ka viņa nav tas cilvēks, kas var ievērot svaiģēšanu! :(
13.10.2014 09:31 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Ēdu gan godži ogas, gan zīdkoka ogas, man ļoti garšo :D
Pie godži ogu garšas ātri pierod, kad paka gāja uz beigām varēju ēst kā rozīnes, bet reāli ir jāēd ap 10 ogām dienā, ne vairāk.
Un pašsajūta tiešām uzlabojas, vairs nav tik liels nogurums :)
13.10.2014 09:33 |

Reitings 3
Reģ: 18.08.2014
Ēdu kādu mēnesi jau godži ogas, man garšo. Grūti jau tā pateik vai ir kādas izmaiņas, katrā ziņā nesūdzos. Šeit izlasīju ka nemaz visas brīnum labās īpašības viņām nav kā daudz kur raksta - godži ogas
bet gan jau imūnsistēmu uzlabo un šādā laikā tas ir tieši tas kas vajadzīgs.
15.02.2015 23:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits