Kā gan despotisms varētu izpausties? :) šeit būs definīcija
Despotisms - sava viedokļa un rīcības atzīšana par vienīgo pareizo jebkurā situācijā, ja tai pat laikā apkārtējie cilvēki tiek piespiesti rīkoties saskaņā ar to. Despotisms ir emocionāla vardarbība, kas var pāraugt arī fiziskā. Tā ir nespēja atzīt savas kļūdas vai pieņemt citu viedokļu pareizību, tādēļ tie parasti tiek ignorēti.
Man ir daudz priekšnieki, bet neviens nebija tāds.
Ko tu tieši vēlies? Lai pasaka, ka labi cilvēki un vari tik maukt uz Emirātiem?
Protams, ka vari! Tik neaizmirsti, ka sievietes viņiem ir niecība, īpaši, ja nav adaptējušies Rietumj uzskatiem.
Ja tev nav pienjemama doma par bezierunu pakljaushanos daudzaas jomaas viirietim, tad jo taalaak no vinjiem jo labaak. Ir redzeeti gadiijumi iz dziives, ka viss ir forshi, viirietis it kaa adapteejies, bet peec gadiem 5 izdomaa ka sieviete tagad kankaros staigaas un tikai maajaas seedees.
Man patīk neordinaras lietas ,savadaki uzskati citu tautu religijas un kulturas..es varetu pienemt tādu ticibu ,daudz kam no tā piekritu! Ka sievietei ir jābūt skaitai tikai vienam virietim! Nevis actinas uz visam pusēm.
Ir redzeeti gadiijumi iz dziives, ka viss ir forshi, viirietis it kaa adapteejies, bet peec gadiem 5 izdomaa ka sieviete tagad kankaros staigaas un tikai maajaas seedees.