Timberland zaabaki

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Taatad. Man ir vairaaki jautaajumi pirms ieguldu naudu shajos zaabakos - gribu tos parastos vispopulaaraakos. Vai vinji ziemaa -15° silda un vai kaut kaados +15° graados nesviidina kaajas? Man vajag universaalus apavus, kas der Francijas siltajaam ziemaam, bet der arii kalniem un arii ja jaabrauc ziemaa uz Latviju. Negribu pirkt 100 paarus dazhaadu apavu, taapeec izdomaaju, ka varbuut shie derees? Un cik vinji maksaa Latvijaa? Arii, ja nu buutu jaapasuuta internetaa, izmeers atbilst?

Tad veel viens jautaajums par dzinsa bikseem. Mekleeju parastas tumshi zilas, ar normaala augstuma jostas vietu, taadas, kas neizdilst peec vienas sezonas, BET shoreiz man cena ir svariiga - jo zemaaka, jo labaak. Zaras, H&M dzinsi vienmeer izraadaas suudiigas kvalitaates, bet Levis un taada tipa firmu bikses negribu tagad pirkt. Varbuut ir kaads no tiem parastajiem sievieshu veikaliem (a la Zara), kuros dzinsenes tomeer ir labas?
10.10.2014 23:23 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
pirku spotlandaa pagajuso ziemu nostaigaju un nesudzejos ne par to ka salst kajas ne arii mitrums gaja ieksa, galvenais pirkt adas, nevis tadus pakaldarinajumus , kur var nopikrt jau katra veikala, ar tiem arii var staigaat + 15 grados, bet ka naks minusi taa sals kajas un paliks slapjas un labi ja ziemu izvilks, visas mazinjas staiga ar tadam staiga jau no septembra briesmigs paskats, bet es nenozheloju, ka nopirku pa 70 ls , tgd laikam sanak kadi 90 eiro, bet viniem bija toreiz atlaide, ja ir nauda labak nopirkt kvalitativus, neka kaa saka, skopais maksa 2 reizes
12.10.2014 19:54 |

Reitings 544
Reģ: 29.01.2009
Ļoti apmierina un patīk Timeberlandi. Vajag tikai mācēt nopirkt īstos un ar īstajiem es nedomāju, īstās firmas, bet atbilstošus vajadzībām.

Man draudzene nopirka Timberlandus un pagājušajā gadā čīkstēja, ka salst kājas, laiž ūdeni un vispār augšējais materiāls ir slikts utt. Es viņai gandrīz krāmēju ar to zābaku, jo man cilvēkam ir jāskaidro, ka viņa ir nopirkusi zābakus, kas nav ar vilnu iekšā, kas ir ūdenscaurlaidīgi (šis uz iepakojuma bija minēts, to nevar tā zināt no zila gaisa) un kam virsas materiāls nav no ādas, bet zamša. Un čīkst, ka neapmierina. Besī.
12.10.2014 20:00 |

Reitings 2230
heycruelswag, kā ar izmēriem? atbilst tieši, vai prasās lielākus ņemt?
Man tieši nevajag tos ar silto iekšiņu, jo vilkšu Dānijas ziemā. Te vairāk peļķes un mitrums, ne sniegs un mīnusi.
12.10.2014 20:10 |

Reitings 2532
hmm skaisti es tagad arī domāju, ka man vajag šos zābakus. te līst un ir mitrs, vējains.

tecinu siekalu :D

Savu parku pirku asos.com . tur r gan no paša asos brenda, gan citu brendu parkas. ja var trapīt uz atlaidi vispār super.
12.10.2014 21:18 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Mums ar vīru ir klasiskie Timberland boots. Tā īpaši neatceros, vai lielos mīnusos salst, bet noteikti ziemā un lielos sniegos esmu vilkusi- kājas sausas. Es šos zābakus vairāk uztveru kā stila elementu. Pavisam aktīviem pārgājieniem un 100 % sausām kājām man ir Lafuma brīvā laika apavi.

Manuprāt, šajos apavos ir vērts investēties. Noteikti papildus jāiegādājas Timberland veikalā pieejamie apavu kopšanas līdzekļi.

Mums ir šādi:

12.10.2014 21:55 |

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
es arī pirms pāris dienām nopirku tos worker boots, tagad nezinu ko darīt.

laikoju uz normālas zeķes, gribu stilot pavasarī/rudenī + nēsāt ziemā, kad jābrien pa lielu sniegu

izmērs ir ok. bet cik saprotu bez biezas zeķes viņos nebūs tik silti. jūs ņēmāt tādu izmēru, kāds labi der vai mazliet par lielu (ierēķinot silto pēdiņu + biezu zeķi)?
12.10.2014 22:35 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Beigaas nopirku caterpillar Timberland gan ir biiiishkji smukaaki, bet, maitas, par 50 eiro daargaaki bija.

Mincija, man parasti vilnas zekjes ir adiitas no taadas diezgan smalkas vilnas dzijas - sanaak ljoti plaanas, bet silda taapat kaa biezaas. Taadas varu ievilkt visos apavos, ko velku ziemaa.

Meeriiju gan Timberand, gan CAT, man ir 38. izmeers parasti un arii tieshi 38. abaam firmaam bija kaa uzliets, bet var just, ka buus briiva vieta manajaam vilnas zekjeem, ja buus vajadziiba. :)
12.10.2014 23:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits