Kas tā bija par filmu?

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
Pirms gada vai vairāk skatījos filmu, bet vairs nevaru atcerēties, kā sauca utt.

Sižets bija tāds , cik, nu, protams, atceros:
meitene piekrita izpalīdzēt draudzenei aiziet uz vakaru, kur viņai bija jādejo svešiem vīriešiem, bija vēl viena meitene, bet pēc tam viņas nolaupīja un iesprostoja tajā ēkā, sazāļoja, tur uzturējās vēl daudz meitenes. Smaga filma, bet ļoti laba, manuprāt! Galvenā varone centās izkļūt ārā un palīdzēt visām meitenēm, ja nemaldos, tad viņām grieza dzimumorgānus?!

Varbūt kāda? Murgaini skan, bet...
10.10.2014 15:59 |

Reitings 662
Karma, nē, paldies, es no tādas atteiktos! :D pārāk traki!!!
11.10.2014 13:53 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Odette, paldies par godiigo viedokli. Luuk, tieshi uz shaadaam atbildeem biju cereejusi. Godiigi, tieshi, bez pukjiiteem, bez sleepshanaas aiz standartfraazeem "ko gribu, to skatos", "visi esam dazhaadi" un bla, bla, bla...

Tev pasai jau ir izveidojies viedoklis, kapec cilveki skatas tada tipa filmas, lasi un uztver to, tu gribi.
ES nesaprotu, kapec, tavuprat, interese, zinkariba ir kkads bla bla . Pabarot sadistu ta luk ir pareiza atbilde. Atkartosu savu kartejo bla, cilveki ir dazadi un nav viena konkreta definicija,kapec skatas.
11.10.2014 14:08 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Karma, nē, paldies, es no tādas atteiktos! pārāk traki!!

Bet tāda dzīve, nekas izdomāts tur nav, filmēti patiesi kadri. Iespējams tāpēc, filma ir dubultā smaga, jo tie nav aktieri un specifekti.
Iespējams, filma nav tik traka, vienkārši mums kā bērniem bija trauma, ja tagad skatītos, būtu citādāk, bet nu otreiz neskatīšos. :D
11.10.2014 14:16 |

Reitings 662
besame +++, man prieks, ka kāds saprot mani un saprot arī to, ka Neonam ir viedoklis jau galvā un tas nav labojams, tie, kuri skatās tādas filmas, tātad ir sadisti! Piedod, Neon, bet tā pēc Taviem komentāriem var saprast! :D

Karma, atzīšos, ierakstīju youtube, bet nevarēju tiešām paskatīties, neesmu tik crazy laikam :D
11.10.2014 14:32 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Neons

speciali tev
The horror genre addresses our archetypal fears.
People enjoy excitement, even if it’s from a negative source.
People who seek higher levels of arousal thoroughly enjoy the response — heightened feelings of awareness — their bodies have to intense experiences. These experiences range from watching horror films to skydiving and bungee jumping. “High sensation-seekers enjoy morbid curiosity in general and horror movies in particular. High sensation-seekers enjoy levels of arousal higher than that of low sensation-seekers. This is typically caused by two things: testosterone and the body’s response to the neurotransmitter dopamine. But people who enjoy horror films are also more responsive to dopamine, which is produced in high-intensity situations, and is released as a result of rewarding, and sometimes sinful experiences, such as during sex, alcohol consumption, and drug use (heroin and cocaine).This heightened sense of arousal can linger for some time after watching a horror film too.
it is the “excitation transfer process,” and it’s the culmination of a heightened heart rate, blood pressure, and respiration process that lingers after a movie.

Like riding a roller coaster, or going in a haunted house people enjoy the thrill of being scared or shocked in some manner. When you watch a horror film you can feel your heart rate increase and you almost feel as if you are in the movie, however you are also aware that you are safe

Because people like to experience the sensation. This sensation pumps their adrenalin or epinephrine (adrenaline rush). Epinephrine is just one of the hormone released in response to stress or emotion, in this case: fear.

It's the sensation they get from fear that keeps them coming back. Not the violence nor the senseless killing from the movie.

It can be quite addictive, once you've get the hang of it. some people may even become an adrenaline junkies.

Some people are simply wired to enjoy high levels of physiological arousal

un ta varetu turpinat, tas ari viss, te vairs nav ko isti skaidrot. katra zinja es visam rakstitajam piekritu. to nevar paskaidrot dazos vardos - kapec skatos. skatos jo...lasit augstak.
11.10.2014 15:27 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Tev pasai jau ir izveidojies viedoklis, kapec cilveki skatas tada tipa filmas, lasi un uztver to, tu gribi.
ES nesaprotu, kapec, tavuprat, interese, zinkariba ir kkads bla bla . Pabarot sadistu ta luk ir pareiza atbilde. Atkartosu savu kartejo bla, cilveki ir dazadi un nav viena konkreta definicija,kapec skatas.

Protams, ka man ir izveidojies viedoklis kaapeec kaads skataas ko taadu. Tachu, ja man buutu svariigs tikai mans viedoklis, es vienkaarshi te nevienam neko nejautaatu.
Es neteicu, ka interese un zinjkaariiba ir bla, bla,bla... Es teicu, ka atbildes ir otmazkas, ka tik itkaa uzrakstiit atbildi, bet taa pa iistam neko nepateikt. No seerijas: "kaapeec tu to skaties?, "a kas tev par dalju? ko gribu, to skato?". Nu, tavupraat, shaada atbilde sniedz daudz informaacijas uz manu jautaajumu?...
Mani gluzhi vienkaarshi interesee cilveeka dveeseles staavoklis, jo gruuti noticeet, ka skatoties taadas vardarbiigas ainas shii dveesele tieshaam ir bez kripatinjas melnuma...

P.S. Es ljoti atvainojos autorei, ka vinjas teemu novirziiju citaa virzienaa! Aizkjeera filmas ljoti vardarbiigais anotaacijas apraksts un tik tieshaam radiija neizpratni, kaapeec kaut kas taads ir jaaskataas (cik var noprast - atkaaroti).
11.10.2014 16:49 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Pievienošos šīs diskusijas beztēmai. Šausmu filmas skatos, jo to sižets bieži vien šķiet pārdomāts, sarežģīts un interesants. Saprotu, ka no plašpatēriņa tirgus komēdijām un romantiskajām filmām kaut ko tamlīdzīgu gaidīt nav jēgas, tāpēc mana izvele krīt uz drāmām, dokumentālajām un šausmu filmām. Varbūt esmu vēl neuzziedējusi psihopāte, varbūt vienkārši sadiste, bet man liekas, ka ir muļķīgi noliegt cilvēku kopējo tendenci sniegties pēc negatīvajām ziņām un notikumiem. Nedomāju, ka tur ir kaut kāda saistība ar cilvēka dvēseles gaišumu - vienkārši tāda mums daba.
11.10.2014 17:00 |

Reitings 662
Neon, viss jau kaartiibaa, bet negribu, lai domaaa ka esmu kkaada slimaaa :D jo nu neesmu taaada tipa zhanra baigaa fane, es vnk gribu atras to filmu :D :)
11.10.2014 17:23 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Drag me to hell gan nebij baisa.

Drag me to hell patiesībā ir par bulīmiju. Meitene sirgst ar šo slimību, un večiņa to reprezentē.
11.10.2014 18:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!