Labrít, 3 brīvas dienas laika lai sevi dabūtu uz kajam, jo esmu saķērusi saaukstēšanos :(
Šodien mazliet japievāc maja, jo lauka list lietus ta tad darzā neko nevarešu padarīt.
Es kamer slima, tikmer no maajaam aaraa neliidiishu. Dzeru taas teejas, kas ir. Labi, ka medus ir. Ingvers un citroni ari ir. Kaut kaadu siirupu arii atradu.
Marii, svaigs gaiss dara brīnumus pie jebkura vīrusa. Nevajag iet maratonus, tomēr izbāzt degunu ārpus 4ām sienām, kurās mājo tavs vīruss vajadzētu gan. :)
Man atkal suns nejūtas labi :/ vemj, laikam vakar pārēdās. Nu cerams, ka līdz vakaram paliks labāk, jo citādāk man mainīsies visi brīvdienu plāni. Nevar taču nabagu sliktā pašsajūtā staipīt līdzi pa pusLatviju vai atstāt "vecvecākiem".
Labrīt! :)
Skatos , skatos, meklēju uzlabojumus, bet neko neatrodu. :D
Man par sniegu šogad vienalga, par laika apstākļiem arī... :D Negribētos jau tik ātri, bet, kad uzsnieg uz pašiem Ziemīšiem arī nav forši...
Esmu augšā jau ļoti agri, saposusies, paēdusi un gatava skriet savos darbos. Daudz kas pilsētā jāpaspēj.
Varbūt šeit ir kāda zinoša par zobārniecību? Man pirms gada tika salabots zobs, bet tagad uzspiežot sācis sāpēt. Vai zobārsts dod garantiju vai labo par velti,ja man ir visi čeki?
Chiepina, mana zobārste dod pusgada garantiju. Jo parasti, ja pusgada laikā nekas slikts nav noticis, tad tai nevajadzētu būt iepriekšējai vainai. Bet man izklausās, ka tev tas zobs vnk jutīgs palicis. Tā arī mēdz būt ar tiem beigtajiem/labotajiem.
Persephon, zeel, ka Tev plaani uz sodienu.. Es domaaju liidz Alfai peec darba aizbraukt.. Un, loooti ceru, ka veiksmiigaak nekaa mees ar Tevi toreiz.. :D
oooo, yeeeee, 5dienaaaaa, sākas manas svinēšanas 3diennieks, wooop wooop :D nevaru, nevaru, nevaru sagaidīt, kad būs 18:00 un laidīšos mājās gatavot gardumus un gatavoties viesiem. (l)
pirms gada tika salabots zobs, bet tagad uzspiežot sācis sāpēt. Vai zobārsts dod garantiju vai labo par velti,ja man ir visi čeki?
Domāju, ka uz šādu gadījumu zobārsts garantiju nevar iedot. Ja, piem. izkrīt plombe, tad tā ir zobārsta vaina, bet ja vnk zobs pēc gada sasāpas atkal, tad diez vai zobārsts tur kaut ko ne tā izdarījis!