Ezotērisks skatījums uz mūsu veselību

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Sveikas, meitenes!

Nesen izlasīju grāmatu "Izproti savu slimību". Grāmatas autors aizraujas ar ezotēriku, līdz ar to visas slimības šajā grāmatā skaidro no šī principa. Zem katras slimības slēpjas kāds psiholoģisks iemesls. Piemēram, sievietei pazūd mēnešreizes vai ir bieži ginekoloģiskas problēmas,pēc autora domām tas saistīts ar savas seksualitātes neapzināšanos un bailes būt sievietei. Vai arī nierakmeņi rodas no ilgi neizpaustām un krātām dusmām. Protams, ja tu esi, piemēra, apsaldējusies, tad vainīgs ir tieši šis fakts,bet ja problēma atkārtojas, kaites vajā un medicīna ir bezspēcīga?

Kāds ir Jūsu viedoklis par šo tēmu. Piekrītat/nepiekrītat. Vai uzskatāt,ka bieži mēs paši ar savu domu spēku,negatīvām emocijām piesaucam sev slimības!

P.S. Grāmata ļoti interesanta, ieteiktu izlasīt.
09.10.2014 10:59 |

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
rrr,man tā bija pamatskolā! Man riebās informātika un otrdienas vakarā, ejot gulēt, ļoooti cerēju, ka man no rīta kaut kas notiks, lai nevajadzētu iet uz skolu. No rīta pamodos un nevarēju piecelties. Cik atceros, apsaldēta spranda. Nevarēju galvu pagrozīt. Ar šinu mājās tupēju. So . . mūsu domas/emocijas tiiik ļooti ietekmē ķermeni!
10.10.2014 16:43 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Negatīvas emocijas rada enerģijas sabiezējumus un tie savukārt slimības.

Es gan esmu pragmatiskāka - manuprāt, negatīvas emocijas rada "slikto" hormonu izdalīšanos organismā, un tie, savukārt, novārdzina imunitāti ;)
10.10.2014 16:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits