tā ir, ka nebiju ielīdusi tavā blogā :D Interesants, būs jāielien biežāk. Vienīgais, kas man atšāva acis vaļā, bija izlasītais par Dr.Hauschka Cleansing Cream lietošanu.. :D Nav pareizi.. Pēc tam kādreiz uzrakstīšu sīkāk, ja ir interese..
Cukurvāvere, es zinu, ka viņu jāuzklāj un tad "jārullē" nost. Šādi man nu galīgi nepatika :D Man vispār šis produkts nepatika. Gaidīju kaut ko savādāku. Man pagaidām ar Hauschku neiet :) Esmu lasījusi labas atsauksmes par rožu krēmu, kaut kad izmēģināšu :) Sintija_sk, paldies :)
Monrose, tu domā BB krēmu? Es esmu lietojusi. Kopumā man patika, bet noteikti vasarai, jo SPF50 ziemai nav vajadzīgs :) Bet tā toņi labi, sedazmība laba, uz ādas komfortabls.
sugar, tur jau tā lieta, ka nav jārullē nost. :D ne jārīvē, ne jārullē. Tas neatbilst dr.hauškas filozofijai. Tas krems ir "jāiestrādā" iekšā ādā un ar "vakuumu" (plaukstu maigi pieliekot pie ādas, maigi jāatrauj). To visu dara ar pāris centimetriem krēma desiņas un vairākkārt samitrinātām plaukstām. Skaņai jābūt "žļurkt-žļurkt" :D Un jālieto ir 2x dienā. Tas ir obligāts nosacījums pareizai lietošanai..
Monrose, man jau šķiet, ka, ja kopumā sejas āda laba, tad jāņem tonālais ar vieglu vai vidēju sedzamību, bet rētai tad labāk lietot konsīleri, nevis visu ādu špaktelēt ar kaut ko smagu. Cukurvāvere, kāpēc uz iepakojuma tad nav korekti norādījumi? :D
sugar, par to es arī uzdodu jautājumus :D Man vāciete, Hauschkas trenere rādīja un mācīja t ā, kā uzrakstīju. Un arī youtube video tā ir parādīts. Bet Latvijā veikalos loši cilvēkiem rāda un māca lietot pavisam savādāk :D..