Vēlos noskaidrot Jūsu viedokli par rotām. Meklēju kaklarotu, kas varētu piestāvēt šim apģērbam (zemāk). Pasākums - kāzas. Vajag jau nākam 5dien, tāpēc nav laika pasūtīt. Pašai šķiet, ka vajadzētu orsize pērles tādā svārku krāsā. Jūsu domas? Kur meklēt?
Matus gan noteikti atstāšu vaļā, tā mana rota jau pati par sevi :) Tāpēc baidos, ka auskari tajos pazudīs. Lielās masīvās rotas manuprāt padarīs mani mazāk svinīgu.
Moon River, pilnīgi piekrītu par apaviem, bet šoreiz būs jāiztiek kā ir :) Baidos, ka vairs neatradīšu un nesanāks iegādāties, jo vēl tik daudz kāzām jāizdara... huh
Mazā divrindu vai vienrindas pērļu kakla rota pat piestāvētu, tāpat kā pērļu auskariņi. Man tās masīvās rotas virs drēbēm neliekas īsti pievilcīgi, bet tas protams gaumes jautājums.
Moon River, pilnīgi piekrītu par apaviem, bet šoreiz būs jāiztiek kā ir Baidos, ka vairs neatradīšu un nesanāks iegādāties, jo vēl tik daudz kāzām jāizdara... huh
saprotu :) varbūt bēšīgāks zeķubikšu tonis var palīdzēt, mazliet līdzīgākas krāsas .