Sveikas, meitenes! Padalaties ar savu pieredzi.
Sāku dzert ok diane 35. Viss atbilstoši instrukcijai, saku dzert m.r pirmajā dienā, papildus vēl piecas dienas izsargājos. Tabletes lietoju regulāri, svētdien izdzeru pēdējo tableti, bet mēnešreižu kā nav, tā nav. Vai ir pamats satraukties? ;)
man jautajums par ok, nekad nēesmu dzerusi vakar tiku pie savam, man ir 21d kurs, jāsak pirmaja mr dienā un tad jāturpina , kad jātaisa ta 7dienu pazude? varbūt stulbs jaut, bet nekad nēesmu lietojusi :d
man, dzerot vairākus gadus, tās tāpat nesākās kā pēc pulksteņa (nemaz nerunājot par pašu pirmo mēnesi) - citreiz trešajā dienā sākās, citreiz ceturtajā, citreiz atkal trešajā, citreiz piektajā. Tā, ka nebūtu MR vispār, man, tfu tfu tfu, nebija.
Tereso jā...tu sāc pirmo iepakojumu, 1.tableti dienā,kad sākas MR un turpini 21 dienu. tad ir 7 dienu pārtraukum, kuru laikā tev būs MR un pēc 7 dienām(pat,ja MR nav beigušās utt) sāc dzert jaunu iepkojumu.
Tesoro, vienkārši. Sāc dzert 1. MR dienā, izdzer visu paciņu un tad 7 dienas nedzer, pēc tam sāc atkal jaunu paciņu, izdzer to un atkal 7 dienu pauze. Easy!
Es dzeru ok jau kādus 7-8 mēnešus. Man laikam tikai tagad nesen organisms ir pielāgojies, jo 2.mēnesi mr ir ļoti, ļoti minimālas. Nu tik minimālas, ka gandrīz vispār nav, bet vēders gan sāp, kā arī migrēna nežēlo. Man jau prieks, ka tik kādu vienu dienu. :)