"Aleksandra apavi"

Reitings 60
Reģ: 05.10.2010
Meitenes, varbūt kāda no jums ir saskārusies ar gadījumu, ka ir nepieciešama apavu maiņa pret citu izmēru vai modeli?
Aizvakar nopirku firmas Tamaris skaistus augstos ziemas zābaciņus, dabīgā zamša un ar aitas vilniņu. Uzmērīju, viss it kā bija ok. Nopirku. Tiesa gan - nebija lēti.. Bet tā patika, ka naudiņu nenožēloju. :)
Vakar sapriecājos, ka ārā ir vēss, pirmo reizi uzvilku zābaciņus, vajadzēja uz pus stundiņu izskriet un.. mājās gāju raudādama. Vienai kājai spieda sānus un abām noberzti papēži tā, ka diez vai vēl mēģināšu 2x zābakus uzvilkt. Zole gan ir nedaudz pelēcīga, bet domāju, ka to visu var notīrīt, nekādu defektu nav, jo uzvilku uz īsu laiciņu.
Kā jūs domājat - vai ir vērts iet uz veikalu un lūgt lai preci samaina vai mani tur tāpat vienkārši "pasūtīs"?
08.10.2014 13:00 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Lollipop

Nū es viņu vietā gan sūtītu ražotājam, visu partiju atpakaļ jo pa tādu naudu tādus grabošus mēslus netirgotu, tomēr veikalam prestižs arī jānotur...

Toreiz zvanīju uz patērētāju aizsardzības biroju, tie teica, ka Elkos NEKAD neatgriež naudu, tāda viņiem politika un bieži saņemot sūdzības. Kā strīdēties man esot tiesības un ka ja neatgriež naudu, lai sūtu neatkarīgam ekspertam (to ka atbilstošas, teica Elkor eksperts protams). Tas nav normāli, ka ar tām skrituļslidām nevar pārvietoties (tāpat kā šeit meitenei ar apaviem), tā nu teica pa telefonu. Es biju pietiekami uz nerviem krītoša, lai viņi beigās pasauktu vadītāju un vadītājs pēc pāris stundu kašķa piekāptos, un netiku līdz iesniegumiem patērētāju tiesību aistāvjiem un neatkarīgajām ekspertīzēm.
08.10.2014 14:34 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Ja apavus neļaus samainīt, ieteiktu pamēģināt tos izstaipīt. Zinu, ka viena no metodēm ir tāda, ka apavu iekšpuses samitrina, sastūķē tajās avīzi un ļauj izžūt. Šeit ir apskatāmas vēl citas metodes: https://www.youtube.com/watch?v=9jshnjSizaw.
08.10.2014 17:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits