Labs rīts! Tākā esmu darbā,un gaidu ,kad varēšu ķerties klāt savu ciparu rakstīšanai,nolēmu izveidot beztēmu.
Šodien paredzēta svarīga tikšanās,tad nu ceru uz to labāko,un tad vakarā atpakaļ uz darbu. Jau jūtu kā rīt naktī klanīšos :D
Nu stāstam visu,kas uz sirds.
Lai izdevusies diena,un sveiciens šodienas visām jubilārēm! :)
ir pēdējā laikā peldējusi kādā ezerā, upē - ūdens šaušalīgi auksts, ne?
Aga. Tā ka sģērbies silti, kad iesi peldēt:D
Bet ja nopietni- manuprāt, vislabāk rūdīties ir tā, ka peldsezonu vnk.nenoslēdz- vnk ar katru peldi aizvien aukstāks un aukstāks ūdens. Un tā kapēm galīgi par roni pārvēršas:D
Var just, ka klāt rudens un jāizvelk biezākās šalles. Biju kino noskatīties ''Gone girl''. Subjektīvi,protams, bet man ļoti patika. Interesanta, līdz pēdējai minūtei nostrādāta, ar spriedzīti un augstākā līmeņa manipulācijām. Laiks pagāja nemanot.
Tagad iedzeršu karstu kakao un pasvinēšu vārda dienu vienītī ar kaķi. Līdz pasēdēšanai ar draudzenēm vēl jāpagaida.
Sveiciens pārējām šodienas jubilārēm :)
Uhh, nopirku tik gardu medus kūciņu ar iebiezināto pienu! Nespēju pat sagaidīt draugu mājās, ka jau nogaršoju! (l) Šodien drīkst!
Šodien par laimi tīri silts laiciņš, nenosalu. Vēl nedaudz varu atpūsties, tad atkal jāskrien uz treniņu, un vēlāk vakariņas ārpus mājām :)
Unique Mincis Sveicu Dzimšanas dienā,lai mīlestība varāk kā vakar,lai piepildās sapņi un katra diena lai paiet tikai ar smaidu! Piepildi Savus sapņus! :)
Sveicu Naziccc Vārda dienā,smaidi smaidi!
Man pašai iet slikti,pirmdienas naktī domāju,ka kājas atstiepšu,vēmu un vēmu ik pa 1 h ;( ;(
Biju pie ārsta,saņēmu dibenā poti,nebiju tādu kopš bērnības dabūjusi :D
Škrobe! Gribēju fcb ielikt selfiju ar savu mājdzīvnieku BIGBANK akcijai, bet tā jau beigusies :D Mļe, es vispār selfijus netaisu un te nu saņemos un.. velti :D
Ahhhh, es esmu šodien laimīga. :) kkāds pozitīvs velniņš danco manī, kaut vai tāpēc, ka atlikušais vakars ir gandrīz brīvs no referātiem un darbiem. Citādi es ļoti maz atpūšos šonedēļ. Pasmaidam meitenes! :)