Labrīt , jautājums tām , kas nakšņo kopā ar saviem vīriešiem un kas ir attiecībās / laulībā ilgāku laiku , kas dzīvo kopā .
Kādās pozās Jūs aizmiegat ejot gulēt ? Vai guļat zem vienas segas , vai katrs ar savu ?
Citreiz katram sava sega, citreiz viena. Citreiz katrs uz savu pusi aizmiegam, citreiz apskāvušies. Atkarīgs jau arī no noguruma un vai esam niekojušies pirms miega.
Katrs ar savu. Ja ļoti auksti, tad es ar savu segu palienu vēl arī zem drauga segas. Tā kā man patīk ietīties segā, nepatīk to dalīt ar vēl kādu.
Aizmiegam visādi. Reizēm katrs uz savu pusi, reizēm ielienu azotē draugam. Bet vispār man ir vajadzīga "sava telpa" (sava sega un negulēt ciešā apskāvienā) guļot, jo citādi nevaru izgulēties.
Zem vienas segas, bet aukstajos periodos es blakus ņemu vel otru segu. Jo vīrs mēdz pievākt visu lielo segu. :D
Pozas. Vai nu karotītē, kad vīrs apķer mani, vai arī katrs uz savu pusi. Tā abiem ērtāk.
Guļam zem vienas segas, mēdz būt, ka pirms miega kādu mirkli paguļam apskāvušies, bet tad, kad reāli sākam gulēt, guļam katrs savā gultas pusē, jo es, piemēram, nevaru ērti gulēt, ja viņš man skaras klāt. Man vajag savu telpu labam miegam.
guļam mājās ar vienu segu, ļoti liela mums viņa. Kad esam pie maniem vecākiem laukos, tad katrs ar savu, jo tās mazas. Kā guļam? no sākuma mazliet apskaujamies, bet kad miegam ciet, muguru viens otram pagriežam un guļam, nevaru aizmigt, ja man ir roka pāri, vai kā savādāk apskāvis ;)
Parasti aizmiegu viņam azotē (viena minūte tur, un esmu "izrubījusies"), tad viņš mani noveļ nost no sevis pēc kādas pus stundiņas. Tik saldi guļu, ka citas pozas nakts laikā nepamanu.
Sega viena liela.
Guļam zem vienas segas. Nevaru iedomātoes citādāk. Parasti aizmiegu viņam azotē, vai tā,ka viņš guļ uz sāna pret mani un es piespiežos viņam pie vēdera un guļu. Viņš tik silts ir.
Pēdējā laikā,kad auksts mājās ir, guļu viņam virsū:D bet kad aizmieg, tad veļos nost,jo man nav tik ērti,kamēr viņš labprāt tā gulētu visu nakti.
Zem vienas segas, bet katrs savā maliņā, jo mēs abi esam "karstie". Vienīgā, kas gūst labumu no šī fakta ir kaķene, jo viņa ieritinās starp mums un guļ tur visu nakti. :D
Es uzskatu ,ka gulēšana zem divām segām ir nākamais solis nakšņošanai katram savā gultā.
Guļam zem vienas lielas segas ar sejām uz vienu pusi un dupšiem uz otru.
Nevaram sagulēt zem vienas segas, jo draugs mīl ieritināties un visu nakti gulēt kūniņā , bet es mierīgi neguļu, visu nakti vandos apkārt, arī kaķis uz manām kājām vairs neguļ :D Jā, ir reizes, kad aizmiegam apskāvušies un zem vienas segas, bet tas laikam ir tikai tad, kad esam ļoti noguruši. Toties gandrīz vienmēr no rīta pamostamies ar seju pret seju ļoti tuvu un reizēm pat sadotām rokām :D
Caffe latte, pa lielam tā jau arī ir ... Un tad parasti sper ārā citās diskusijās lietas, kas vispār nav par tēmu
Un nav cilvēkiem mācības.. Patiesībā, ja paskatītos atpakaļ, varētu savilkt dažnedažādas paralēles ar vecajām atmaskošanas diskusijām un tā laika aktīvajām personām.
Šai diskusijai gan jau upuris būs tā, kura uzrakstīs, ka katrs zem savas segas guļ un iemieg neapskāvušies, to forumieti citā diskusijā gaidīs teksts, ka viņass vecis viņu nemīl un krāpj :D