Tad kad vairs nav ko gaidiit??

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Ir pagajushi 3 gadi kopsh esmu kopa ar savu puisi, tachu nu jau ir sen roza brilles ir nokritushas un piedzivotas daudzas vilshanaas.Biju patiesham smagi iemilejusies, tachu shobrid man pat ir pilniiigi vienalga, ja viss izbeigtos.No vienas puses it kaa jau bija skaisti mirkli kopaa bet es laikam esmu paraak prasiiiga. Jutos tik looti izsmelta un nogurusi.Man ir sajuta ja skaistaakais un gudrakais,milaikais puisis mani gribetu precet es atteiktu, jo visssssss dzive sagadaa vilshanos.
Man tiesham baida vientuliiba, ka bushu veca un nevienam nevajadziiga grezele bet no otras puses es nespeshu vairs ilgi veidot normalas attieciibas.
PASTASTIET VAI JUMS ari taa ir bijis? Man vienkarshi ir paaaraak augstas prasiibas pret virieti un man neder peleekaa viduvejiiba.Briesmiigi apzinaties ka dzive vairs nav ko gaidiit no attieciibam.Traki kad agraa jauniiba atveras acis un es jutos ka 40 gadiiga sieviete, kas nespej nepratiigi iemiileties.
07.10.2014 03:16 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nu īsto situāciju zini tikai tu, kas tur par vilšanos un, kāds tam visam iemesls, bet nu tā tīri virspusēji spriežot, no pirmā uzmetiena, mazliet jau atgādina to variantu, ka ai, pasaule plaša, atradīšu labāku, respketīvi, nemitīgā dzīšanās pēc kaut kā šķietami labāka, aizmirstot, ka mēs visi esam tikai cilvēki.

Vismaz pēc tā, kā tu apraksti. Kā arī, tu mini daudz īpašību, kas jau pašā pamatā ir absolūti egocentriskas, ka tāsd ir tavs ideāls, bet no otras puses, tas jau mazliet pavelk tādu vairantu, kā prasīt lietu bez ūdens.

Jā, ok, viens ir augstas prasības, paša atbilstība vēlmēm, tas viss var saskanēt, bet ja tāpat, mīlestība ir darbības vārds, nevis īpašības un tas nozimē darbību, nevis - bija un izbija, jārikšo vien tālāk.

Protams, ka ja tu esi absolūti nelaimīga, tev ir savi iemesli, tu neredzi nākototni ar šo cilvēku, tad tur nav vārdam vietas, viss skaidrs, bet to zini tikai tu.
07.10.2014 08:14 |

Reitings 924
Reģ: 02.09.2014
xerty
, kārtējais trollis, kuram nav nekādas saprašanas. :D
07.10.2014 08:17 |

Reitings 27
Reģ: 23.02.2009
Nu ja jau tādas sajūtas rodas, tad tiešām būtu vērts padomāt par dzīvesbiedra maiņu. Laikam jau jāsāk ar sevi un sevis pilnveidošanu jo arī tev būtu jāatbilst
07.10.2014 08:35 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Neviens jau neliek piekrist ;)
07.10.2014 08:55 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Interesanta gan te domāšana dažai labai. Te jau parādās kas kurai svarīgs otrā cilvēkā. Kādai tas ir izskats un nav svarīgi vai viņam interesē kā jūtas meitene ar ko viņ§ tiekas. Kādai ir svarīgi, lai par viņu rūpējas, domā, rēķinās ar otru. Izskatu vienmēr var uzlabot, drēbes var nopirkt, bet ja ķirbī nekā nav, tad tur pat biezpiens nepalīdzēs. Bieži vien meitenes grib tos ko nevar dabūt, jo domā, ka viņas būs tās labākās un spēs pārveidot vīrieti.
Pašvērtējums, te daudzām zems, ja domā, ka nevienu labāku neatradīs. Tas nekas, ka jūtas slikti esošajās attiecības, turpina ciest un neko nemaina. Protams, ka tad jau arī nekas nemainīsies! Var mainīt mazumiņu un izmainās viss. Dzīve var būt tik interesanta. Saku to pēc savas pieredzes.
07.10.2014 09:04 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Nu gan vienmēr jau paliek vēl kaķi- bet tas tāds jociņš ļauns.

Varbūt tev tiešām vajag vienkārši atpūsties? Aizbraukt vienai kaut uz nedēļas nogali, izgulēties, pastaigāties,palutināt sevi ar masāžu?
07.10.2014 09:13 |

Reitings 60
Reģ: 06.10.2014
Pēc tāda puiša apraksta jājautā, kāda tad ir pati meitene, lai nesanāk tā, ka puisis ar visām tām īpašībām atrodas, bet negatīvo īpašību nav, bet beigās sanāk, ka meitene ir tā, kas nespēj turēt līdzi.

Un arī par īpašību uzskaitījumu... Diskutabls jautājums...

Augstākā izglītība - augstāko izglītību augstākās izglītības pēc var dabūt jebkurš.
Neviens vien cilvēks izvēlas kursus un darbu sevi interesējošā jomā un netērē laiku augstskolā. Ne visiem tas papīrs ir nepieciešams.

Vairāku valodu prašana: Interesanti. Kuras valodas tieši interesē? :) Latviešu valodu tā kā zina visi latvieši, angļu valoda jau arī by default, krievu valodu saprast saprot. Lūk Tev 3 valodas.

Jābūt erudītam: Ļoti subjektīvs jēdziens. Vienam manas zināšanas var likties vispusējas, bet otram tikai virspusējas.

Daudz jālasa: Tām obligāti jābūt grāmatām, vai žurnāli un ārzemju preses izdevumi internetā arī skaitās?

Kultūras pasākumu apmeklēšana: Kino seanss ir kultūras pasākums, koncerts Arēnā ir kultūras pasākums, Skyoforger uzstāšanās pie strēlnieku pieminekļa ir kultūras pasākums, gleznu galerijas atklāšana ir kultūras pašākums, opera, teātris. Bet tai pat laikā - tie ir ļoti dažādi kultūras pasākumi.

Nekādi sliktie ieradumi: Laikam biji domājusi kaitīgos ieradumus? :) Jo slikts un kaitīgs veselībai - tās ir divas dažādas lietas.
Ja puisis nedēļas nogalē aiziet ar draugiem pasēdēt un kādu solīdu bāru un, kamēr dzer alu, uztin kādu cigareti, bet ikdienā ne dzer ne pīpē, tad sanāk, ka viņam ir vai nav tie "sliktie ieradumi"?

Jānodarbojas ar sportu: Un kas Tavā izpratnē būtu tas? Katru otro dienu uz "kačalku", katru vakaru uz baseinu, katru dienu ar velo, nedēļas nogalēs pārgājieni pa mežiem utt utjp < tas viss kopā vai kas konkrēts? Jo varbūt vienam sports šķiet svaru zāles apmeklējums, kamēr cits to uztver kā bērnu muļķošanos un runā par reāliem sporta veidiem.

Noteikti garšo veselīgs ēdiens: Vai tad ir kāds, kuram veselīgs ēdiens negaršo? :) Problēma drīzāk ir tajā, ka vairumam cilvēku garšo neveselīgs ēdiens. ;)

Kopj savu ķermeni: Atkal. Vienam tā ir regulāri nodzīta bārda un kopta privātā zona, citam tā ir pilna ķermeņa vaksācija, ideāla frizūra un sejas maskas tik bieži cik bieži viņas ir jāliek.

Laba stila izjūta: Subjektīvi. Pat neiedziļināšos.

Ko es ar to visu gribēju teikt? To, ka Tavs apraksts ir visai nenoteikts.
07.10.2014 09:41 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Meitenes, man jau ar šo puisi ir long distane relationship un lielāko daļu laiku mēs pavadām šķirti, bet pat tad kad esam kopā viņš nekad mani nelutina, nebrauc pakaļ uz lidostu, nenes manus smagos koferus. Es neprasu lai viņš man pirktu MICHAEL KORS somas, vai ved uz smalkiem restorāniem, bet piemēram tāda lieta kā atbraukt pakaļ uz lidostu man pašsaprotama. Ar visu man ir pašai ir jātiek galā. Laikām esmu radījusi pārāk neatkarīgas sievietes tēlu, jo neviens no maniem bijušajiem nekad par mani nav rūpējies.

Manuprāt, tas jau būtu normāli, ja to īso laiku, ko mēs pavadām kopā viņš mazliet izrādītu rūpēs, jo nav taču tas viņam jādara dienu dienā.
07.10.2014 10:27 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Lexyyy, nu, ja jau tik sportisks, tad jau tiešām varēja koferi panest :D
07.10.2014 10:37 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Visus komentārus neizlasīju.

Vinam jabut augstakajai izglitibai, japrot vairaakas valodas, jabut eruditam, daudz jalasa, jaapmekle kulturas pasakumi, komunikablam.Nekadi sliktie ieradumi, janodarbojas ar sportu, patiik celot un aktiva atputa.Nekada dzershana nedelas nogales, noteikti garsho veseligs ediens.Kopj savu kermeni un looooti laba stila izjuta.

Augstāko izglītību var iegūt arī 40 gados, valodas var mācīties visu mūžu, sliktos ieradumus var atmest, stilu var palīdzēt izkopt utt
Reizēm nevajag jau skatīties uz noslīpētiem akmeņiem, jo tie bieži nav dzidri un skaisti. Reizēm vajag ņemt neslīpēto un slīpēt, un tas izrādīsies kristāldzidrs akmens.
Kolosālam čalim var iemācīt stilu, bet egoistam būt par devēju tu neiemācīsi nekad.
07.10.2014 10:40 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Esmu jauna un man ir svariigi, lai puisis butu vienaa liimeni ar mani.Vinam jabut augstakajai izglitibai, japrot vairaakas valodas, jabut eruditam, daudz jalasa, jaapmekle kulturas pasakumi, komunikablam.Nekadi sliktie ieradumi, janodarbojas ar sportu, patiik celot un aktiva atputa.Nekada dzershana nedelas nogales, noteikti garsho veseligs ediens.Kopj savu kermeni un looooti laba stila izjuta.

Tu esi aprakstījusi cacas vīriešu dzimtē, krieviski labi iederētos vārds - pižon.. Tādiem 90% gadījumos nāk līdzi
egoisms, skopums, neizpaliidziiba, neizrada rupes un atbalstu, nav romantisks un milsh, iedomiigs
, laikam viņi apzinās, ka ir tik nenormāli kruti, bez maz vai ir katras otrās meitenes sapnis un viņiem nav jāturas pie tevis, jo var ar vienu rokas mājienu dabūt citas.

Izklausās, ka tu viņam vispār neesi vajadzīga, ja pat uz lidostu nespēj atbraukt - vienkārsi bezmaksas sekss atbrauca, pats nonāk līdz mājvietai, pats ieguļas gultā utt. Turklāt tu pat nezini, vai viņš nemelo, piemēram, par to, ka nedzer nedēļas nogalēs u.tml. sīkumus, ja dzīvojat atsevišķi.

Es ieteiktu pamest šo (viņš vispār zina, ka jūs esat kopā?) un meklēt nākošo ne tik daudz skatoties uz augstākajām izglītībām utt. - tas, protams, ir svarīgi, bet daudz svarīgāk ir rakstura iezīmes, nevis citas piedevas. Piekrītu xerty viedoklim.
Atvaino, ja pārāk skarbi.
07.10.2014 10:43 |

Reitings 17280
Reizēm vajag ņemt neslīpēto un slīpēt, un tas izrādīsies kristāldzidrs akmens.

Kas tā par mūžīgo vēlmi sameklēt puisi un sākt PĀRTAISĪT??? Jums patiktu, ja jūs vīrietis sāktu mēgināt pārtaisīt pa savai gaumei?
07.10.2014 10:47 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Gribēju teikt, ka egoisms nav tā briesmīgākā īpašība, jo to vīrietis tomēr spēj arī pabī'dīt malā.

Kā arī uzskatu, ka pati attiecību sāls ir pieņemt vienam otru tādu kāds viņš ir - tad tik daudz lietas atrisinās, jo nav ko gaidīt no otras puses, ko nevar sagaidīt.

Bet tad izlasīju, ka nevar uz lidostu pakaļ aizbraukt, tad nu gan nav ko teikt, tas nekam neder. Mans egoists pat man brauc pakaļ un vadājis ir ļoti pat daudz kur, tāpēc to nu nekādi nevaru attaisnot.

Tad jāsaka, ka no vienas puses tik ideals, bet kam tāds der, ja pāris mīnusu var tik ļoti sabojāt visu priekšstatu. Tad labāk izvēlos savu vīrieti, kuram brīžam mīnusu daudz vairāk kā plusu, nevis kaut kādu tur etalonu gandrīz.
07.10.2014 10:51 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
57days es to nedomāju kā cilvēka pārtaisīšanu ;) Es vairāk domāju par to kā piepalīdz atrast īsto ceļu :) Vnk stila izjūtas izkopšanu utt. Manam vīram ir lieliska stila izjūta, bet viņš reizēm nemāk smuki sakombinēt, līdz ar to, kad sākām tikties, es nedaudz viņam piepalīdzēju un tagad viņš no draugiem saņem komplimentus par to, ka stilīgi izskatās :)
Piespiest mācīties vai iet sportot, to gan es neatbalstu. Piemēram, mans vīrs smēķē, bet man tas nepatīk, BET es neko par to nesaku, jo tam, ka viņš atmet, ir jābūt viņa paša lēmumam.
07.10.2014 10:55 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Fascinē tā attieksme pret vīrieti, kā pret istabas augu.
Vakar Origo man pienāca klāt meitene un pajautāja :"Девушка, вам парень не нужен? Мои как раз освобождается!", jau tad sāka likties, ka pasaule jūk prātā...

+ piekrītu Alexxa par šo!

Bet vispār, manuprāt, ir tādas meitenes, kuras ir kopā ar ideālu puisi (jebkurai vidusmēra saprātīgai būtnei tā varētu šķist), bet atkal kaut kas nav labi un viņas meklē nākošo un nākošo un ar katru puisi tās prasības pieaug un perfekcionisms spiežas pa visām malām ārā. Man ir draudzene, kurai bija/ir tāda mānija...meklēja, izbrāķēja, ņēma nākošo un tad vienu brīdi jau likās, ka ir atradusi princi...pabija kopā kādu laiku, to vien mala riņķī apkārt, cik viņiem viss ir ideāli un še tev - izšķīrās bez īpaša iemesla. Cik zinu, tad pagaidām ir brīva jau kādu laiku, neesmu jautājusi, kāda ir latiņa uz doto brīdi :D
07.10.2014 11:45 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Bet, ja konkrēti par tēmu, tad man arī ir brīži, kad aizdomājos, ka esam tik ilgi kopā un pie kā tas novedīs, vai viņš ir īstais utt...bet tas pāriet, jo periodiski iemīlos viņā no jauna :) tāpēc īpaši nedomāju uz priekšu un neko neplānoju!
07.10.2014 11:48 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
A vot paskaiet man kāda, kas ir slikts egoismā? Nu kas?
Lexxy sākot apcerēt nākošo, kurš varētu būt tāds pats kā esošais, tikai altruisks romantiķis, arī nav egoistiska? Nu nav tās nosauktās negatīvās īpašības tik sliktas. Gudrai sievietei vajadzētu iemācīties ar tām sadzīvot, izmantot un apiet, nevis censties lauzt vīrieša raksturu.
07.10.2014 12:00 |

Reitings 17280
Trīs gadi "kopā", joprojam long distance relationship, ar visām retajam tiksanās reizēm pat uz lidostu neatbrauc pakaļ.... Bet toties runā vairākās svešvalodās! Dimants, ne vīrietis!

Lai gan, vecenei ar pautiem, par kādu viņa sevi pozicionē (nezin kapēc) varbūt šāds attiecību modelis ar "sava līmeņa" vīrieti ir pašā laikā.
07.10.2014 12:04 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Man liekas, ka puisis apzinās savu vertību (pat pārspīlēti), tāpec neuzskata, ka ir vērts pat pirkstiņu pakustināt. Apgriezta variantā, kur sieviete ir rets dārgums, arī viņa sēž un gaida, kamēr visi ap viņu dancos un novērtēs viņas burvību.

Pieņemu, ka esi jauna, tāpēc nākotnē iesaku meklēt puisi ar potenciālu, nevis jau gatavu produktu. Normālās attiecībās cilveki viens otru motivē būt labākiem (nejaukt ar apzinātu mainīšanu), tā kā tev ir visas izredzes atrast cilvēcīgu vīrieti ar kuru pašai kopā pilnveidoties.
07.10.2014 12:10 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Tad, kad tu sāksi cilvēkā augstāk vērtēt garīgās īpašības, tad arī tev nenāksies tik daudz vilties. Nezinu... man svarīgāk šķiet spēja mani cienīt un mīlēt nevis pārvaldīt piecas dažādas valodas.
07.10.2014 12:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits