Nevajag lūdzu mani biedēt, bet izstāstīšu savu sāpi pilnā versijā.
Sākās viss divas nedēļas atpakaļ. Pēc baseina nodarbības saaukstējos un kā cilvēks ar it kā stipru imunitāti, pārgāja viss pakāpeniski, bet ātri 2-3 dienu laikā. Paiet nedēļa, neadekvāti plāni saģērbos, jo tā bija pirmā aukstā un vējainā diena, nenosekoju līdzi laika prognozēm. Atkal saslimu. 2-3 dienu laikā atkal paliek labāk, bet tad pēkšņi atkal sliktāk paliek un tad notiek strauja saaukstēšanās pasliktināšanās, temperatūra maza 37.6 bija 3 dienas, bet jutos absolūti un neadekvāti briesmīgi. Izmisumā tiku līdz tuvākajam ģimenes ārstam, kaut reiboņa dēļ likās, ka netikšu pēc tam atpakaļ. Izrakstīja antibiotikas. Dzeru jau 7 dienas, palika labāk uzreiz, bet tikai mazliet labāk un tā, katru dienu pa mazliet, bet 7 antibiotiku dzeršanas dienā JOPROJĀM SŪDĪGI!!!
Man mūžā nav bijis tā, ka 7 dienas dzeru antibiotikas, strādāt jau varu, bet pašsajūta vēljoprojām pasūdīga, liekas, ka jāturpina dzert antibiotikas, bet es taču jau pilno kursu izdzēru!!!
Rīt eju pie ārsta. Gribēju vienkārši dzirdēt VAI KĀDAI TĀ ARĪ BIJIS? Lūdzu nepiesieties, ka tik sīkās detaļās aprakstīju, vnk sāp sirds, jo parasti vieglāk slimoju, pie tam esmu uzsākusi darbu jaunā uzņēmumā vienlaikus ar šito ;(