Kur nopirkt skaistas, kvalitatīvas pildspalvas futlārī, lai pēc tam uz tās varētu skaistu gravējumu veikt?
Un kur labāk nest, lai gravējumu uztaisa?
Līdz 100 Euro
Līdz 100 EUR var iegādāties Parker vai Montblanc pildspalvas.
Es zinu, ka Jāņa Rozes grāmatnīcās stikla stendos ir dažādi Parker varianti. Noteikti der paskatīties arī tā saucamos "biznesa suvenīru veikalos".
Kaut gan...varbūt ja tik svarīgs ir gravējums, atrisināt to kaut kādā veidā futlārī? Man būtu žēl "bojāt" pašu pildspalvu, jo tomēr tādās cenas viņas jau pašas par sevi ir meistardarbs..vai tur vajag ko ķēzīt virsū.
Nu tas tā, manas domas.
vaboleens, bet vai viņs vispār ir Parker pildspalvu cilvēks? T.i., vai viņu šāda dāvana iepriecinās? Vīrs būtu sajūsmā, tēvs pateiktu paldies, nobāztu atvilktnē un aizmirstu par tādas eksistenci, ar vai bez gravējuma.
Parasti šādas dāvanas novērtē biznesa cilvēki, kuriem ir jāparaksta daudz papīru partneru klātbūtnē. Nekam citam jau viņas netiek lietotas. Vismaz man pazīstamiem.
vaboleens, neviens jau nesaka, ka pildspalvu nē, papēti, varbūt viņam tieši tādas patīk. Ja raksta ar dajebko (kā es, piemēram), tad gan būs "garām" tāda dāvana.