Tā domā krievi, kurus nomoka kaut kāds topogrāfiskais idiotisms vai vēl nez kas, kā dēl viņi nesaprot, kur atrodas, vai krievi, kuri nezina, kā reāli ir Krievijā.
Es esmu krieviete un nevēlos, lai Latviju pievieno Krievijai.
Un mani var saukt par vienu no tiem pribaltikas krieviem, kuri nav vajadzīgi ne vienai, ne otrai pusei, bet tik un tā.
Pīķa Dūzis, Tu man liki ironiski pasmaidīt. Savu pirmo komentāru par krievu tautības cilvēku padzīšanu no Latvijas teritorijas, Tu karikatūru veidā parādi tīrā angļu mēlē :) super!
Latvieši jau normāli atbildēja uz jautājumiem, bet nu krievi kā jau krievi! tik ļooti nokaitināja tā sarkanmate, nošaut tādus- Mēs esam Eiropas savienībā,bet ceru,ka ne uz ilgu laiku ,ceru,ka mēs būsim beidzot pievienoti Krievijai Vācies uz savu Krieviju un dzīvo laimīgi, šitādai vienkārši pa seju vajadzētu.
Pīķa Dūzis, Tu man liki ironiski pasmaidīt. Savu pirmo komentāru par krievu tautības cilvēku padzīšanu no Latvijas teritorijas, Tu karikatūru veidā parādi tīrā angļu mēlē super!
Jā, varu pilnībā piekrist, arī es pasmaidīju ieraugot to pašu.
"Varbūt vienreiz visa pasaule būs viena liela Krievija"
"Krima ir atgriezusies dzimtajā zemē"
"Ceru, ka beidzot tiksim pievienoti Krievijai"
"Dzīvoja Krimā un pēkšņi nekur nepārvākušies sāka dzīvoja Krievijā. Jaukiņi"
"Ušakovu galvenais atstāt. Bet visus pārējos no mūsu valdības vajadzētu aizvākt prom un viņu vietā nolikt Putinu"
"Nu labi, pievienojamies Krievijai, Tev labi, a ko citiem darīt"- "Varbūt es nerēķināšos ar citiem cilvēkiem, bet tās ir viņu problēmas. Esmu egoiste, man būs labi.
Man nav iebildumu pret krievu tautības cilvēkiem. Bet ir daži kadri, kuri ir pelnijuši beidzot tikt pie vienvirziena biļetes uz Krieviju.