Vakar bija viena amizanta diena - iists pieraadiijums tam, ka neganta PMS vajaatas personas labaak uz dazhaam dienaam ielikt aiz atsleegas. Vilkos maajaas no darba un spontaani iegaaju veikalaa un nopirku skapi. Piegaadaaja puikas aatri&nesaapiigi, priecins(nabaga bankas konts, tas katru nedeelu par kaut ko shitaa spontaani "saskumst"). Nu, un veelaak, ejot peec fakta nosvineeshanas viina, no veikala izvaaleeju ar tukshu sarkano iepirkumu grozu rokaas. Nevareeju saprast, ko cilveeki blenzh, pie sevis pat nodusmojos par nepieklaajiigp luureeshanu. Peec aptuveni piecaam minuuteem,kad ghraciozaa solii biju jau uuuuuh, cik taalu no veikala, attapos, ka man rokaas maisi ar iepirkumiem un tukss grozs. Vaaah, to kaunu! Un lielo zviedzienu, kurs man paspruka! :D
Nu neko, gaaju atpakal un cipu-capu ielaviijos, lai noliktu grozu atpakaļ veikalaa.
Shodien liinaajas, jaasadara visaadi darbini un jaadodas liidzi viirietim jaunu mashiinu luukot. Ne es ko saprotu, ne varu objektiivi noveerteet, mans galvenais nosaciijums ir chetri riteni un lai nav Flinstonvaagis, bet nu duty calls! :D
Iisaak sakot, lai jums laba diena! ;)