Pati lēnām dzeru kafiju un došos uz darbu balsot. Šodien visu dienu jāstrādā vēlēšanu saistībā, gribētos jau labāk atpūsties, bet vēlēšanas tomēr ir tikai reizi gadā
Rītdien plānā gan neko nedarīt, ilgi gulēt un doties piknikā vai mini tripā ar draugu.
Labrīt, līdzīgi kā Annie. Tik mēs vēl brokastosim. Pēc tam pie dabas. Žēl, ka saule nespīd.
Ā, vēl pirms dabas jāiebrauc džinsu bāzē, vakar man kā filmā - džinsi uz dibena pa vīlei pušu. Labi, ka tas viss pie auto un varēja ātri un klusām tikt līdz mājām pārģērbt.
Labrīt!
Šodien atkal tiku pamodināta 6.30. Reāli, kā man to kaķi pārmācīt, lai ļauj man gulēt?
Bet esmu jau sataisījusies, lai dotos dienas gaitās.. vispirms iešu novēlēt, pēc tam uz bibliotēku, grāmatnīcu, iepirkt šo to mājai un pusdienām. Vēlāk jāpiekārto māja, jāapciemo otra vecāmamma, un jāsagatavojas rītdienai.
Labriit! Straadaaju pilnaa sparaa, buus sodien darbiigs riits, kaut arii nedeeljas nogale. Veel tikai nedaudz atlicis liidz beidzot buus briivs peec 6 divpadsmit stundu mainjaam peec kaartas!! Gribu iet paskriet, taadeelj ceru, ka neliis sodien lietus un nebuus paaraak auksti.
Es baigi agri pamodos..kko uzdricelēšu MD un tad vēlēt,bet vēlāk uz treniņu. Šodien tāda čill diena. Jāizdomā ko brokastīs pagatavot,viss jau apnicis...
Liidere lietu nesola un baigi auksto arī nē,tā ka skriešanu varēsi īstenot!
Labrīt! Izskatās, ka būs skaists laiks, cerams, tikspat skaista diena.
Nobalsots ir, šodienas plānā mājas uzkopšana, neliela iepirkšanās un kādā brīdī arī izsprukt pie dabas ar ģimeni.
Labrīt
Tiešām, skaista diena. Kā radīta Siguldai. Tikai šogad man tas izpaliek. Atkal
Plānā- pilsoņa pienākums, tad uz pastu pēc ebay paciņas un tad mājās turpināt veseļoties, jo rīt darbs.