kā cīnīties ar to, ka draugs dzer?

Reitings 43
Reģ: 10.03.2014
Čaviņa!

Nupat mani pamodināja telefona zvans. Rādās, ka zvana draugs, taču paceļot ātri vien noprotu, ka zvana viņa čomaks. Teksts apmēram tāds: "Tavējam ir bezfilma, atsakās kaut kur iet (mājās), ko lai es daru?"
Šovakar viņam bija paredzēts darba vakars - biljards, alkohols, tā teikt, lai satuvinātos un uzlabotu attiecības ar darba kolēģiem. Vēl pāris stundas pirms tam runājām, ka agri no rīta jābrauc uz Rīgas štatiem, tādēļ, lai dzer tā, lai var sēsties pie stūres.
Ko teikt, ko darīt, lai šādas situācijas kļūtu retākas? Man šis ir līdz kaklam. :(
P.S. Kāda negrib pačatoties? Es gribētu ar kādu personiskāk izrunāt šo. Varbūt kādai ir gadījušās līdzīgas situācijas un spēs palīdzēt ar padomiem? :(
04.10.2014 03:07 |

Reitings 43
Reģ: 10.03.2014
Mora, kopā esam pusotru gadu. Šķiet, ka tādas problēmas nav, vienīgi, kā jau rakstīju, pamatīgi norāvās tad, kad es biju nelaimē.
04.10.2014 11:24 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Jebkurš cilvēks var saņemties un turēt sevi rokās, ja pietiek gribasspēka. Tam vislabāk var līdzēt tuvākais cilvēks.
Mēģini atrasts intereses ar ko nodarboties brīvajā laikā kopā. Tās "attiecību uzlabošanas" ar kolēģiem ir tikai plikas pļēgurošanas, kas drīzāk beigsies ar sastrīdēšanos.

Labāk iedzeriet kaut ko kopā un mājās. Alkoholu var arī normāli baudīt.
04.10.2014 11:38 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Annijj, kas tas par attaisnojumu? Norāvās, jo tu biji nelaimē. Varbūt viņam labāk vajadzēja būt klāt tavā nelaimē nekā uzkāpt uz korķa?
04.10.2014 12:58 |

Reitings 649
Reģ: 31.08.2012
Pamet nahren tev tāds dzērājs tu jauna vēl atradīsi citu
04.10.2014 13:06 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Viirieshi ir dzimushi egoisti paaraakaa pakaapee, ja pasham nepielec, tad vari izstiepties vai sarauties - vinjam neko nevarees ieboreet, jo pareizi un labi buus taa kaa kings veelas...

Neons Manuprāt sievietes tādas ir. Vīrieši diezgan altruistiski pret pasauli, sievieti un visu pārējo. Sievietes gan ir tik egoistiskas - mana nauda, mana ģimene, mana māja. Ja kas pieder vīrietim tad tas ir "mūsu". Vīrieši egoismu iemācās no "labākajiem"(sievietēm).
04.10.2014 14:47 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
armands_, nu var jau sevi mānīt un teikt, ka sievietes ir tās maitas un egoistes, nevis vīrieši. Taču es nerunāju par dažiem izņēmumiem, bet gan sava veida vispārinājumu. Vīriešiem ir citāda domāšana. Mani tiešām izbrīna ļoti daudzi vīriešu gājieni - piemaukties no bēdām, kad sievietei kas slikts atgadījies; piemaukties no priekiem, kad piedzimst bērns vai ir kāds īpašs notikums; pārgulēt ar kādu svešu skuķi nieka strīda dēļ ar savējo sievieti; bēgt no vienkāršām sarunām, kas var izlabot kļūdas attiecībās; ignorēt sievietes centienus labi izskatīties un lūgumus uzdāvināt ziedus vai kādu viņai tik svarīgu sīkumu tāpat vien u.t.t. Pēc kā tad vīrietis vadās šādās situācijās? Vai viņš domā par attiecībām un sievieti? Nē, viņam primāri ir savas vēlmes. Neapgalvoju, ka sieviete par sevi vispār nedomā, bet vispārinot - tāda uzvedība ir raksturīga pārsvarā vīriešiem.
04.10.2014 16:11 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ja iedzeršana (piedzeršanās) ir bieža parādība - pamestu viņu. Man nebūtu ne spēka, ne vēlmes cīnīties ar alkoholiķi, kurš pats negrib/nevar tikt laukā no tas bedres. Galu galā viņš, nevis es ir vīrietis. Un jā, tagad var sākt šausmināties, ka ar problēmām jācīnas, nevis jāpamet. Vienkārši dažreiz nav vērts..
04.10.2014 16:14 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Neons Manuprāt sievietes tādas ir. Vīrieši diezgan altruistiski pret pasauli, sievieti un visu pārējo. Sievietes gan ir tik egoistiskas - mana nauda, mana ģimene, mana māja. Ja kas pieder vīrietim tad tas ir "mūsu". Vīrieši egoismu iemācās no "labākajiem"(sievietēm).

Gluži manas domas.
04.10.2014 17:17 |

Reitings 747
pārgulēt ar kādu svešu skuķi nieka strīda dēļ ar savējo sievieti; bēgt no vienkāršām sarunām, kas var izlabot kļūdas attiecībās;

Ar 90% sieviešu nav iespējams normāli sarunāties un būt atklātam ja runa ir par "jūtīgām" tēmām. Tas ir iemesls kāpēc vieglāk ir piemauties un mēģināt aizmirst nevis runāt.
04.10.2014 17:19 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Nu jā, un kā zināms, tad COSMO portālā mums vispār apgrozās pasaules iekārojamākie, labākie, brašākie un drošsirdīgākie vīrieši. The Best of the best.
Līdz ar to acīmredzams šo lietotāju viedokļa patiesums/nepatiesums, jeb atbilstība realitātei.
04.10.2014 17:21 |

Reitings 747
Nu jā, un kā zināms, tad COSMO portālā mums vispār apgrozās pasaules iekārojamākie, labākie, brašākie un drošsirdīgākie vīrieši. The Best of the best.
Līdz ar to acīmredzams šo lietotāju viedokļa patiesums/nepatiesums, jeb atbilstība realitātei.

Teksta semantikas definējums - teksts situācijai kad nav vairs ko teikt. Zinu, zinu, kad nav vairs ko teikt tad ir jāsāk rakāties pa oponenta apenēm vai jāpiesienas gramatikai. Nožēlojami :-)
04.10.2014 17:25 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Pamest viņu un viss. Ko Tu vēl cerēji, ka viņš mainīsies? Nedomāju.
04.10.2014 17:29 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Man ir naacies "ciiniities" ar puisi, kurs vairaak par visu miileejis ar draugiem iedzert, atpuusties.. Nevienai to nenoveelu, tas ir pilniigs murgs! Peec 2 gadiem, satiekot vinju, redzeeju, ka nekas nav mainiijies. Vina jaunaa draudzene uz so visu piever acis, jo puisis pelna pietiekosi daudz, lai vina neko arii "neredzeetu". Briesmiigi liekas tas viss.. Arii meitenes, kas ir kopaa ar taadiem..
04.10.2014 17:29 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Ko teikt, man ir vienmēr. Šeit vairs neredzu tam jēgu. Dzīvo laimīgs savā šaurajā redzes lokā. Netiecies ar sievietēm, jo kļūsi par alkoholiķi. Vispār, labāk sēdi 4 sienās, un never arī COSMO vaļā, jo pasarg Dies, kāda no šī portāla lietotājām būs vainojama pie tā ka kļūsi alkoholiķis.

Ha Ha
04.10.2014 17:30 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
lesada, turies nekur nav tava vaina..saprotu ka aripuisa vecaki ir sapinati, bet tik un ta riebigii no vinu puses.

bet visparigi ja dzer tad tikai apts ar savu raksturu var nostatiies uz sliedem. tas ka citi ko teiks, paremetis, draudes uz to vienalga..zinu ko saku.

kamer cilveks negrib cinities ar atkaribu tikmer citu ietekme nelidzes neko. tik vel vairak okaitinaas atkaribnieku.
04.10.2014 17:30 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ar 90% sieviešu nav iespējams normāli sarunāties un būt atklātam ja runa ir par "jūtīgām" tēmām. Tas ir iemesls kāpēc vieglāk ir piemauties un mēģināt aizmirst nevis runāt.

Nezinu, kur tu satiki taadas sievietes, ar kuraam nevar parunaat. Ja pienaaksi klaat sveshai uz ielas, tad protams, ka shii nesaaks tev savu dveeseli atklaat, bet saveejaa sieviete noteikti gribees runaat. Protams, karsta striida laikaa jebkuram var negribeeties te un tuuliit risinaat attieciibas ar sarunu, bet kopumaa - sievietes ir lielas pljaapas un runaat vinjaam patiik pat ljoti, jaamaak tik klausiities.
Un viirietis, kursh visu risina ar alko - ir vienkaarshi atkariibnieks, gljeevulis un vaaja personiiba. Saprotu veel, ja viirietis ir piedaliijies, piem., karaa, redzeejis tieshaam briesmiigas lietas un buutiibaa ir psihiski traumeets, tad veel vismaz alko var but kaa attaisnojums gribeeshanais aizmirsties, aizmirst visu piedziivoto... Bet lietot alko, jo skukjis nedara tev pa praatam un tu nespeej atrisinaat kaut kaadas sadziiviskas ikdienishkjas probleemas? :D :D :D Nozheelojami!!!
04.10.2014 17:36 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Zigfrid, tev nu gan ar sievietēm nav paveicies! Pirmo reizi dzirdu tik apbižotu vīrieti..
04.10.2014 17:41 |

Reitings 747

Nu redzi - pati uzrakstīji. Jūsu sarunāsānās definīcija lielākajā daļā gadījumu ir es runāju - viņš klausās. :-D Un - ne savādāk. Un pēc tam ak šausmas izrādās ka viņam arī ir SAVAS domas par tēmu ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? Un rīkojas viņš saskaņā nevis ar taviem vērtīgajiem norādījumiem, bet - saviem uzskatiem, kurus tavos runas plūdos nav izdevies iestarpināt. Nu tas parasti ir iemesls nākamajai sarunai kueras laikā vecis tiek tā kārtīgi nopresēts par tamlīdzīgu uzdrīkstēšanos. Un atkal - viens runā bet otram jāklausās. :-D :-D :-D Un ja pat jums kko saka dzirdēt jūs protams dzirdat, bet - ne vairāk. Klausīties sievietes sāk mēģināt (arī - ne visas) tad kad džeks jau ir pārgulējis ar citu vai piedzēries kā autores čalis - karoč kad ir noticis kkas nopietns. Līdz tam - vari iet ieskrietes ar savām domām un sajūtām jo nesalīdzināmi svarīgāks vienmēr ir jautajums vai mamzelei viss šajā ziņā OK.
04.10.2014 17:47 |

Reitings 747
Zigfrid, tev nu gan ar sievietēm nav paveicies! Pirmo reizi dzirdu tik apbižotu vīrieti..

Mati nav tik gari lai bizes pītu :-D.
04.10.2014 17:49 |

Reitings 747
Nezinu, kur tu satiki taadas sievietes, ar kuraam nevar parunaat. Ja pienaaksi klaat sveshai uz ielas, tad protams, ka shii nesaaks tev savu dveeseli atklaat, bet saveejaa sieviete noteikti gribees runaat. Protams, karsta striida laikaa jebkuram var negribeeties te un tuuliit risinaat attieciibas ar sarunu, bet kopumaa - sievietes ir lielas pljaapas un runaat vinjaam patiik pat ljoti, jaamaak tik klausiities.
Un viirietis, kursh visu risina ar alko - ir vienkaarshi atkariibnieks, gljeevulis un vaaja personiiba. Saprotu veel, ja viirietis ir piedaliijies, piem., karaa, redzeejis tieshaam briesmiigas lietas un buutiibaa ir psihiski traumeets, tad veel vismaz alko var but kaa attaisnojums gribeeshanais aizmirsties, aizmirst visu piedziivoto... Bet lietot alko, jo skukjis nedara tev pa praatam un tu nespeej atrisinaat kaut kaadas sadziiviskas ikdienishkjas probleemas? Nozheelojami!!!

Nu redzi - pati uzrakstīji. Jūsu sarunāsānās definīcija lielākajā daļā gadījumu ir es runāju - viņš klausās. Un - ne savādāk. Un pēc tam ak šausmas izrādās ka viņam arī ir SAVAS domas par tēmu ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? Un rīkojas viņš saskaņā nevis ar taviem vērtīgajiem norādījumiem, bet - saviem uzskatiem, kurus tavos runas plūdos nav izdevies iestarpināt. Nu tas parasti ir iemesls nākamajai sarunai kueras laikā vecis tiek tā kārtīgi nopresēts par tamlīdzīgu uzdrīkstēšanos. Un atkal - viens runā bet otram jāklausās. Un ja pat jums kko saka dzirdēt jūs protams dzirdat, bet - ne vairāk. Klausīties sievietes sāk mēģināt (arī - ne visas) tad kad džeks jau ir pārgulējis ar citu vai piedzēries kā autores čalis - karoč kad ir noticis kkas nopietns. Līdz tam - vari iet ieskrietes ar savām domām un sajūtām jo nesalīdzināmi svarīgāks vienmēr ir jautajums vai mamzelei viss šajā ziņā OK.
04.10.2014 17:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits