Viirieshi ir dzimushi egoisti paaraakaa pakaapee, ja pasham nepielec, tad vari izstiepties vai sarauties - vinjam neko nevarees ieboreet, jo pareizi un labi buus taa kaa kings veelas...
Neons Manuprāt sievietes tādas ir. Vīrieši diezgan altruistiski pret pasauli, sievieti un visu pārējo. Sievietes gan ir tik egoistiskas - mana nauda, mana ģimene, mana māja. Ja kas pieder vīrietim tad tas ir "mūsu". Vīrieši egoismu iemācās no "labākajiem"(sievietēm).
pārgulēt ar kādu svešu skuķi nieka strīda dēļ ar savējo sievieti; bēgt no vienkāršām sarunām, kas var izlabot kļūdas attiecībās;
Nu jā, un kā zināms, tad COSMO portālā mums vispār apgrozās pasaules iekārojamākie, labākie, brašākie un drošsirdīgākie vīrieši. The Best of the best.
Līdz ar to acīmredzams šo lietotāju viedokļa patiesums/nepatiesums, jeb atbilstība realitātei.
Ar 90% sieviešu nav iespējams normāli sarunāties un būt atklātam ja runa ir par "jūtīgām" tēmām. Tas ir iemesls kāpēc vieglāk ir piemauties un mēģināt aizmirst nevis runāt.
Zigfrid, tev nu gan ar sievietēm nav paveicies! Pirmo reizi dzirdu tik apbižotu vīrieti..
Nezinu, kur tu satiki taadas sievietes, ar kuraam nevar parunaat. Ja pienaaksi klaat sveshai uz ielas, tad protams, ka shii nesaaks tev savu dveeseli atklaat, bet saveejaa sieviete noteikti gribees runaat. Protams, karsta striida laikaa jebkuram var negribeeties te un tuuliit risinaat attieciibas ar sarunu, bet kopumaa - sievietes ir lielas pljaapas un runaat vinjaam patiik pat ljoti, jaamaak tik klausiities.
Un viirietis, kursh visu risina ar alko - ir vienkaarshi atkariibnieks, gljeevulis un vaaja personiiba. Saprotu veel, ja viirietis ir piedaliijies, piem., karaa, redzeejis tieshaam briesmiigas lietas un buutiibaa ir psihiski traumeets, tad veel vismaz alko var but kaa attaisnojums gribeeshanais aizmirsties, aizmirst visu piedziivoto... Bet lietot alko, jo skukjis nedara tev pa praatam un tu nespeej atrisinaat kaut kaadas sadziiviskas ikdienishkjas probleemas? Nozheelojami!!!
Nu redzi - pati uzrakstīji. Jūsu sarunāsānās definīcija lielākajā daļā gadījumu ir es runāju - viņš klausās. Un - ne savādāk. Un pēc tam ak šausmas izrādās ka viņam arī ir SAVAS domas par tēmu ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? Un rīkojas viņš saskaņā nevis ar taviem vērtīgajiem norādījumiem, bet - saviem uzskatiem, kurus tavos runas plūdos nav izdevies iestarpināt. Nu tas parasti ir iemesls nākamajai sarunai kueras laikā vecis tiek tā kārtīgi nopresēts par tamlīdzīgu uzdrīkstēšanos. Un atkal - viens runā bet otram jāklausās. Un ja pat jums kko saka dzirdēt jūs protams dzirdat, bet - ne vairāk. Klausīties sievietes sāk mēģināt (arī - ne visas) tad kad džeks jau ir pārgulējis ar citu vai piedzēries kā autores čalis - karoč kad ir noticis kkas nopietns. Līdz tam - vari iet ieskrietes ar savām domām un sajūtām jo nesalīdzināmi svarīgāks vienmēr ir jautajums vai mamzelei viss šajā ziņā OK.