Labvakar , tā kā šeit ir gan Ugunsgrēka diskusija , gan Brīvdienas Meksikā diskusija , varētu būt arī šī realitātes šova diskusija , kas sākas šodien .
Vai ir kāda , kas šodien šo šovu skatās Kanāls 2 ?
Varētu būt interesants šovs . Kaut kas Latvijā nebijis ! Kā patīk ? Kura dalībniece favorīte ?
Noya, paldies ;)
Noskatījos un īsti nesapratu, tāpēc meitene, kas no cosmo piedalījās, varbūt var paskaidrot: tur tā viena pati aizgāja no šova? Vai arī viņai palūdza aiziet? Un viņa tiešām bija piedzērusies atnākusi uz to vērtēšanu?
Kopumā šovs nešķiet izcils, bet šīs nedēļas bildes bija labākas kā pagājušajā nedēļā. Varbūt man tā liekas, jo man patīk melnbalti foto.
Es ari nesaprotu, kura ir Liene?
Man tur viena likas, ka varetu but, ta loti smuki runaja, bet tai 24gadi. Lienei ir vairak, ne?
Ta, kuru izmeta, vina tur sova laika loti daudz dzera, uz fotosesijam ar pali naca. Drausmiga.
Līdz ANTM te kā līdz mēnesim. Neredzu nevienu modeli - vnk skaistas un seksīgas meitenes. Kaut kā likās, ka visur spraucas ārā piedauzība. Neinteresanti arī, ka jau pirmajā raidījumā mājās devās pāris meitenes ar tiešām interesantām sejām, kuras varētu izcelties bildēs. Diemžēl prevalēja mākslīgais skaistums - klišejiski, banāli... Diez vai kāda no šīm meitenēm paliks man atmiņā un diez vai pie kādas no viņu bildēm pakavēšos ilgāk pirms pāršķiršu nākamo lpp. Gaidīju kaut ko interesantāku. LV ir daudz skaistu un nebanālu meiteņu. Te - cacu kloni kā allaž - pilni Coyoti un FIRSTs ar viņām.... Turēšos pie ANTM - jo patīk šādi šovi (diemžēl ar savu 164 cm tikai skatos). Tur nav tāds seksuāls piedauzīgs lētums... Kā reiz tur pozicionē modeli kā dabisku, nepārslogotu ar make up un mākslīgumu sievieti. Pieturos pie šāda viedokļa.
Besame, man ir 24 un vienīgais par ko es sevī nešaubos ir normālas runas spējas, bet varbūt es nebiju tā, kuru tu domā, jo tur bija vēl dažas meitenes ar labu runu :)
Es vispār tikai uzmetu aci pirmajai sērijai, tālāk neskatīšos.
Man patika meitene, kurai bija dzeltens krekliņš pirmajā raidījumā. Zinu, ka tādi ir ebaya un aliexpresā, bet nezinu, vai tā ir Liene135. Un vēl es par to sportisko meiteni, kas šonedēļ uzvarēja. :D
Šovs kaitinošs, bet es jau kā vidējais latvietis, noteikti skatīšos arī turpmāk. :D
Tomēr noskatoties otro raidījumu, šķita mazliet labāk nekā pirmajā raidījumā, šoreiz vismaz meitenes vairāk kaut ko stāstīja. Bildes arī veiksmīgākas nekā pirmajā reizē. Bet vienalga visas meitenes liekas vienādas, atšķiru tikai tās, kuras nav ar gariem tumšiem matiem un koši rozā lūpām-tādas tur laikam vairākums bija :D
Toties pozitīvi pārsteidza Jaroslavs- man viņš nu drausmīgi līdz šim nepatika, bet tagad, kad skatos- runā viņš sakarīgāk nekā izskatās :D
Otrā sērija liekas mazliet labāka kā pirmā - meitenes kko runā un šķiet ne tik sasteigta kā pirmā. Reklāma gan besī :D:D
Arī šīs bildes likās labākas. Tādas vismaz var savā albumā par pieminu ielikt. Kur tās pirmās likt, es nezinu.
Man patīk tā meitene, kas šoreiz tika izsaukta pirmā. Un tad vēl tā, kurai mati līdz pleciem(un skaļais kliedziens :D). Nepatīk tā blondā fitnesiste - izskatās ļoti augstās domās par sevi un tiklīdz kāds kaut ko pakritizē, tā sapūšas.
Labi, ka šoreiz nebija vairs Leiškalne jāredz vai jādzird kāda viņas padomu ''pērle''.
Jaroslavā baigi neklausījos pirmo reizi un neklausījos arī tagad.
Taču, esmu šokā par to, kura bija dzērusi vai paģiraina...nevarēja saprast.