Īre vai savs?

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Ietekmējos no Persephon . . Tev ir savs dzīvoklis vai īrē? Ja savs, kā tiki pie tā - pati krāji naudu/kopā ar draugu veidoji uzkrājumu vai ievācies pie drauga, kuram savs dzīvoklis?
02.10.2014 19:45 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Tu gribi apgalvot, ka kāzas var atcerēties tikai tad,ja izgrūž vairākus tūkstošus?

Man arii shis te ienaaca praataa. kampanellas aprobezhotais kategorisms jau kuraa diskusijaa spiezhas aaraa. Protams, protams, iistas sajuutas ir tikai tad, ja kaazas ir taisiitas par MINIMUMS 8 tuukstoshiem, ja uztaisa par 3 vai veel mazaak, visu atlikusho muuzhu nozheelosi. Pati saka, ka ir emocionaala un vinjai izjuutas ir svariigaakaas, bet tajaa pashaa runaa tikai un vieniigi par naudu kaa vieniigo noziimiigo raadiitaaju. Iedomaajies, laime un miilestiiba sleepjas cilveekos, tuviniekos, tajaa galvenajaa notikumaa, kas iedod jaunu statusu - viirs un sieva, nevis daargaa kleitaa vai rotaajumos.

Esmu bijusi gan uz kaazaam 7 cilveeku lokaa (svineeshana notika restoraanaa), gan uz kaazaam shikaa viesu namaa ar vairaak kaa 100 cilveekiem un abaas kaazaas jaunais paaris staroja, bija superiiga atmosfeera, miiljas emocijas (mazajaas kaazaas gan bija izteiktaaka gjimeniskaa un intiimaa sajuuta).

Pazinju lokaa paaris vasaraa izleema appreceeties, taapat domaaja, ka visa laime sleepjas shikaa un ekskluziivaa svineeshanaa, taapeec par entajiem tuukstoshiem noorganizeeja kaazas Bahamu salaas - ekskluziivaa viesniicaa, viss tik skaists un daargs, ar dazhaadaam aktivitaateem, nirshanu, utt, un puisis lidojot uz turieni nokjeera veejbakas, gandriiz visu celjojuma laiku pavadiija slimniicaa, nopietnaa staavoklii, viss celjojums un lielaa nauda veejaa, peedeejaa dienaa tikai kaartiigi sagrimmeejoties vareeja salaulaaties. :D
03.10.2014 19:12 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Man arii shis te ienaaca praataa. kampanellas aprobezhotais kategorisms jau kuraa diskusijaa spiezhas aaraa. Protams, protams, iistas sajuutas ir tikai tad, ja kaazas ir taisiitas par MINIMUMS 8 tuukstoshiem, ja uztaisa par 3 vai veel mazaak, visu atlikusho muuzhu nozheelosi.

Bonecutie, tāds kategorisms ir tik pat muļķīgs, cik visai tai rindai, kas uzsver, ka tikai mazās kāzas, kur nav nekā ir tās īstākās, skaistākās un tikai tādās ir mīļums un emocijas, bet ja pāris patērējas, tad viņiem galvenais ir izrādīties. It kā nebūtu iespējams uztaisīt palielas kāzas, kuras būtu skaistas un mīļuma pilnas. Kāpēc par šo kategorismu neko nemini? Tie ir tādi paši apgalvojumi.
03.10.2014 19:21 |

10 gadi
Reitings 2670
Still, varbuut taas meitenes to teica peec savas pieredzes (piemeeram, Annie rakstiija, ka esot lielaas kaazaas, vinjai taas nav patikushas), bet kampanella ir tik ljoti iecikleejusies uz to NAUDA, DAARGAS KAAZAS, NAUDA, DAARGA KLEITA, NAUDA, NAUDA, NAUDA, ka palasot to ''esmu emocionaala, romantiska buutne, kurai sajuutas ir vissvariigaakais un kurai nauda neinteresee'' paliek vienkaarshi smiekliigi.
03.10.2014 19:28 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Savs.
Kopīgi sadabūts.
03.10.2014 20:42 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Izslēdziet kampanellu :D
03.10.2014 23:44 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Kampanella ar saviem garajiem penteriem un uzbazigo viedokli atgadina vienu kursabiedreni.Ka prezentacija paver muti valaa,taa visiem gribas ar kaut ko kas pa rokai iesviest.
03.10.2014 23:59 |

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Man gan ļoti patika, kā kampanela uzrakstīja. Tas bija tā .... forši. Lika pasmaidīt. Jums laikam skauž meitenes vienkārši, beidziet taču viņai visu laiku piesieties, es vispār nejūtu, ka viņa kādam kaut ko uzspiestu. Arī otra puse šajā diskusijā diezgan negatīvi izteicās par lielajām kāzām. Neviena no pusēm negrib pieņemt atšķirīgu viedokli tad nu te veidojiet savastrapējos apvainojumus, diezgan bērnišķīgi no jums meitenes faber, rrrr, bonecutie un pārējās. Pieaudziet.
04.10.2014 11:20 |

Reitings 727
Reģ: 01.08.2014
Magnolija - kampanella?
:D
04.10.2014 11:23 |

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Nē es neesmu kampanela, vienk. nepatik, ka noliek cilvekus bez iemesla. Cilveks interesants, ar savu parliecibu un viedokli, pieradis labi dzivot, pieradis pie komforta. Nu un? Neko sliktu neredzu ko vina dara. Tagad ari vienkarsi uzrakstija ko daritu savadak savas kazas utt , ka dzivoklis nav tik svarigs vinai , bet jus klupiet vinai bezteemaa virsu. Nemaniju, ka vina kadai konkreti klupa virsu tikai izteica savu viedokli par savu dzivi.
04.10.2014 11:27 |

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Ko var nemties, tacu beidziet skaust vienreiz. Te tapat skaidri redzams ka Svetulei Annie un co bandai vienkarsi skauz tas ka citam ir labaka dzive, dargakas kazas un labakas attiecibas.
04.10.2014 11:35 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
citam ir labaka dzive, dargakas kazas un labakas attiecibas.

Mhm, forums noteikti ir tā vieta, kur skaust citu indivīdu fantāzijas lidojumus :D
04.10.2014 11:37 |

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Libra, man liekas cilvekam jabut slimam lai ko tadu fantazetu nedomaju ka kada to dara. Kas tev liekas safantazets? Ka var izteret 8000 kaazam? Ta nav taa lielaka summa
04.10.2014 11:57 |

Reitings 417
Reģ: 05.01.2014
vienozimigi SAVS !
04.10.2014 11:57 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Ko jūs te piesējāties tām kāzām? Kāda starpība, kā kurš precas? Viens pāris gribēs tuvāko draugu un radu lokā pasēdēt, cits gribēs lielu balli ar simtiem viesu. Kāda starpība kā kuram labāk patīk?
04.10.2014 12:05 |

Reitings 1660
Reģ: 15.08.2014
īrēju, esmu plika kā baznīcas žurka :D Atšķirība tā,ka esmu žurka vientuļniece :D
04.10.2014 12:27 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Kristel, tu pat nevari iedomāties, kādas lietas cilvēki forumos mēdz safantazēt :D
Un runa nav par tām summām, bet par tām lieliskajām dzīvēm un apskaužamajām attiecībām.
04.10.2014 12:30 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Runājot par kāzām.
Man nav svarīgi, cik kurš iztērē attiecībā uz kāzām.
Vairāk interesē emocijas, ko tās sniedz.

Savās kāzās vēlos emocijas, labu/mierīgu atmosfēru, jautrību, skaistumu sev apkārt.
Es savukārt nepiešķiru tik lielu nozīmi cilvēkiem, kas tajās piedalītos, jo tajā dienā man svarīgi būtu es, manas izjūtas un mans mīļotais cilvēks un viņa izjūtas.
Vēlētos, lai tā diena būtu mūsu. Un man nebūtu tik būtiski vai draudzenei/mammai/tantei utt patiktu/garšotu mūsu izvēlētā kāzu torte, dekori, tematika utt.
Man svarīgi, lai man un manam mīļotajam tas viss sagādā pozitīvas emocijas.

Pagaidām vairāk šķiet, ka vēlētos nelielu cermoniju, jo neesmu izteiktu pūļu cilvēks.
Foršu atmosfēru, lai nav stress.
Pat nezinu, kādus tieši cilvēkus vēlētos redzēt savās kāzās, ja neskaita mīļoto.
Bet tas varbūt tāpēc, ka man nav n-tie radi, ar kuriem superīgas attiecības.
Draugam vispār pat ar ģimeni nav nekāda dižā saikne.
Lielākā summa, šķiet, ka aizietu medusmēnesim (ceļoumam, visām atrakcijām, izklaidēm, ēšanai, servisam, viesnīcai uttt).
Protams, pašām kāzām arī sanāktu patērēties, bet man nav šis uzskats lielas kāzas (ar daudz cilvēkiem) ir dārgas un atmiņā paliekošas. Mazas (maz cilvēku) lētas un ātri aizmirsīsies.
Es tikpat labi varētu vispār būt savās kāzās tikai ar savu mīļoto un lieciniekiem.
Bet dekoriem iztērēt kaudzi naudas, kleitu vismaz par 2000, vakariņot augstas klases restorānā, noīrēt dārgu braucamrīku vai tikpat labi izvēlēties lētākus, bet saistošus dekorus, kleitu, kas patīk, bet nemaksā bagātību utt
Neplānoju šobrīd precēties, kad pienāks tas brīdis, tad arī redzēšu ko, kas un cik.
Iespējams kaut kas būs lētāks, kaut kas dārgāks. Tam nav nozīme.
Zinu tikai, ka neiespringtu par to, ko domā apkārtējie un necenstos izpatikt citu vēlmēm.
Svarīgi būtu tikai, lai tas viss man un mīļotajam sagādā prieku un paliek mūsu atmiņās.
Tā būtu mūsu savienība. Kāds vēlētos, ko citādu un neizprastu šādu nostāju, lai rīko savas kāzas pēc savām vēlmēm.
04.10.2014 13:05 |

Reitings 727
Reģ: 01.08.2014
Ko var nemties, tacu beidziet skaust vienreiz. Te tapat skaidri redzams ka Svetulei Annie un co bandai vienkarsi skauz tas ka citam ir labaka dzive, dargakas kazas un labakas attiecibas.

ahahaha :D jā, man skauž pilnīgi anonīma lietotāja rakstītais, ka var būt no 100 % patiesības līdz 100 % izdomājumam :D
Bet Tev kā izskatās, gan naids uz "Svetuli Annie";) Ņem to visu vieglāk. Šeit ir forums, domu apmaiņa.
04.10.2014 15:06 |

10 gadi
Reitings 2670
Cosmo klasika, ja kaada nepiekriit citas viedoklim, taatad vinjai skauzh. Aha, protams, pilniigi esmu zalja no skaudiibas, ka man viirietis ir svariigaaks par daargo kleitu vai rotaajumiem. :D

Man ir vienalga, kaadas kaazas citas taisa vai cik teeree taam, runa ir par to, kaa kampanella nemaak izpaust savu viedokli un pati sapinas savos vaardos. :D
04.10.2014 15:13 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Annie, točna nekas neskauž, viņa ir viena no retajām kas dzīvo mierā un harmonijā ;) :D
04.10.2014 15:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits