Runājot par kāzām.
Man nav svarīgi, cik kurš iztērē attiecībā uz kāzām.
Vairāk interesē emocijas, ko tās sniedz.
Savās kāzās vēlos emocijas, labu/mierīgu atmosfēru, jautrību, skaistumu sev apkārt.
Es savukārt nepiešķiru tik lielu nozīmi cilvēkiem, kas tajās piedalītos, jo tajā dienā man svarīgi būtu es, manas izjūtas un mans mīļotais cilvēks un viņa izjūtas.
Vēlētos, lai tā diena būtu mūsu. Un man nebūtu tik būtiski vai draudzenei/mammai/tantei utt patiktu/garšotu mūsu izvēlētā kāzu torte, dekori, tematika utt.
Man svarīgi, lai man un manam mīļotajam tas viss sagādā pozitīvas emocijas.
Pagaidām vairāk šķiet, ka vēlētos nelielu cermoniju, jo neesmu izteiktu pūļu cilvēks.
Foršu atmosfēru, lai nav stress.
Pat nezinu, kādus tieši cilvēkus vēlētos redzēt savās kāzās, ja neskaita mīļoto.
Bet tas varbūt tāpēc, ka man nav n-tie radi, ar kuriem superīgas attiecības.
Draugam vispār pat ar ģimeni nav nekāda dižā saikne.
Lielākā summa, šķiet, ka aizietu medusmēnesim (ceļoumam, visām atrakcijām, izklaidēm, ēšanai, servisam, viesnīcai uttt).
Protams, pašām kāzām arī sanāktu patērēties, bet man nav šis uzskats lielas kāzas (ar daudz cilvēkiem) ir dārgas un atmiņā paliekošas. Mazas (maz cilvēku) lētas un ātri aizmirsīsies.
Es tikpat labi varētu vispār būt savās kāzās tikai ar savu mīļoto un lieciniekiem.
Bet dekoriem iztērēt kaudzi naudas, kleitu vismaz par 2000, vakariņot augstas klases restorānā, noīrēt dārgu braucamrīku vai tikpat labi izvēlēties lētākus, bet saistošus dekorus, kleitu, kas patīk, bet nemaksā bagātību utt
Neplānoju šobrīd precēties, kad pienāks tas brīdis, tad arī redzēšu ko, kas un cik.
Iespējams kaut kas būs lētāks, kaut kas dārgāks. Tam nav nozīme.
Zinu tikai, ka neiespringtu par to, ko domā apkārtējie un necenstos izpatikt citu vēlmēm.
Svarīgi būtu tikai, lai tas viss man un mīļotajam sagādā prieku un paliek mūsu atmiņās.
Tā būtu mūsu savienība. Kāds vēlētos, ko citādu un neizprastu šādu nostāju, lai rīko savas kāzas pēc savām vēlmēm.