HELP!!!!!
Iesakiet ludzu ko lai labak pagatavo romantiskas vakarinjas milotajam???
Viss ir forsi un super bet ir maza problema- dzivosim viesnicas numurina kur nav virtuves bet vajag kko romantisku izdomat!!!!
varbut kadai ir kada ideja?
hesburgeri un mcdonald neder :(
Nikoll lidzekli atlauj iet kur gribam paest bet man ar draugu patik viens otram izdomat galvas saposus uzdevumus un taja pasa laika parbaudit kuram ka iztele strada :) :D
Kaa jau ieprieksh meitenes mineeja siers plus bumbiers, melone, viinogas, es tavaa vietaa uzzvanitu uz viesnicu un paintereseetos par tur pieejamam uzkodam...
Nikoll- nu ja mes ta daram gandriz vienmer :) pie man sonedelj ir jaizdoma ar tam vakarinjam bet vinjam jaizdoma kur ar mani iziet ta lai man butu interesanti butu kkadi parsteigumi bet ar noteikumu ka nekaadu klubu baru un kaffejnicu utt (neviena eka nevar ieet ) :D :)
Story- viesnica neko ari nedrikstu pasutit visu pasai jadabu :D
Chiepina- Jo mums abiem patik kkas jauns un neparasts. mums nepatik dzives rutina iesligt piem ar vakarinam un seksu labak kko interesantu dazreiz izdomat ta vismaz tu redzi cik cilveks censas kko izdomat originalu. mes ta nedaram biezi bet reizi menesi divos izdomajam kko neparastu ...
Chiepina- Pamegini piedava interesanti ko tavejais izdomas :) tiesi tpec mes ari izdomajam pa nakti palikt kkur viesnica nevis majas kur vnm gulam jo gribas tiesam izbaudit to laiku kamer esam jauni un nav bernu un majas rutinas :)
Samanta no Sex & The city pagatavoja sushi un zinot ka manam draugam vinji looti garso bet es neemu sushi cienitaja tad puisis us paedis un es ne :D :D :D