Es esmu nulle tehnoloģijās, tāpēc vaicāju šeit. Samsung Galaxy telefons pēc 2 gadu lietošanas sācis ātri izlādēties, bet, kad jālādē, tad pēc 5h lādēšanas parādās, ka tikai 60% uzlādēts. Tiem telefoniem var vnk. nomainīt bateriju?
samsung galaxy trend (ir apdrosinats)
nezinu baterija nojudzas vai kas, jo man vispar nelade ne usb ne pie kontakligzdas..pamirgo un izsleedzas. uz nakti aizmirsu uzlikt ladeties.
varbut kada zinas kaa tas vareja gadities? rit nesu uz remontu
MADasaHatter, tā baterija nav izkususi? man arī vienreiz tā bija, izņēmu ārā, tāda kā piepūtusies. labi, ka iedomājos apskatīties, citādi turētu pie vada, censtos uzlādēt līdz uzsprāgtu :D
lindachka Baterijai garantijas laiks parasti ir pus gads. Nopērkot jaunu bateriju, problēmai būtu jāatrsinās.
MADasaHatter Tev ceļš tikai uz remontu. Ja apdrošināts, būtu jānomaina tāpat. Vēl vari palūgt kādam paziņam vadu citu, ļoti iespējams, ka problēma ir nevis telefonā, bet tieši vadā.
nav izskususi...vnk nelaadee..pamirgo un viss
no rita 1% bija palicis..baterijai likulaadet un nereageee. viss normala staavokli. bet nu jaanes laikam uz remontu ko citu.
MADasaHatter, paprasi kādam citu lādētāju - man te viens tāds bija, pašam telefonam nekādas vainas, bet vads beigts un tāpēc nelādēja. Varbūt tur tā vaina. Ja kas, RD electronics tie vadi kapeikas maksā.