26. 09. Piektdienas beztema

Reitings 649
Reģ: 31.08.2012
Labrīt beidzot PIEKTDIENA. Kādi plāni brīvdienām???
26.09.2014 08:13 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Čiu piektdienā! ;)
Organisms pats reaģē uz to, kāda diena. Kārojas kokčiki un čipsi vakarā. Ja kārojas, tātad būs. :D
Šodien kruta migliņa! Bet vismaz nav auksti, lai arī drūms un pelēcīgs laiks..
Ceru, ka starp visiem brīvdienu plāniem sanāks laiks arī izgulēties kā suķim un paslinkot. :) Citādi neatceros, kad bija pēdējā diena, kad nogulēju līdz pusdienlaikam...

Aij, man rokdarbos abas rokas kreisās. Skolas laikā kaut kādus sīkumus tamborēju un vienu šalli uzadīju. Pārējo adīja mamma. :D Tagad gan ļoti gribētos, īpaši šūt - vis kaut ko inčīgu sev varētu uztapināt, bet nu slinkums man un nav pacietības ķimerēties..
26.09.2014 09:49 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Par tām lūpām.. Ir nācies diezgan bieži redzēt, ka sieviete savu skaistumu konkrēti izpurgā, uzpumpējot lūpas. Nu tā, ka var redzēt, ka pirms tam izskatījās dauuuuuudz glītāka. Es saprastu, ja tā kā man ir dikti plānas lūpeles, bet, ja ir normālas, priekš kam jātaisa tādas, ka izskatās lēti?
26.09.2014 09:51 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
morning!

šonedēļ tiiik darbīga nedēļa, bet pēc vakardienas development discussions darbā šodien gribas strādāt ar dubultu sparu (l)
vēl jāaiziet uz tikšanos / darba interviju - principā nevajadzēja piekrist, jo es tur nekad negribētu strādāt, bet man gribas redzēt ar kādu mēķi man grib piedāvāt darbu un KO tieši :D
26.09.2014 09:54 |

Reitings 810
Hei :)

Ar smaidu lasu becky ierakstus - tik mīlīgi šķiet jums viss :) Priecājos, priecājos :)

Priecajos arī par draudzeņu mazajiem, arī par tām,kuras tik vēl gaida :) Un pieķeru sevi pie domas, ka man jau ar nedaudz gribās :D Jāgaida,kad mani precēs :D

Es sapņoju,ka tad būs brīvs laiks, varēs šūt un tamborēt un adīt :) Man to visu patīk darīt, patīk arī gatavot virtuvē, tik tagad tam visam nepietiek laika.

Kafija un mazliet jāpastrādā - pārstrādāties 5dienā jau nedrīkst :)
26.09.2014 09:56 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Labrīt , pamodos pirms 7niem. Par brīnumu nebija salna , zāle sausa jau no paša rīta. Doma nopļaut kādu gabalu.

Tā kā mani vakar sakoda pluščis sāp kāja. Zilums pamatīgs ap pušumu. :(

Ceru ka diena būs izdevusies , novēlu skaistu dienu visām mūsu portāla dūdām ♥
26.09.2014 09:56 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Es jau kuro nakti redzu savu prieksnieci, ne sapnos, bet murgos!! :D Ko tas vareetu noziimeet? Man pat pamostoties, uz darbu negribaas iet. :D
26.09.2014 09:58 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
sveikas!

pa ceļam uz Liepāju tik skaista saulīte spīdēja, bet, iebraucot Liepājā, uzreiz lietus. pēe tas laiks, lai arī visu dienu telpās tā pat jāpavada..

rīt ciemos brauc radi, ko neesmu satikusi jau gadu, jo viņi dzīvo Līvānos.. un es viņus nesatikšu, jo man jāstrādā un nav neviens, kas mani var aizvietot.. man TĀA gribas raudāt, kaut gan vakar jau izraudājos.. ;( omas nav un laikam nebūs.. rīt jānodod maksimāli sevi visu darbam, lai nebūtu jādomā, kas notiek mājās..
26.09.2014 10:04 |

Reitings 12651
ouuu, kā man patīk piektdienas!! (l) Jau sasmaržoju nebeidzamo ballīti, kas sāksies jau šovakar. Nevaru sagaidīt, kad palekdamies došos mājās gatavot visādus gardumus jubilāram un ciemiņiem, žēl tikai, ka tik maz laika.

Adīt arī gribuuuuuu, bet nezinu, kurā savas ikdienas brīdī varētu vēl tam atrast vietu... :(
26.09.2014 10:06 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Tāaa.. pateicoties Annie, brokastoju ceptus kartupeļus :D Kā izlasīju, tā sapratu, ka šorīt zinu, ko gribu :D

Šodien brīva diena, par laimi. Vīrs aizveda mazo uz dārziņu, lai varu pagulēt ilgāk. Aizvakar šķita, ka savu bacili būšu pieveikusi, bet šodien saprotu, ka tas plāno pie manis vēl ilgāk patusēt :( brrrr...
Jāpaēd, jāpadzer tējas un tad jau lēnām jātaisās pakaļ meitai, pa ceļam piestājot veikalā. Gribu brīvdienās sataisīt kāpostu tīteņus (l)
26.09.2014 10:08 |

10 gadi
Reitings 847
Reģ: 17.10.2013
Labrīt!
Šodien laižam uz Ventspili pie radiem. Laiks nav foršs, bet nu pacietīšu.:D
Tagad dzeru tēju un klausos mūziku.
Mīlošu dienu jums visām!!
26.09.2014 10:16 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
čau! Meituks vēl slimo pa mājām,es darbā. Nabaga mazais ķipars...
Kafija padzerta,siera bulciņas apēstas,jāķeras pie darbiem. Gribās mājās un gultā,galīgi neizgulējos.
Jauku dienu!
26.09.2014 10:19 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Labrīt (l) Šodiena un rītdiena darbā, jāpastrādā mazliet un tad jādara visi skolas darbi, lai nav ar tiem jāniekojas mājās :) Rītvakar pie drauga, teica, ka būs pārsteigums, tad nu redzēs, ko būs sarūpējis un kurp brauksim :) Svētdien vakarā uz teātri, beidzot arī iegādājos biļetes uz VDT izrādi :)
26.09.2014 10:22 |

Reitings 37
Reģ: 14.08.2014
Labrīt.

Es arī darbā, diena škiet, ka būs tāda garlaicīga, visu laiku žāvājos un žāvajos. :D Šodien galīgi nav nekāda prieka, lai gan vajadzētu priecāties par to, ka ir piektiena un rīt dzimšanas diena, bet nekāda prieka, ballīti ar nekādu negribas taisīt.
26.09.2014 10:26 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Informācija meitenēm, kas gēllaku lieto mājās:
http://www.vi.gov.lv/lv/sakums/aktuali/this-just-in/gela-nagu-laka
26.09.2014 10:31 |

Reitings 132
Reģ: 26.04.2014
Laaabrīt!
Daudz darbiņi padarīti, tagad tukšoju karstu kafijas krūzi un taisos uz pilsētu :) Spīd saulīte un ir tiiik mīlīga rudens diena :) Ceru, ka pašsajūta arī tāda būs, citādi mana kaite mani nobeigs - apnicis jau štengrās zāles dzert!!!
Vakar no skapja augšas nocēlu lielo biezo segu, a mājas īpašnieks paziņoja, ka šodien tīrīs katlu un vēlākais svētdien būs apkure!! Jessss...citādi jāstaigā pa māju bez maz mētelī, nevis tāpēc, ka auksti, bet drēgni..termometrs rāda 19.5 grādus.
26.09.2014 10:39 |

Reitings 71
Reģ: 01.08.2014
Labrīt! Man šodien diemžēl diena iesākusies briesmīgi...Darbā priekšniecei galīgi slikts garastāvoklis un visu žulti uz mani izliek - mēģina atrast pie kā piekasīties, zvanās citiem par to ko es it kā nepareizi daru, saka ka man ir briesmīgs raksturs un viņa ir vispareizākā un lai neko vispār patvaļīgi nedaru jo neko nesaprotu. Un pēc tam kad pamatoju savu viedokli, tad teica lai nebāžu sejā viņai neko...tas tāpat nav svarīgi un viņa ir vislabākā un es nekas...forši :D Pats labākais ka es jau vienreiz no šī darba aizgāju, bet atnācu atpakaļ tikai tāpēc ka viņa palūdza. Jauki! Un tagad kad pusotru gadu nostrādājusi jau arī stulbi iet prom..vispār lielie priekšnieki ir forši, negribētos viņiem ko tādu nodarīt...pilnīgi nezinu ko darīt.
Jāmēģina sevi uzmundrināt, bet tas mani parasti noved pie vēl lielākām skumjām :D
26.09.2014 10:46 |

Reitings 1493
Man tāpat kā Miss Joker... tēju spaiņi jau apriebušies, bet tāpat turpinu zvetēt iekšā liepziedus+ingveru+citronu. Vīram arī lielais termoss ar tēju sataisīts, abi esam nolikušies, bet tāpat jāvelkas uz darbu :|

Līdz ar to arī visādi superīgi plāni brīvdienām izpaliek, jo nav jau pat enerģijas un pašsajūtas tiem :D Beidzot jāsakārto skapis, jānoliek ziemas guļā vasaras drēbes :D

Limitless, nu traki..
tagad kad pusotru gadu nostrādājusi jau arī stulbi iet prom

a vot tu tieši aizej! :D Un vislabāk, ja varētu tā uzreiz, lai tā stulbā priekšniece pati tiek ar visu galā. Tad varbūt arī sapratīs, ka nav gan pati labākā :D
26.09.2014 10:56 |

Reitings 1147
Labrit!
Esmu neizgulejusies,pamodos vispar ar lielam galvassapem un milzigu aukstumpumpu uz apaksejas lupas-tiesi pa vidu! Skaistule vienkarsi! Nezinu kaa,lai atrak tiek no tas milzenes valja! Ir ieteikumi meitenes...??

Padzeru kafiju, nu jau dzeru teju un vel dzersu teeju :D
Delam ari punjkis lidz zemei-taa mes te sezam ,divas nelaimes cupinjas...:(

Lauka spid saulite..
Aij, jagaida pecpusdiena un tad ar draugu jaiet kur pastaigat.

Vispar vakar noskatijamies forsu francu komediju!Bij par ko pasmieties :)

Superigu Jums piektdienu! ;)
26.09.2014 11:06 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Labs rīts!

Adīšanas jautājums - skolas laikā daudz kas tika adīts, daudz kas arī nepabeigts vēl līdz šodienai stāv, bet draugam šalle ir manis adīta, nezinu kā saņēmos un kā pabeidzu vispār :D
Gatavošanas jautājums - nepatīk, neaizraujos, bet varu sevi piespiest, ja šausmīgi vajag...

Plāni - šodien darbā apdarīt visu, kas darāms, lai nepaliek astes, kamēr nebūšu pirmdien. Pēc darba fiksi uz mājām pucēties, krāmēt somu un tad vakarpusē brauksim ar draugu pie viņa vecākiem. Svētdien plānā Sigulda un tad atpakaļ uz Rīgu :) ceru, ka brīvdienās būs sakarīgi laikapstākļi un, ka pirmdien mani neviens nemodinās agrāk par 12.00 :D
26.09.2014 11:34 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Labrīt!

Adīšanai man nepietiek pacietības, tad jau labāk gatavošana, bet ideālā variantā ne viens, ne otrs :D

Sorit ieskrēju Stockman, paskatīties MK somas, viena iepatikās, bet man vajadzētu nedaudz lielāku. Kur vēl ir šīs somas?

Man gribās šādu, tikai melnu, bet ar cietajiem biezajiem rokturiem un lai tā soma pati arī nav tāda pļurīga, bet cietā.

26.09.2014 11:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits