Labrīt. :)
Šodien darbs tik līdz 19:00. Prieks par to. Rīt skola līdz 16:00, pēc tās ar draugu brauksim ciemos pie maniem vecākiem. Ja vēl sanāks svētdienas maiņu samainīt, būs ideāli. :)
Labrīt!
Perfekts miegs, bija gan ļoti grūti pamosties.
Tagad domāju, kur šodien aizbraukt atpūtā, gribas pabaudīt zelta rudeni un apmeklēt pēc pastaigām Siguldas pusē kādu romantisku restorānu/krogu/kafē.
Labrīt! :)
Galīgi nekāda jūtos, bet vismaz rīt būs nosacīta brīvdiena, kuru pavadīšu, rakstot studiju darbu, kurš jau ir līdz kaklam, nevaru sagaidīt, kad tas murgs būs beidzies.
Ārā skaista migla :)
Man ar radaas jautajums kaa lalala... brokastis cepti kartupelji..uhhh... bet nu katram savs:D lai gan shorit varetu apest liieeeelu siera kuukas gabalu brokastis... energhija 0 :D
Labrīt!
Šodien uz mājām, beidzot! :)
Nedēļas nogalē jādodas uz balli, jau ilgu laiku gaidīju pirmo sezonas balli :D vakar pat izdevās atrast jaunu kleitu.
Pārējais laiks gan ir jāvelta mācībām.
Ja es ēdu brokastis un kaut kur braucu pēc tam, piemēram, darbu, tad man ir slikta dūša. Jau no kafijas ir kā ir. Bet bez kafijas nevaru, dēļ zemā asinsspiediena.
Man brokastis OBLIGATI jaaeed,ar taa ir svariga edienreize,bet nu vairak putrveidigs,biezpienveidigs..taads ar kaadu energhijaa devu un ,prooootaaaams,liela kafijas kruuze.. bet shitaada satura rits nemaz nevar sakties:)
Slikts rīts! Vel esmu slima! Kakls mani nobeigs! :D
Tējas jau un kaklā pūšamie piegriezušies :D
Lai visām cosmietēm jauka diena! Izbaudiet to manā vietā ! :D