Pamēģināt ar meiteni, puisis pret

Reitings 22
Reģ: 26.09.2014
Sveiki.
Manuprāt, nedaudz netipiska problēma...

Jau ilgāku laiku vēlos pamēģināt 'seksu' ar meiteni... Mani tas uzbudina un vienkārši gribētu zināt,kā būtu būt vīrieša lomā, mani tas interesē...

Bet lieta tāda,ka manam puisim tas šķiet galīgi nepieļaujami! No vienas puses es saprotu... Tā kā mēs mīlam viens otru, nevēlos darīt ko tādu,kas otram liekas pretīgi un būtu sāpīgi...

Bet vēlme no tā vien nepāriet, lai gan zinu,ja teicu,ka to nedarīšu, tad arī nedarīšu. Biju jau likusies mierā un negribēju šo tematu mūsu attiecībās atkal aizskart... līdz pagājušajā naktī redzēju sapnī kā to daru ar divām meitenēm. Un teikšu godīgi, ka tas bija labākais sapnis kāds man bijis pēdējo nedēļu laikā...

Ja sākšu atkal cilāt šo tēmu... Esmu 98% pārliecināta,ka šķirsimies, jo viņš to uzskata nevis par 'zinātnisko darbu'(kā tas man šķiet), bet par krāpšanu!
:(
26.09.2014 01:40 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es nekādi nevaru saprast, kāpēc daži to neuzskata par krāpšanu vai pat vēlas! Kur paliek greizsirdība?
26.09.2014 10:22 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Kā var domāt ka tā nav krāpšana + vel domāt ka tas ir jocīgi ja puisis neatbalsta šo izklaidi. Godīgi sakot ja vīrietis pavisam nopietni piekristu šādiem izgājieniem, man tas liecinātu par to ka šis vīrietis nav nopietns, pieaudzis un nobriedis kārtīgām attiecībām + man tas ar liktu domāt vai tas vīrietis pēc tam negribēs ko kā atmaksu par to ka tev ļāva ar meiteni. varbūt pēc tam viņš sāks kladzināt ka viņš ar grib ar kādu meiteni pamēģināt, jo lūk tev atļāva.

Mans draugs un es to uzskatam par 100 % krāpšanu un pāris kurš gribētu ilgstošas, harmoniskas attiecības ar kopīgiem nākotnes plāniem uz neko šādu neparakstītos. Kā arī šāda interese par citiem partneriem rodas parasti ja kaut kas nav labi pašu attiecībās: neapmierina sekss, gribās izbaudīt vairāk orālus priekus kā tas notiek starp meitenēm uz meitenēm, slēptā lezbiete?

Tas ka esi iespējama Biseksuāla nedod tev brīvību ņemties ar savu dzimumu jo lūk neuzskati to par krāpšanu. Visdrīzāk tu pati vel neesi gana pieaugusi ja nespēj saprast kamdēļ tā būtu krāpšana, vai ar tavas attiecības nav gana nopietnas.

Parasti šādas izvirtības noved pie šķiršanās, pēdējā mirklī pārdomāšanas, izvirtīgām brīvā stila attiecībām kur abi ņemas ar ko grib, ļoti retos gadījumos tas pilnveido attiecības (ĻOTI RETI!!!) utt.
26.09.2014 10:41 |

Reitings 254
Reģ: 05.09.2014
Es nekādi nevaru saprast, kāpēc daži to neuzskata par krāpšanu vai pat vēlas! Kur paliek greizsirdība?

Kā iepriekšējās tēmas rāda, daudzas te sievieti par īsti pilnvērtīgu cilvēku neuzskata, tā ka viņām gulēt ar sievieti ir plus mīnus tas pats, kas izdrāzt spēļu lāci. Drusku dīvaini, ''zinātnisks darbs'' bet nekāda krāpšana :D
26.09.2014 10:43 |

Reitings 5954
Man arī tāda sajūta, ka sievieti pielīdzina kam zemākam - "sak, ko tur dusmoties, nav jau vīrietis, tātad neesmu apdraudēts". Bet es reāli atšķirību neredzu - cilvēks ir cilvēks, seksuāls kontakts ir seksuāls kontakts!
26.09.2014 10:47 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Manā skatījumā, krāpšana ir tad, ja otrs par to nezina. Tu savu puisi esi informējusi.. bet problēma tajā, ka viņš to neatbalsta - tātad, viņam zinot, tev to "zinātnisko darbu" nepamēģināt.

Nu rūpīgi pārdomā - vai šī vēlme, laikam ejot, Tev dabiskā nāvē 'nenomirs', vai arī tomēr ziņkāre ir svarīgāka par pašreizējām attiecībām... turklāt, tīri mans viedoklis, ja reiz šāda ziņkāre vispār radusies, līdz galam esošās attiecības Tevi neapmierina... tāpēc - kāpēc gan sevi lauzt un tērēt otra laiku?
26.09.2014 10:48 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Miss Joker

Ja tas bija par manis teikto... es uzskatu, ka tā nav krāpšana ja to dara kopā 3atā un piedalās visi un ir vienoti tajā. Manā uztverē krāpšana ir tad ja meitene to darītu puisim nezinot. Un puisis būtu ķerts tad ja pieļautu to darīt BEZ viņa. Kaut kā neloģiski sanāk uzrakstītt man :D

Nu ja tā padomā, ja sievai gribas pamēģināt ar sievieti, tad tā ir kā garantija, ka nevajadzēs sievu krāpt kad uznāks 40 gadnieku krīze un apniks vienveidība :D Varēs vienkārši kopīgi patrakot :D (joks)
26.09.2014 10:53 |

Reitings 17203
Pietam man šādi eksperimentālie biseksuāli izraisa riebumu, jo dēļ viņiem tiek visi pārējie patstāvīgie biseksuāli apkaunoti, padarīti par ļoti izvirtīgiem cilvēkiem, krāpējiem, nenopietniem attiecību ziņā. Viņus vairs neuzskata par nopietniem attiecību partneriem utt. Lai gan pat biseksuāls cilvēks tā neies ņemties ar kuru katru, viņi ar grib nopietnas, stabilas attiecības ar vienu partneri, nevis viņi grib attiecības kur var ņemties ar abiem dzimumiem brīvi pēc pašu iegribas(protams vienmēr ir izņēmumi). Sliktākais ir tas ka šādas meitenes/puiši kuri grib pamēģināt pēc tam uz mūžu atstāj sliktu iespaidu uz saviem partneriem, kuri pēc tam lielākoties izjūt nepatiku vai pat riebumu pret biseksuāliem cilvēkiem.
26.09.2014 10:59 |

Reitings 17203
watchingandtalking

3jatā to darīt, tā jau ir cita opera, lai gan tas ar bieži pie nekā laba nenoved jo lielākoties tā nav kopīga izvēle, bet gan viena partnera vēlmes uzspiešana otram.

mhmm sieva gribēs pamēģināt ar sievieti, beigās izrādās ka sieva ir lezbiete, turpmāk ņemās tikai ar sievietēm, sāk krāpt savu vīru, izšķirās un vīrietis paliek bešā, tikai ar riebumu pret lezbietēm, apkaunojuma sajūtu ka viņu pameta dēļ sievietes.

Normālās attiecībās nebūtu jābūt vajadzībai iesaistīt trešo partneri, ja šāda vajadzība ir, tad acīmredzot attiecībās ir problēmas.
26.09.2014 11:03 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Domāju, ka autorei vajadzētu iedomāties apgriezto situāciju, kur vīrietis jūt taurentiņus iedomājoties seksu ar citu vīrieti. Vai tas būtu pliks sekss vai tomēr krāpšana?

Sieviešu maigošanās sabiedrībā ir kļuvusi tik ļoti "normāla", ka daudziem acīmredzami ir notrulinājiem uzskats par to, ka sekss ar citu cilvēku ārpus attiecībām (vīrieti/sievieti) jebkura gadījumā ir krāpšana.

Autores labākais variants ir pierunāt puisi uz seksu trijatā, ja tā vēlme pēc sievietes gultā ir tiesām tik ļoti neapslāpējama.
26.09.2014 11:14 |

Reitings 254
Reģ: 05.09.2014
3jatā to darīt, tā jau ir cita opera, lai gan tas ar bieži pie nekā laba nenoved jo lielākoties tā nav kopīga izvēle, bet gan viena partnera vēlmes uzspiešana otram.

mhmm sieva gribēs pamēģināt ar sievieti, beigās izrādās ka sieva ir lezbiete

Zinu pāri, kam šādi arī sanāca :D Studiju gados bija izdomājuši, ka būtu ''forši'' pamēģināt trijatā ar meiteni. Rezultātā pāris izšķīrās, jo sieviete saprata, ka vīrieši viņu absolūti neinteresē. Ar puisi kontaktus saglabājusi neesmu, taču šaubos, vai viņš arī turpmāk ir palicis threesome atbalstītājs :D
26.09.2014 11:16 |

Reitings 5954
Es laikam gribētu šķirties no vīrieša, kas man izteiktu šaubas par savu seksualitāti un fantāzijas par pretējo dzimumu. Pazemojoši būt ar tādu kopā. Tāpēc nebrīnos, ka meitenes draugam nepatīk šīs idejas.
26.09.2014 11:20 |

Reitings 5954
Es atvainojos, "fantāzijas par savu dzimumu".
26.09.2014 11:23 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man liekas, ka šeit nav runa par to, ka viņi trijatā, bet gan par to, ka autore viena pati ar sievieti. Piekrītu puisim - tā būtu krāpšana un kaut kā tāa saukšana par ''zinātnisku eksperimentu'...man šķiet dīvaina. Tad jau jebkurš vecis, kurš nolaiž pa kreisi varētu pateikt, ka ''zinātniski eksperimentēja''.
Man škiet, ka tev vnk nāksies izvēlēties - attiecības vai eksperimentēšana. Var jau mēģināt runāt vel ar puisi, ja tev ir tiiiiik neizsakāmi svarīgi darīt TO ar sievieti, bet es domāju, ka viņs ir gana skaidri paudis savu nostāju un nav vajadzīgs uz viņu izdarīt spiedienu.
26.09.2014 11:23 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Yaiks, man gan neliekas, ka sieviete&siev. jaliek vienadibas zime ar vir.&vir.
26.09.2014 11:25 |

10 gadi
Reitings 13809
Manuprāt, tā vienalga būtu krāpšana.

Varbūt vīrietis labprāt pārgulētu ar kādu citu sievieti, bet aiz cieņas pret attiecībām to nedara. Tad sarunājiet, ka abi aiziesiet pa kreisi.
26.09.2014 11:28 |

Reitings 544
besame - tieši kur tur ir atšķirība?
26.09.2014 11:28 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
besame - un kāda tad ir starpība?
Sieviešu maigošanās (laizīšana,vibratori) ir pilnīgi kkas cits kā veču ņemšanās?
Nekad neesmu sapratusi šitādu sadalījumu.
Bet nu jā, mūsdienās sieviete+sieviete un visa tā laizīšana/atlaizīšana ir kļuvusi par tik normālu lietu. Tas tagad esot seksīgi un forši.
26.09.2014 11:29 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Nu,virietis sprauz dibentina otram virietim. Sievietes tiri maigojas.
Protams, krapsana abos gadijumos,ja patst.partneris ir pret, bet siev&siev., es to par seksu pat nenosauktu.
26.09.2014 11:31 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man tomēr šķiet, ka savs dzimums nav tas pats , kas pretējais dzimums. Neuzskatu to par krāpšanu, bet aiz muguras vīram ko tādu arī nedarītu. Tavā vietā vai nu censtos pierunāt, varbūt pierunātu trijatā, vai arī liktos mierā, nebūtu man tas svarīgāk par attiecībām. Bet tev pašai jāskatās, kas tev svarīgāk. Reizēm arī šādas fantāzijas labāk lai paliek tajā līmenī, jo realitātē nav tik forši, kā izsapņots :)
26.09.2014 11:31 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Sievietes tiri maigojas.

Es gan nezinu, bet manprāt, S+S nav tikai maigošanās,ja runa ir par seksu. Tāpat taču ar rokām piepalīdz, vibratori, orālais. Nav jau tā,ka tikai papaij'viena otru un pabučojas. Vai ir? es nezinu.
26.09.2014 11:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits