Manuprāt, veselīga ēšana nemaz nav vieglāka, jo tāpat jāsmadzeņo visu laiku, ko drīkst un ko nē. Tāpat vesela rinda produktu jāaizmirst(un es nerunāju tikai par čipšiem vai tādām lietām, bet arī par jogurtiem, izņemot bezpiedevu žļurgu, augļiem, kas esot par daudz cukuraini, maizi utt), jo kur tikai skaties - viss ir neveselīgs, taukains, pilns kalorijām un visādi citādi ļauns.
Tu esi kartejais stereotipu upuris. Pastasti kas tada dieta ir vieglaks? Tas ir mokas ne tikai kermenim, bet ari smadzenem.
Veseligai esanai, neaizejot galejibas, pietiek ar balto miltu produktu izslegsanu, saldumu ierobezosanu, vairak darzenju, liesaku galju(vista, titars, trusis), vairak graudaugu. Neviens nesaka, ka jaed udenjainas putras un pliks dabigais jogurts. Viss ir elementaras pamatietas. Tas ir gruti? Nu piedodiet, tad badojaties talak.
Es esmu iemacijusies, lidz ar to zinu, ka citas ari to var jo neesmu labaka pavaare, gardas veseligas lietas, viss ir garsvielaas, zalumos utml. Un es nemaz netaisos pilniba izsleg sals un citu garsvielu lietosanu. Es gadiem ieveroju dietas, efekts islaicigs visam. Ne velti gadiem bija problemas. Tagad edu ka jua mineju, eju uz zali 3 x nedelaa un esmu nokritusies svara no sava max kurs r 73 kg uz 64 kg sobrid. Pirms tam max ko nometu bija 3, vaaarbut 4 kg, bet ne jau taukus zaudeju.